- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.041
Sorma ya ayağım birbirine damla ıslansin içim gidiklaniyo resmenAyyy çekilmiyor yaa hele kışın soğuk aldinmydi offffbenimde olmaya yakin iştahım açılır feci şekilde oluncada kapanir veeee tatliii krizleriiii
YaniiiEE olur tabi kuzum çok normal
Ahhaha nasıl tanion kız :)Voooooov harika ya seni böle taniyom ben yavvv
Kızını bilmem yavrm da erkeğiyle hayat zindanAma niden gulom benim kizim da akrep burcuu
Tatlisim hoşgeldinD __Dahlia__ gel kuzu
Ahhh garip varlik şu kadınlarSorma ya ayağım birbirine damla ıslansin içim gidiklaniyo resmen
Hahahaha gençlere tavsiye verelim ki yanmasinlarHahahhaahakoptum buna resmen sesli güldüm Allah seni napmasin emi
Neymiş sapık hahahahahahahAyy bir yerdede olmam gerektigi yazıyordu onlar biraz şeymiş zatennn immmzaten sevgilim ikizler burcu.. nerde su kafasini duvara vurannn emojiii hihh ondan suraya bir taneee
Benimde ablam akrepAma niden gulom benim kizim da akrep burcuu
HahahahahhhhaHahahaha gençlere tavsiye verelim ki yanmasinlarBN yandm siz yanmayin pohahahahah
Akrep erkegini bilmiyorum ama kizlarinin yaratici becerikli gozu acik oldugunu soluyollaKızını bilmem yavrm da erkeğiyle hayat zindanhahahahaha
Hahahah hayatımı feda ettm bu tezi doğrulamak için
Valla öyleee diyollaaaa bilemeycemmNeymiş sapık hahahahahahah
İkizler de çekilmez :)
Ay inadı batsin sersem şeyAkrep erkegini bilmiyorum ama kizlarinin yaratici becerikli gozu acik oldugunu soluyollacok inatciymislar ama inatcinin tekiymisler miray cok inatci erkegide oylemi kuzum esin akrep sanirsam :))
PuhahahahhaHahahah hayatımı feda ettm bu tezi doğrulamak için
Çok kararsızdır bi de :)Valla öyleee diyollaaaa bilemeycemmevet yaa ikizlerde dengesizzzz
Ahhahaha yi sizde olmasanz zaten hayatım.kalmayacaktıPuhahahahhahayatını yiyim senin
AhahaAy inadı batsin sersem şeyhahahahah
Tam o anda biz yettik Gülom benimAhhahaha yi sizde olmasanz zaten hayatım.kalmayacaktı
Kuzu gelecemde şarjım bitmek üzere aniden kapanabilir şimdi , dolsun gelirim ben..D __Dahlia__ gel kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?