Yepis yeni geyik (:

Bütün forum değilmiş bak bilmeyenler kalmış işte bulca, bizde bilmeyenler olarak öğrenmiş olalım öyleyse Ben İzmir'liyim. Çoğu kişi egeden burada, bir tanede mersinli oldu oh oh
2.mersinliyide çağırayım C coffeex yeni topik sen de gel :)

Cok sukur canim. Hayirli olsun topiginiz. Soyle bir kahve iceyim demistim:)
Hadi bakalım söyledim sana bir kahve.. Şöyle bol telvelisinden osmanlı kahvesi hemde. Sen gelirsinde biz sana kahve yapmaz mıyız yav... Nasıl geçti günün anlat bakalım kahveni içerken

Yok ya benim durumum tam dert batağı ahaha Ayaklı bdv'yim ben Evliyim de eşim polis, benden 1100 km uzakta yatılı eğitim sürecinde şuan. Ocakta gelicek. Ama sonra ara ara bir daha gidecek. Haftalık, 4 aylık, 8 aylık hep gidişlerle geçiyor ve geçecek. Bende beklemek modu işte gariban gariban. Allah'tan burda edindiğim kardeşlerim var da destekleriyle moralimi yüksek tutuyorum. Sevdiğinden uzak durmak zor... Sınıf öğretmeniyim kuzucuk

Aaaa aradığın kankirik ben mi çıktım Kuzucuk ama birşey diyeyim mi o öğretmen o çocukları çok geliştirir merak etme. Vardır bir bildiği. Hırslı bir bayan demekki. Öğretmeninize güvenin
Güvenicemde işte bu kadarı çok erken geliyor bana ne biliyim işte benim kankilikte tamamen çıkar işi haha çakı 1. Sınıf sen sınıf öğretmeni napim

Hemde hiç kacirma yarismayi
Oyumuz belli :*
Evet yiyorum walla hatta maskede yapiyorum
Ooo tamam o zaman 1 oyum garantilendi şuan Bende kahveyi içiyorum, telve ağzıma gelmesin diye sulu bırakıyorum kız pembik bileydim sana verirdim telvelerimi Maskesi çok işe yarıyor ama haklısın bak. Bakımlı gacım benim.

Güvenicemde işte bu kadarı çok erken geliyor bana ne biliyim işte benim kankilikte tamamen çıkar işi haha çakı 1. Sınıf sen sınıf öğretmeni napim
Çıkar ilişkileri no, gerçek dostluklar yes.
Çıkar ilişkileri out, gerçek dostluklar in.
Bizde böyle keten haberin olsun

Hadi bakalım söyledim sana bir kahve.. Şöyle bol telvelisinden osmanlı kahvesi hemde. Sen gelirsinde biz sana kahve yapmaz mıyız yav... Nasıl geçti günün anlat bakalım kahveni içerken
Napayim dun annemdeydim. Sabah kalktim eve geldim. Kahvalti ettik once kocayi ise sonra oglani okula gonderdim. Ev topladim ufakligi uyuttum. Sonra kp geldi. Bidi bidi yapti gitti. Sonra oglan okuladn geldi. Sikayet getirmis ogretmenle konustuk. Prasa yaptim simdi makarna yapiyorum. Her gunum boyle geciyor napayim.

Zor olsa gerekk.. polis eşleri hep bu dertten müzdarip. Benim enistemde polis ablam hep bizdeydi senelerce. Desenize mesleğinizde evliliginizde sabir istiyor ailenizle aynı şehirdemisiniz bari. Ay çok soru sorup kafanızı şişirmedim umarimm

Yarının mı yemekleri.

Catlaksin yaw icerdim tabiii niye haber etmedin telvelerim var diye hemen gelirdim

Aynen telvesii mikemmel.yapiyor yüzü. Bende bide torpak var .Arabistandan getirttim 2 parca alip gülsuyu ile camur yapip sürüyorum telveden daha mikemmel yolliyim mi sanada

Aaaa... Kp neyin bıdı bıdısını yaptı kız ? Oğlan napmış okulda bismillah ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…