- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.701
Burdayim bal bidonummOys benim sevgi pitircigim burdayimis
Yaaaaa yerim o dolma parmaklarını
Neler yapiyosun bakım fıstık'ımBurdayim bal bidonumm
Kendisi begendii teyzesi ozellikle kirmiziYaaaaa yerim o dolma parmaklarınıçok yakışmış kızıma
Bu aralar evde gecio gunlerimiz mavisim hava buz gibi disari ciksamda eve donmek icin cirit atiyorum totom donuyoNeler yapiyosun bakım fıstık'ım
Zevkli fıstığımKendisi begendii teyzesi ozellikle kirmizi
Tesekkur ederiz fistigim bizde seni yerikk
Hoş buldum :)İyi yapmışsın canım ozaman hoşgeldin aramıza
Valla sorma ya bu gün azıcık dışarı cikiyim dedim dondum helyum gazlı balaon aldım içime cekiyim diye sesim degissin dedim balonum patladı yapamadım yaBu aralar evde gecio gunlerimiz mavisim hava buz gibi disari ciksamda eve donmek icin cirit atiyorum totom donuyo
Sen napiyosun nasilsin ballilokmamm
Yok vallahi hic dusunemiorum mavisimZevkli fıstığımsüslü cimcime ya nuroşum ileriyi düşüne biliyomusun
Ya yerim ama ya süslü cadıYok vallahi hic dusunemiorum mavisimniveanin kirazli dudak kremini bilirsin ondan almistim kendime kisin cok kuruo dudaklarim kullanirim dedim onu gordugunden beridir bana da sur bana sur diye dolaniyo pesimde az bisi suruorum hemen aynaya bakmaya gidio cok guzel oldum anne dio bide isin komigi ruja oje dio kendi surmek istiyo bende kapagini veriyorum eline aynaya bakarak kendisi suruyo anne bak oje surdum diyo
AaahahValla sorma ya bu gün azıcık dışarı cikiyim dedim dondum helyum gazlı balaon aldım içime cekiyim diye sesim degissin dedim balonum patladı yapamadım ya
Derken ? :)ivit ?
Yok vallahi hic dusunemiorum mavisimniveanin kirazli dudak kremini bilirsin ondan almistim kendime kisin cok kuruo dudaklarim kullanirim dedim onu gordugunden beridir bana da sur bana sur diye dolaniyo pesimde az bisi suruorum hemen aynaya bakmaya gidio cok guzel oldum anne dio bide isin komigi ruja oje dio kendi surmek istiyo bende kapagini veriyorum eline aynaya bakarak kendisi suruyo anne bak oje surdum diyo
Sonradan araya girmek olmuyor sanırım sağolun yine de :) mutlu akşamlar :)Derken ? :)
Aa neden noldu kiGidiyorum ben
Ya valla nuroşum sorma patladı diye içim burkulduAaahahaay kuzum benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?