- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.681
Canını yerimmmm :* pamuk annem şeker annem tisiki idirimmm immahhhhSağol kusum ee neler yapion bakim
Ben yiyemeden yemek yaptim adam gelecem dedi az isim var diye tavuk yaotim suyuyla pilav falan beklitom daha gelcek:))
Napiyon nasılsın canım
Gecmis olsun kuşum brn yapıyorum hemen canım.
Ay kız yumak yaotin beni candanim♡♥ yalniz biraktim senuu:)Canını yerimmmm :* pamuk annem şeker annem tisiki idirimmm immahhhh
❤Ay kız yumak yaotin beni candanim♡♥ yalniz biraktim senuu:)
Mutluluk eksik olmasin unutmam birdaha prenses guzel annem♡♥❤mutlu oldum ama bak hemencecikkk
Ay cok geçmiş olsun ne olduHu Huuuu kimsem yok bir nane limon yapsinhastayim bi halhatir sorannn yokkk
Ay tüh şansa bakBen yiyemeden yemek yaptim adam gelecem dedi az isim var diye tavuk yaotim suyuyla pilav falan beklitom daha gelcek:))
sewerim seni cok cokkkk :*Mutluluk eksik olmasin unutmam birdaha prenses guzel annem♡♥
sagol canimAy cok geçmiş olsun ne oldu
Hoşgeldin canım hoşuna gittiyse sende gir arayaSlm bugün gördüm topigi hoşuma gitti sohbetleriniz
Geçmiş olsun aslancıksagol canimbogazlarim sis öksürüyorum bi halsizim ew isim bitmedi bu saat oldu
:)))Ay tüh şansa bak
Ay çok geçmiş olsun ne kötü etkiliyor o boğaz ağrısı şişmesi insanin psikolojisini çok sinir bozucusagol canimbogazlarim sis öksürüyorum bi halsizim ew isim bitmedi bu saat oldu
Bende adini biliyorum fistikimm unutmadimm azizemmAdını unutmadımm esmer bombaabende azize hatirlatayim tekrar
Hos geldin mavisimBen geldimmmmm
Ben araya kaynadim iyi akşamlar :)Ben geldimmmmm
İyi yapmışsın canım ozaman hoşgeldin aramızaBen araya kaynadim iyi akşamlar :)
Oys benim sevgi pitircigim burdayimisHos geldin mavisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?