Yepis yeni geyik (:

Dudak dolgusu çok kötü duruyor bence bakışlarıda biraz değişik ama güzel
Aay dizinin baslarinda sureyyanin teyzesi ipegin taklidini yapiyodu cok komikti yaa ayni ipek gibi ruju ust dudagindan biraz disari tasirmis falan hareketlerinide benzetiyodu ipege cok muzip kadin ya

Aay dizinin baslarinda sureyyanin teyzesi ipegin taklidini yapiyodu cok komikti yaa ayni ipek gibi ruju ust dudagindan biraz disari tasirmis falan hareketlerinide benzetiyodu ipege cok muzip kadin ya
Hahah. Başlarda bende takip ediyordum ama nedense bir dizinin devamını getiremiyorum ya hiç öyle alışkanlığım yok bugün izledim ama şeyyy sende kendini anlatsana azcıkk fiziksel olarak taktım ben bugün bu topiktekileri taniyorum iyice sıra sende

Kizz EternaaLLove yavrum erkenden yattım dün yaa bizim herif erken gidiyor ise yataga yatinca o uyumadan telefonla oynatmaz masallahi var benim yarasa herifim uzun sure uyumayinca ben uyuyakaliyorum aha simdikde uyandiracam. Napiyorsun nasilsin kuzum ?? :)gizli kullaniyorumda benimki hic sevmez sosyal medyam bile yok

Tanitayim tabi kuzum ben esmerim 30 yasinda 1.58 boyunda 3 yasinda bi kiz annesiyim istanbuldan katiliyorum tum arkadaslarima basarilar diliyorum

:) İyi valla kuzucum hiç görünmüyordun merak ettim seni iyi yapmışsın kuzucum napim valla bende durumla ful aynı bende benimkini ise yollamaya kalktım sen nasılsın neler yapiyosun görüşmeyeli bendede sosyal medya felan yok kuzum bı tek bura var işte günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…