- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.601
Merhametdede oynadı kuzu oAay eveet ben ilk kez istanbullu gelinde gordum ipegi baska bi dizide falan gormedim ve cok begeniyorum kendisini
Aa oylemii hic izlemedim o diziyi demek ki gormedim benMerhametdede oynadı kuzu o
Kanal D deydi kuzum bı ara netten bak oda güzel diyizdiAa oylemii hic izlemedim o diziyi demek ki gormedim ben
Dudak dolgusu çok kötü duruyor bence bakışlarıda biraz değişik ama güzelMerhametdede oynadı kuzu o
Bi bakayim fistigim ozamaKanal D deydi kuzum bı ara netten bak oda güzel diyizdi
Ben sevdim mi yamuk severimDudak dolgusu çok kötü duruyor bence bakışlarıda biraz değişik ama güzel
Aay dizinin baslarinda sureyyanin teyzesi ipegin taklidini yapiyodu cok komikti yaaDudak dolgusu çok kötü duruyor bence bakışlarıda biraz değişik ama güzel
Bak minossumBi bakayim fistigim ozama
Oovvvv başımı döndürdünnBen sevdim mi yamuk severim
Oovvvv başımı döndürdünn
Hahah. Başlarda bende takip ediyordum ama nedense bir dizinin devamını getiremiyorum ya hiç öyle alışkanlığım yok bugün izledim amaAay dizinin baslarinda sureyyanin teyzesi ipegin taklidini yapiyodu cok komikti yaaayni ipek gibi ruju ust dudagindan biraz disari tasirmis falan hareketlerinide benzetiyodu ipege cok muzip kadin ya
Ooo iyiymişYa bilseydim aç olduğunu kargoyla yollardim kuzum bı İzmirli olarak zeytinyağlı benden sorulur
Tanitayim tabi kuzum ben esmerim 30 yasinda 1.58 boyunda 3 yasinda bi kiz annesiyim istanbuldan katiliyorum tum arkadaslarima basarilar diliyorumHahah. Başlarda bende takip ediyordum ama nedense bir dizinin devamını getiremiyorum ya hiç öyle alışkanlığım yok bugün izledim amaşeyyy sende kendini anlatsana azcıkk fiziksel olarak taktım ben bugün bu topiktekileri taniyorum iyice sıra sende
:) İyi valla kuzucum hiç görünmüyordun merak ettim seniKizzEternaaLLove yavrum erkenden yattım dün yaa bizim herif erken gidiyor ise yataga yatinca o uyumadan telefonla oynatmaz masallahi var benim yarasa herifim uzun sure uyumayinca ben uyuyakaliyorum aha simdikde uyandiracam. Napiyorsun nasilsin kuzum ?? :)gizli kullaniyorumda benimki hic sevmez sosyal medyam bile yok
HahahaTanitayim tabi kuzum ben esmerim 30 yasinda 1.58 boyunda 3 yasinda bi kiz annesiyim istanbuldan katiliyorum tum arkadaslarima basarilar diliyorum
Birde adim nurayHahaha
Adını unutmadımm esmer bombaaBirde adim nuray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?