- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.721
Yok canim olurmu oyle sey gitme sen yinede muhabbet edelimSonradan araya girmek olmuyor sanırım sağolun yine de :) mutlu akşamlar :)
Gitme gitme gel tanışalım bak canimda sıkkın balonum patlamışSonradan araya girmek olmuyor sanırım sağolun yine de :) mutlu akşamlar :)
Yok canim olurmu oyle sey gitme sen yinede muhabbet edelim
tişikkirlir :)))Gitme gitme gel tanışalım bak canimda sıkkın balonum patlamış
Eee kimsin kimlerdensin bakalımtişikkirlir :)))
Ahh mavisim benim yaa balon bile dayanamamis cazibene patlayivermisYa valla nuroşum sorma patladı diye içim burkuldukoskocaman kadın elinde balon patlagiyla dolaniyo zaten bu günlerde azıcık canım sıkkın di iyice herşey beni buluyor kafasında gezindim
Adin ne nerdensin evlimisin bekarmisin :)tişikkirlir :)))
Yasim 30 istanbulda yasiorum evliyim 3 yasinda kizim var adim nurayYaşlarınız kaç burcunuz ne evli mi bekar misiniz çalışıyor musunuz
beni aranıza aldığınıza pişman edecem sizi
Sen kimsin asılYaşlarınız kaç burcunuz ne evli mi bekar misiniz çalışıyor musunuz
beni aranıza aldığınıza pişman edecem sizi
Cazibeye değil içimdeki öküze dayanamadıAhh mavisim benim yaa balon bile dayanamamis cazibene patlayivermis
33 yaşındayım evliyim. 1 yaşında kızım var. Şu anda kolumun üstünde uyuyor:)Eee kimsin kimlerdensin bakalım
Memnun oldum allah bağışlasin :)Yasim 30 istanbulda yasiorum evliyim 3 yasinda kizim var adim nuray
Kimsin sen:))) yazdım cınım :)Sen kimsin asılbı bı tanıt bakım adın sanin ne
Hmm bende Serra evliyim çocuğum yok kuş annesiyim iki tane sincabim var biri @RosSsS biri B Brunello Cicinelli33 yaşındayım evliyim. 1 yaşında kızım var. Şu anda kolumun üstünde uyuyor:)
Akrep burcuyum.
Ahaha aay serosum yaa sesli guldumCazibeye değil içimdeki öküze dayanamadı
Sen kimsin pikii bende seni taniyim memnun olayim dimii :)))Memnun oldum allah bağışlasin :)
HahahahahhhhaAhaha aay serosum yaa sesli guldum
Bence balon yinede bakmis aman allahim bune tatlilik demistir o sari saclar boncuk gozler karsisinda
Bende resmen seni gormus gibi tarif ettim dimi
sagol serrosum ❤Geçmiş olsun aslancık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?