- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Yok yavru, ne şişirmesi. Aynen Allah'tan ailemle aynı şehirdeyim. Ama 1 ay sonra tayin olacağız. Yakında hem doğuda hem ailesiz hem koca yolu gözleyen hem de sabırlı bir cicinelli olacağımZor olsa gerekk.. polis eşleri hep bu dertten müzdarip. Benim enistemde polis ablam hep bizdeydi senelerce. Desenize mesleğinizde evliliginizde sabir istiyorailenizle aynı şehirdemisiniz bari. Ay çok soru sorup kafanızı şişirmedim umarimm
Canım eşim POMEM demi pöh demi simdiÇıkar ilişkileri no, gerçek dostluklar yes.
Çıkar ilişkileri out, gerçek dostluklar in.
Bizde böyle keten haberin olsun
Mesai dışında öğretmeni çalıştırmanın saati 150 TL. Hadi KK indirimi yapayım sana 125 TLCanım şaka tabiki de arada bana biraz yardımcı olurmusun
AA nedemek canım yaz tahtaya al haftayaMesai dışında öğretmeni çalıştırmanın saati 150 TL. Hadi KK indirimi yapayım sana 125 TL
Pembiğim nerene sürüp duruyon kız bunları. Ne gerek var bu kadar şeye ya sen doğal da güzelsindir ben eminim.Catlaksin yaw icerdim tabiii niye haber etmedin telvelerim var diye hemen gelirdim
Aynen telvesii mikemmel.yapiyor yüzü. Bende bide torpak var .Arabistandan getirttim 2 parca alip gülsuyu ile camur yapip sürüyorum telveden daha mikemmelyolliyim mi sanada
Ablacım merhaba, tabikide işe yaramaz mı ya, hoşgeldin aramıza :) Nasılsın ?merhaba gençler nasılsınız ? keyifler nasıl?
eh bi 46 işe yarar derseniz bende takılırım arada sizlere kikiki
herşey gönlünüzce olsun mutluluk ise gölgeniz :)
AnlaştıkAA nedemek canım yaz tahtaya al haftaya
Ovvvvv cicinelliiii çileler çilelerrrr deseneYok yavru, ne şişirmesi. Aynen Allah'tan ailemle aynı şehirdeyim. Ama 1 ay sonra tayin olacağız. Yakında hem doğuda hem ailesiz hem koca yolu gözleyen hem de sabırlı bir cicinelli olacağım
Pomem kuzucukCanım eşim POMEM demi pöh demi simdi
Ayaklı bdv'yim ben. Bdv'ye gitmeyin bana gelinOvvvvv cicinelliiii çileler çilelerrrr desene
İyiyiz bizde nasıl olalım. Kendini tanıt, tanışalım :)tşkler canım iyiyim ya siz?
Hahahah aklimizda bulunsunn.. bendede çile çoktaaa ahhh neyse dertlendimAyaklı bdv'yim ben. Bdv'ye gitmeyin bana gelin
canım çocuklarımı büyüttüm şükür 2 oğlum var ikiside ünüversitedeİyiyiz bizde nasıl olalım. Kendini tanıt, tanışal
Hoşgeldin yagmurmEternaaLLove bundan sonra aramiz iki saat yaaa ben uyaninca siz coktan uyanmis oluyorsunuzzzz
Allah bagislasn ablacanım çocuklarımı büyüttüm şükür 2 oğlum var ikiside ünüversitede
kısmetse büyüğüm bu yıl mezunolacak avukat adayımız , küçüğümün iki senesi var daha oda ottü de ing öğretmenlik
aşkımcımla evde takılıyoruz, malum yaşlılık dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?