- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.821
Çok al ama nuroşumYaa yiriimmm alirim ben sana baloonn kocaman kirmizi kalpli olanindann
HahahahahhhhaAaaa daha bugün profilinde değilmiydimm galbinii sevdiğimben dün tribine tanık olmadım demistim dimiii hahaha al sana azize
Yorumlar peş peşe gelincepardon beybi nuray im yazmis sandimdi malum hastayim gozlerim sasi beş göryo Erken evlendim erken anne oldum ama cok mutluyum tatlim
Ya üstüne bile alınmıyor rahatlığa gel kkAaaaaaa hemen tribe girdi dur ben seniin demin ki tribini ustume alinmadim pardon ballim
KoptumMesanemi boşalttım ohh
Yapcam işte tamam mi balonum patlamış zaten içimdeki öküzü hiç söylemiyorum da
Tabii serosumm bisuru alcammÇok al ama nuroşumya kadın biliyo nasıl gönlümü alicagini
yok yere tribe giryodum sana azcik kalmisti kuzum wallaKiz ben seni unuturmuyumm aysenurumm benimm
Anamm ne olduu şimdi yaaahuuHahahahahhhhao sayılmaz bıtanecik mi azize !!
Sen balon mu istiyosun köpek olsun sana tüm helyumlu balonlarYapcam işte tamam mi balonum patlamış zaten içimdeki öküzü hiç söylemiyorum dailgiye ihtiyacım olabiler
Unutmamm ben senii lokumummyok yere tribe giryodum sana azcik kalmisti kuzum wallasen beni unutamazsin sen benim çikletamsinnnn
Ay tamam çok cektirmiyim kuzumaAnamm ne olduu şimdi yaaahuubirtanecik olurmu hiç sen hep aklımızda gönlümüzdesinnnn sultanimm
Haaay masallahhBen de 164 boyum, kilom 54. 75 kilodan düştüm. Öyle yazayım dedim :)
supersin tatlim su zayiflamak icin banada bi care 70 de kaldimBen de 164 boyum, kilom 54. 75 kilodan düştüm. Öyle yazayım dedim :)
HahahahahhhhaSen balon mu istiyosun köpek olsun sana tüm helyumlu balonlaryeterki asma pıtırcik suratini mavisimmmm
Valla herşey nefsine hakim olmaktan geçiyor. Yardimci olurum istersensupersin tatlim su zayiflamak icin banada bi care 70 de kaldimemziryorum diyet yapcam dayanamiyorum tatlilara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?