- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.061
Kararsız dengesiz kıskançç çenesi düşük sevgilim sattim seni affetttÇok kararsızdır bi de :)
Son akrep bukucuyum BNAhahaburdan anladigima gore erkegide inatci demekki
Aynen ballı lokmam :) elmalı kurabiyem elmalı kekimTam o anda biz yettik Gülom benim
Aay ikizlerr aman yarabbi bi dedigiyle oteki dedigi uyusmazz bi bakarsin iyi iki dk sonra kotu olur nasil olur niye olur anlamazsin hayatimda boyle dengesiz burc gormedim tek bildigim ikizler burcunun lafiyla hareket edilmez dedigi seyi iki dk sonra ben solemedim ki der karakter degistiriyo surekliValla öyleee diyollaaaa bilemeycemmevet yaa ikizlerde dengesizzzz
Ben immm seeyyy koç :) yükselen de terazi lastik :)Kararsız dengesiz kıskançç çenesi düşük sevgilim sattim seni affetttsizin burcunuz nedir gülo hanimmmmmcimmm
Ahaha aaay bak buna koptum yeminleSon akrep bukucuyum BNhahahahahabb
Gülom su hatırlatıcıni açAynen ballı lokmam :) elmalı kurabiyem elmalı kekim
Ay BN aciktm galiba
O bnde çalışmadı sildm ben onu affedin size uyamadmGülom su hatırlatıcıni açyemee
Yaa bende yükselenimi merak ediyorum amaa bilmeyrummBen immm seeyyy koç :) yükselen de terazi lastik :)
Çabuk bir bardak su içiyosunO bnde çalışmadı sildm ben onu affedin size uyamadm
Hahahaha kafamdaki saçlara ak düştü :) her zaman kendileri haklıdır haksiz olma luksleri yoktur soğuk nevalelerAhaha aaay bak buna koptum yeminle
Ayyy deme öyle gizzzz bir garip oldummmmAay ikizlerr aman yarabbi bi dedigiyle oteki dedigi uyusmazz bi bakarsin iyi iki dk sonra kotu olur nasil olur niye olur anlamazsin hayatimda boyle dengesiz burc gormedim tek bildigim ikizler burcunun lafiyla hareket edilmez dedigi seyi iki dk sonra ben solemedim ki der karakter degistiriyo surekli
İyi geceler kuuzucumKuzularim bebitolarim ben kacar hepinizi opuyorum kocaman hayirli geceler
Haahhaahha ictm ki kız hic çalışmadı bildirim olarak ses etmediÇabuk bir bardak su içiyosuntubiye ispiklicem gör bak
Bı ikizlerde benden gelsin çok yapmaciklar dengesizlerAyyy deme öyle gizzzz bir garip oldummmm
Doğum saatini biliyorsan gerisi kolay :)Yaa bende yükselenimi merak ediyorum amaa bilmeyrumm
Hahahahahhhha bir daha yükleHaahhaahha ictm ki kız hic çalışmadı bildirim olarak ses etmedi
İkizler kadar değişik bir birçok yok yemnle kardeşim ikizler ayy illalallah :)Bı ikizlerde benden gelsin çok yapmaciklar dengesizler
Sevgilimden soğuycam şimdi heaaBı ikizlerde benden gelsin çok yapmaciklar dengesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?