Yepis yeni geyik (:

Oys geldim kuzum geldim neler yaptın bakalım bu gün
Bugünnn bir karin ağrısıyla uyandim bir moral bozukluğu falan regl olacağımdan mütevellit ımm sonraaa sevdiceğimlee görüştük aramiz bozuktu bana balonlar almis 120 tanede gül almış arada çiçek alirdi ama böylesini ilk defa aldim özenirdim hep başharfimi yazdırmış güllerle barışma şeysi yapmış bana konuştuk problemlerimizi hallettikk sonraa eve döndüm yakin arkadasim is cikisi bize geldi yemek yedik vesaire derkennn burayaa attim kendimi ayy ne cok konuştum senn anlattt mavisimm 2 gündür konuşamadık sendeyimm

Bende bı ev hanımliginin verdiği boşluk var kuzucum dün kv yanindaydim bu gün bütün gün evdeydim bici bici yaptım akşam yemeği temizlik felan ama içimde bir sıkıntı bir huzursuzluk var

Bende bı ev hanımliginin verdiği boşluk var kuzucum dün kv yanindaydim bu gün bütün gün evdeydim bici bici yaptım akşam yemeği temizlik felan ama içimde bir sıkıntı bir huzursuzluk var
Ay hayrolsun niye öyle oldun ki düşünüp kafaya takdıkça daha da moral bozucu oluyor ruh gibi oluyor insan ne yaptığını bilmiyor şöyle avazz avazz bağırası geliyor geçer maviş gözlümm sıkma tatlı canını moralini yüksek tut ama nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…