- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.581
Ahahahah açımm amaaaHahahahahhhhagelsin kilolar diyosun yeme perim ya yazık olcak bak
Yaaaaa maşallah ona rabbim nazardan saklasın12. haftada olacak inşallah :)) Az kaldı sabırsızlanıyorum tatlış teyzesii :))
Dizisi var naletin ya kayıpOpmemmii hic mavisim operim tabidebizde senii kocaman opuyoruz teyzesii sen etiketlersinde ben gelmemmii yaa napiyosunuz bakalim nasilsiniz gulo nerelerde pek gorulmuyo kuzum
Ahaha istanbullumuu yoksaa bende bakiyorum ona hem bakarim yem yazarim
Oh afiyet olsun perimeAhahahah açımm amaaaben her gece yerim az yedikten sonra sorun olmuyor umut kuşum.
Gel beraber olsun kuşummOh afiyet olsun perime
Mesajlasiyolar çifte kumrularAhaha istanbullumuu yoksaa bende bakiyorum ona hem bakarim yem yazarimaay tubiim kocasina mi kavustu oyy oooyyy
Ben de beğendim avatarı çok güzel.. ^.^@kahvesevmemben avatarin cok cicii
Gel ben sana portakallı kereviz yediriyim pişmiş dolapta bak tek ısitirim sadeceGel beraber olsun kuşummpişmedi daha. ://
HahahaMesajlasiyolar çifte kumrularevet İstanbullu gelini izliyor kuzum deli sureyyayi izliyor yakında bende öyle olucam haberi yok
Teşekkür ederimmm tatlım benimGel ben sana portakallı kereviz yediriyim pişmiş dolapta bak tek ısitirim sadecesana afiyet olsun perim
Kavusccaklar sevgi yumagim 30 günleri kaldi bende seviyorum İstanbullu gelini ama bu sene sacmaladilarHahahasaka maka bende fena bagimliyim istanbullu geline simdi bitti kapadim tv yi
Sureyya yani aslii cok severim bende kuzum seni herturlu severim valla ben
Oyy tubisim benim yaa msjlassin ooh yakinda temelli kavusur kocasina insallahh
Ya bilseydim aç olduğunu kargoyla yollardim kuzum bı İzmirli olarak zeytinyağlı benden sorulurTeşekkür ederimmm tatlım benimBaştan desene yarım saat sebze doğramakla uğraştım. çok da severim.
Dimii fistigimmBen de beğendim avatarı çok güzel.. ^.^
Aay hic bisey kalmamiss oohh valla nasi sevindim tubisim icin anlatamamKavusccaklar sevgi yumagim 30 günleri kaldi bende seviyorum İstanbullu gelini ama bu sene sacmaladilaryaş yerim sev beni bende seni severim
Aynen pitircigim az kaldı kavuscaklar inşallahAay hic bisey kalmamiss oohh valla nasi sevindim tubisim icin anlatamam
İstanbullu gelin sacmalasa da yinede kaliteli dizi arkadasentrika dolu heycan gerilim cok kasiyorum kendimi farkinda olmadan ilk zamanlar kocam bikeresinde videoa almisti beni istanbulluyu izlerken kendimi izlerken koptum resmen okadar kaptirmisim ki anlatamam simdi okadar degilim tabi
Amaan be mavisim su dizilerde olmasa keyif meyif yapamicaz iste iyi kotu donuyo tv lerde bisiler
Aay eveet ben ilk kez istanbullu gelinde gordum ipegi baska bi dizide falan gormedim ve cok begeniyorum kendisiniAynen pitircigim az kaldı kavuscaklar inşallahbende seviyorum hele ipeği hatun taş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?