- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 29
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.621
Günaydin nolsun hayat yaa standarda bindi sıkıldım depresyon bunalim ne ararsan var ev isi yemek uyu ev isi yemek yat hep ayniiiiiiii keskem calisan bayan olaydmmmm:) İyi valla kuzucum hiç görünmüyordun merak ettim seniiyi yapmışsın kuzucum napim valla bende durumla ful aynı bende benimkini ise yollamaya kalktım sen nasılsın neler yapiyosun görüşmeyeli bendede sosyal medya felan yok kuzum bı tek bura var işte günaydın bu arada
Selaammmm :)Selam kizceler
Selamm :)
Nasılsın balımSelaammmm :)
Aleyküm selam.
İyii çok şükür sıkıntıdan saçlarıma zeytinyağı sürdüm bekliyorum biraz kendime bakayım dedimNasılsın balım
Ahhhh hayattttTemizlik yapmam gerek
Ve pilavın yanına yemek
Ama hâlâ uzanıyorum
Gram içimden gelmiyo
Bende ortaligi temizliycem tavuk cikardim hasliycam suku yapcam sonra pilav falan.Temizlik yapmam gerek
Ve pilavın yanına yemek
Ama hâlâ uzanıyorum
Gram içimden gelmiyo
Kız zeytin yağı bitlenmezmisin ne yapiyin onla:) bende oturup kaldım sag sol toplancak bulasik yemek bekliyor:)İyii çok şükür sıkıntıdan saçlarıma zeytinyağı sürdüm bekliyorum biraz kendime bakayım dedimsen nasılsınnn ne yapıyorsun bakalımm tattlıı annee
Kolay gelsin şindidenBende ortaligi temizliycem tavuk cikardim hasliycam suku yapcam sonra pilav falan.
Hahah yok gizzz iyi geliyormuş saçlara biraz ısıtıp sürüyorum sonra duruluyorum aklıma geldikçe yapıyorum aradaKız zeytin yağı bitlenmezmisin ne yapiyin onla:) bende oturup kaldım sag sol toplancak bulasik yemek bekliyor:)
Sen tanit bakalım ne var ne yok coluk çocuk tanışamadik.Kolay gelsin şindiden
Ha bende arastirayim denerim:)) dun temizledim bugün ayni 2 kişide olsak az isim ama uzerinden geçmek lazım.Hahah yok gizzz iyi geliyormuş saçlara biraz ısıtıp sürüyorum sonra duruluyorum aklıma geldikçe yapıyorum aradabitmiyor işler güçlerrrr desenee
Araştır araştırHa bende arastirayim denerim:)) dun temizledim bugün ayni 2 kişide olsak az isim ama uzerinden geçmek lazım.
:) nerde bu hatunlarAraştır araştırhiç sorma ya yorulduğuna değmiyor her gün aynı manzara çok yorma kendinii garii
Bilmemm kiii nerdelerr aceppp
Acuktum bende:)Bilmemm kiii nerdelerr aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?