Yepis yeni geyik (:

Mesajlasiyolar çifte kumrular evet İstanbullu gelini izliyor kuzum deli sureyyayi izliyor yakında bende öyle olucam haberi yok
Hahaha saka maka bende fena bagimliyim istanbullu geline simdi bitti kapadim tv yi
Sureyya yani aslii cok severim bende kuzum seni herturlu severim valla ben
Oyy tubisim benim yaa msjlassin ooh yakinda temelli kavusur kocasina insallahh

Hahaha saka maka bende fena bagimliyim istanbullu geline simdi bitti kapadim tv yi
Sureyya yani aslii cok severim bende kuzum seni herturlu severim valla ben
Oyy tubisim benim yaa msjlassin ooh yakinda temelli kavusur kocasina insallahh
Kavusccaklar sevgi yumagim 30 günleri kaldi bende seviyorum İstanbullu gelini ama bu sene sacmaladilar yaş yerim sev beni bende seni severim

Kavusccaklar sevgi yumagim 30 günleri kaldi bende seviyorum İstanbullu gelini ama bu sene sacmaladilar yaş yerim sev beni bende seni severim
Aay hic bisey kalmamiss oohh valla nasi sevindim tubisim icin anlatamam
İstanbullu gelin sacmalasa da yinede kaliteli dizi arkadas entrika dolu heycan gerilim cok kasiyorum kendimi farkinda olmadan ilk zamanlar kocam bikeresinde videoa almisti beni istanbulluyu izlerken kendimi izlerken koptum resmen okadar kaptirmisim ki anlatamam simdi okadar degilim tabi
Amaan be mavisim su dizilerde olmasa keyif meyif yapamicaz iste iyi kotu donuyo tv lerde bisiler

Aynen pitircigim az kaldı kavuscaklar inşallah bende seviyorum hele ipeği hatun taş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…