- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.381
Selam finduğummm@mahperi hatun @Aveline @kahvesevmemben @Tatlianne20 @NnuurrrPembeemzik @AnneAslan Diktorya Secret @Brunello Cicinelli karsim @RosSsS @Finr gulse14 nerdesiniz @_Silent Scream_ @tijeen huuuuuhuuuu findiklarr
Askimm mavisimm@mahperi hatun @Aveline @kahvesevmemben @Tatlianne20 @NnuurrrPembeemzik @AnneAslan Diktorya Secret @Brunello Cicinelli karsim @RosSsS @Finr gulse14 nerdesiniz @_Silent Scream_ @tijeen huuuuuhuuuu findiklarr
SelamSelam finduğummm
Oys sevgi pitircigimAskimm mavisimm
Geldim geldim
Hoşgeldinn gözüm yollarda kaldi yahuuGeldim geldim
Oys geldim kuzum geldimHoşgeldinn gözüm yollarda kaldi yahuu
HusgeldinHuhuuuu hayiri geceler kizceler
Bugünnn bir karin ağrısıyla uyandim bir moral bozukluğu falan regl olacağımdan mütevellit ımm sonraaa sevdiceğimlee görüştük aramiz bozuktu bana balonlar almis 120 tanede gül almış arada çiçek alirdi ama böylesini ilk defa aldim özenirdim hepOys geldim kuzum geldimneler yaptın bakalım bu gün
Hayirli gecelerHuhuuuu hayiri geceler kizceler
Bende bı ev hanımliginin verdiği boşluk var kuzucum dün kv yanindaydim bu gün bütün gün evdeydim bici bici yaptım akşam yemeği temizlik felan ama içimde bir sıkıntı bir huzursuzluk varBugünnn bir karin ağrısıyla uyandim bir moral bozukluğu falan regl olacağımdan mütevellit ımm sonraaa sevdiceğimlee görüştük aramiz bozuktu bana balonlar almis 120 tanede gül almış arada çiçek alirdi ama böylesini ilk defa aldim özenirdim hepbaşharfimi yazdırmış güllerle barışma şeysi yapmış bana konuştuk problemlerimizi hallettikk sonraa eve döndüm yakin arkadasim is cikisi bize geldi yemek yedik vesaire derkennn burayaa attim kendimi ayy ne cok konuştum senn anlattt mavisimm 2 gündür konuşamadık sendeyimm
Hosbuldumm nabersinHusgeldin
İyiyim gibi pembiscik senden naberHosbuldumm nabersin
Ay hayrolsun niye öyle oldun kiBende bı ev hanımliginin verdiği boşluk var kuzucum dün kv yanindaydim bu gün bütün gün evdeydim bici bici yaptım akşam yemeği temizlik felan ama içimde bir sıkıntı bir huzursuzluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?