Yepis yeni geyik (:

Ya aslında 2013'de bir dönem üyeydim de üyeliğimi kaybettim. Zaten çok uzun süre kullanmamıştım. Yeni üye diyebiliriz bana yani. Anlat bakalım kendini, necisin, kimlerdensin bulca ?
Pek birşey yok aslında :) mersinliyim zaten bütün forum biliyor aslında bekarım :) aöf den üniversite okumaya devam ediyorum siz nereden katılıyorsunuz.

Oyy teşekkür ederizzz. Gerçekten kardeşlik kurduk tam anlamıyla. Senide aramızda görmekten mutluyuz. Mesleğim güzel evet ama zor. Sabır işi... Evliliğim konusunda da Allah tamamına erdirdi evlendik de adam yok piyasada. Gelmesini bekliyorum

Kahveyi degilde telvesini sevince nicke de yansiyor Sen sakin degistirme.
Nickinin hastasiyim
Yolların ustasıyım, nickinin hastasıyım diyorsun Ya şaka maka duydum birkaç kişiden bunu, güzel nick yarışması olursa katılıcam. Geçen senelerde olmuş sanırım Kız telveyi yiyenlerden misin yoksa pembikim ?

Ayyy aranızda olmaktan çok mesudum efenimm kesinliklee sabır işi helekii bu zamandaa demekkii buradan anlaşılıyor kii o sizde mevcut branşınız nedir acaba? Ay gercektenmi bende evlilik için bekliyorsunuz sandim o yüzden öyle dedim

Hemde hiç kacirma yarismayi
Oyumuz belli :*
Evet yiyorum walla hatta maskede yapiyorum

Pek birşey yok aslında :) mersinliyim zaten bütün forum biliyor aslında bekarım :) aöf den üniversite okumaya devam ediyorum siz nereden katılıyorsunuz.
Bütün forum değilmiş bak bilmeyenler kalmış işte bulca, bizde bilmeyenler olarak öğrenmiş olalım öyleyse Ben İzmir'liyim. Çoğu kişi egeden burada, bir tanede mersinli oldu oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…