- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Valla bizimki sınıfı hipotrom çocukları at sanıyor öyle diyim yani
Aaaa aradığın kankirik ben mi çıktımAy tam aradığım kanki
Kuma alımları da yasakAhaha ben kuma gelirim hükümet nikahı istemem
Hadi bakalım söyledim sana bir kahve.. Şöyle bol telvelisinden osmanlı kahvesi hemde. Sen gelirsinde biz sana kahve yapmaz mıyız yav...Cok sukur canim. Hayirli olsun topiginiz. Soyle bir kahve iceyim demistim:)
Aynen her yere yetişiriz :) kar var mı kız oradaValla yazariz her yer bizim demi
Nickimin altında belalarım var benim seroşum ve gülom yazıyor ya kuzucuk, heh o belalardan gülo olanAhaha ben kuma gelirim hükümet nikahı istemem
Yok ya benim durumum tam dert batağı ahaha Ayaklı bdv'yim benAyyy aranızda olmaktan çok mesudum efenimmkesinliklee sabır işi helekii bu zamandaa demekkii buradan anlaşılıyor kii o sizde mevcut branşınız nedir acaba? Ay gercektenmi bende evlilik için bekliyorsunuz sandim o yüzden öyle dedim
Güvenicemde işte bu kadarı çok erken geliyor bana ne biliyim işte benim kankilikte tamamen çıkar işi haha çakı 1. Sınıf sen sınıf öğretmeni napimAaaa aradığın kankirik ben mi çıktımKuzucuk ama birşey diyeyim mi o öğretmen o çocukları çok geliştirir merak etme. Vardır bir bildiği. Hırslı bir bayan demekki. Öğretmeninize güvenin
Ooo tamam o zaman 1 oyum garantilendi şuanHemde hiç kacirma yarismayi
Oyumuz belli :*
Evet yiyorum walla hatta maskede yapiyorum
Nerelerdesin be sen karizmatik cool kadın ?Geldim bile :) hayirli olsun kuzum ❤
Çıkar ilişkileri no, gerçek dostluklar yes.Güvenicemde işte bu kadarı çok erken geliyor bana ne biliyim işte benim kankilikte tamamen çıkar işi haha çakı 1. Sınıf sen sınıf öğretmeni napim
Napayim dun annemdeydim. Sabah kalktim eve geldim. Kahvalti ettik once kocayi ise sonra oglani okula gonderdim. Ev topladim ufakligi uyuttum. Sonra kp geldi. Bidi bidi yapti gitti. Sonra oglan okuladn geldi. Sikayet getirmis ogretmenle konustuk. Prasa yaptim simdi makarna yapiyorum. Her gunum boyle geciyor napayim.Hadi bakalım söyledim sana bir kahve.. Şöyle bol telvelisinden osmanlı kahvesi hemde. Sen gelirsinde biz sana kahve yapmaz mıyız yav...Nasıl geçti günün anlat bakalım kahveni içerken
Yok kiz valla ama cok soguk. İstanbul donuyor:{Aynen her yere yetişiriz :) kar var mı kız orada
Zor olsa gerekk.. polis eşleri hep bu dertten müzdarip. Benim enistemde polis ablam hep bizdeydi senelerce. Desenize mesleğinizde evliliginizde sabir istiyorYok ya benim durumum tam dert batağı ahaha Ayaklı bdv'yim benEvliyim de eşim polis, benden 1100 km uzakta yatılı eğitim sürecinde şuan. Ocakta gelicek. Ama sonra ara ara bir daha gidecek. Haftalık, 4 aylık, 8 aylık hep gidişlerle geçiyor ve geçecek. Bende beklemek modu işte gariban gariban. Allah'tan burda edindiğim kardeşlerim var da destekleriyle moralimi yüksek tutuyorum. Sevdiğinden uzak durmak zor... Sınıf öğretmeniyim kuzucuk
Yarının mı yemekleri.Napayim dun annemdeydim. Sabah kalktim eve geldim. Kahvalti ettik once kocayi ise sonra oglani okula gonderdim. Ev topladim ufakligi uyuttum. Sonra kp geldi. Bidi bidi yapti gitti. Sonra oglan okuladn geldi. Sikayet getirmis ogretmenle konustuk. Prasa yaptim simdi makarna yapiyorum. Her gunum boyle geciyor napayim.
Catlaksin yaw icerdim tabiii niye haber etmedin telvelerim var diye hemen gelirdimOoo tamam o zaman 1 oyum garantilendi şuanBende kahveyi içiyorum, telve ağzıma gelmesin diye sulu bırakıyorum kız pembik bileydim sana verirdim telvelerimi Maskesi çok işe yarıyor ama haklısın bak. Bakımlı gacım benim.
Aaaa... Kp neyin bıdı bıdısını yaptı kız ? Oğlan napmış okulda bismillah ?Napayim dun annemdeydim. Sabah kalktim eve geldim. Kahvalti ettik once kocayi ise sonra oglani okula gonderdim. Ev topladim ufakligi uyuttum. Sonra kp geldi. Bidi bidi yapti gitti. Sonra oglan okuladn geldi. Sikayet getirmis ogretmenle konustuk. Prasa yaptim simdi makarna yapiyorum. Her gunum boyle geciyor napayim.
Canım şaka tabiki de arada bana biraz yardımcı olurmusunÇıkar ilişkileri no, gerçek dostluklar yes.
Çıkar ilişkileri out, gerçek dostluklar in.
Bizde böyle keten haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?