- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Sınıf öğretmeniyim kuzuNe ogretmenisin sen canım ya
Pek birşey yok aslında :) mersinliyim zaten bütün forum biliyor aslında bekarım :) aöf den üniversite okumaya devam ediyorum siz nereden katılıyorsunuz.Ya aslında 2013'de bir dönem üyeydim de üyeliğimi kaybettim. Zaten çok uzun süre kullanmamıştım. Yeni üye diyebiliriz bana yani. Anlat bakalım kendini, necisin, kimlerdensin bulca ?
Valla bizimki sınıfı hipotrom çocukları at sanıyor öyle diyim yaniEn korkmadığın öğretmen tipi nedir, onu da öğrenebilir miyiz kalbimin sultanı
Cayda demledin mi ohhhhİstanbullu gelin :)
Yok aksam cay icmiyorm canmm çünkü uyuyamiyormCayda demledin mi ohhhh
Ay tam aradığım kankiSınıf öğretmeniyim kuzu
Oyy teşekkür ederizzz. Gerçekten kardeşlik kurduk tam anlamıyla. Senide aramızda görmekten mutluyuz. Mesleğim güzel evet ama zor. Sabır işi... Evliliğim konusunda da Allah tamamına erdirdi evlendik de adam yok piyasada. Gelmesini bekliyorumayyy ne güzel çok özendimm bu kardesliginizeeegirdigim her ortamda kahve sevmemem garip karşılanıyor mesleginiz cok güzel bende kreste öğretmenlik yapmistim bir dönem. Bu arada hayirli uğurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah
Selam terelelli. Hoşgeldin kuzucuk. Nassın bakalım ?Selamlaaarr
HimmmYok aksam cay icmiyorm canmm çünkü uyuyamiyorm
Cok sukur canim. Hayirli olsun topiginiz. Soyle bir kahve iceyim demistim:)Selam terelelli. Hoşgeldin kuzucuk. Nassın bakalım ?
Ahahaha benim gibi ponçiği bi siz varsınız başka yok valla Gülom, ama inşallah overlokçumuza da denk gelirSenin gbi poncik biri
Yolların ustasıyım, nickinin hastasıyım diyorsunKahveyi degilde telvesini sevince nicke de yansiyorSen sakin degistirme.
Nickinin hastasiyim
Onun başı bağlıAy tam aradığım kanki
Ahaha ben kuma gelirim hükümet nikahı istememOnun başı bağlı
Ayyy aranızda olmaktan çok mesudum efenimmOyy teşekkür ederizzz. Gerçekten kardeşlik kurduk tam anlamıyla. Senide aramızda görmekten mutluyuz. Mesleğim güzel evet ama zor. Sabır işi... Evliliğim konusunda da Allah tamamına erdirdi evlendik de adam yok piyasada. Gelmesini bekliyorum
Bu aralar topikler çogaldı terelellim artık bir oralara bir buralar yazarız fırsat buldukça :)Cok sukur canim. Hayirli olsun topiginiz. Soyle bir kahve iceyim demistim:)
Hemde hiç kacirma yarismayiYolların ustasıyım, nickinin hastasıyım diyorsunYa şaka maka duydum birkaç kişiden bunu, güzel nick yarışması olursa katılıcam. Geçen senelerde olmuş sanırım Kız telveyi yiyenlerden misin yoksa pembikim ?
Valla yazariz her yer bizim demiBu aralar topikler çogaldı terelellim artık bir oralara bir buralar yazarız fırsat buldukça :)
Bütün forum değilmiş bak bilmeyenler kalmış işte bulca, bizde bilmeyenler olarak öğrenmiş olalım öyleysePek birşey yok aslında :) mersinliyim zaten bütün forum biliyor aslında bekarım :) aöf den üniversite okumaya devam ediyorum siz nereden katılıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?