- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.861
5 aylik canimCnm bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama lahana gaz yapabilir bebeğine
Sütten geçer cnm küçükmus de5 aylik canim
serrosun solediklerini SS aldim zaten unuturum diyeSütten geçer cnm küçükmus de
Aynen cnm biraz daha beklersen iyi olur gazlı bebek çok zor bilirim kizlarimda öyleydi bolbol kasıklarına yavaşça masaj yap annesi bide her yediğine mutlaka kimyon koy cnmserrosun solediklerini SS aldim zaten unuturum diye
Gazli bi bebek zaten 1 aylik kuwezde kaldigindan kakasini da zor yapyo gazinida.. Adet olmadim daha ca bu dediklerini o zaman adet olmaya baslayinca basliyim ek gidaya baslamis oluruz diye umuyorum o zamanda problem kalkar demi canim onerin icin tesekurler
Hiç sewmedigim halde rezene anason demleyip icyorum kuzum kimyonu da deniycem zaten azaldi sukur gaz sorunu pit pit cikaryoAynen cnm biraz daha beklersen iyi olur gazlı bebek çok zor bilirim kizlarimda öyleydi bolbol kasıklarına yavaşça masaj yap annesi bide her yediğine mutlaka kimyon koy cnm
Allah bagislasin canim maşallah amin inşallah canım nasip.Cnm evliyim 41 yaşındayım 17 yaşında oglum ve 20 aylık ikizlerim var ev işleri ve çocuklar tüm günümü alıyor fırsat buldukça yazarım sizi kk dan tanıyorum yazılarıniza çok denk geldim rabbim bi daha yaşatmasin inşallah yüreğiniz çok büyük cok güzel bir anne olacaksınız inşallah
Birazcık iyi gibiyimAy kuzum.yapma ya gel katıl açılırsin azıcık. Biraz daha iyi misin?
Yani sira yumuşatıcı kullanabilirsin nuroşum deterjan ve yumuşatıcı ayrı ben her ikisinide kullanıyorumKizlar yaa bisi danismak istiyorum size ben simdik onceden toz deterjan kullanirdim yanin da yumusatici standart sekilde bildiginiz gibi :)) sivilar ciktigindan beridir de sivi deterjan kullaniyorum cok memnunum sivilardan fakat benim gozlemledigim kadariyla sivi kullandigimdan beridir camasirlarim sertlesmiyor ve kolay kolay yipranmiyor yumusaticiyla da kullandim yumusatici kullanmadan da denedim cokda memnun kaldim sizce normalde de sivi deterjanlarda yumusatici kullanilmiyoduda benmi kullaniyodum bilmeden acaba diye kafama takildi yani sivi deterjanla yumusatici kullaniliyomu yoksa yumusaticiya gerek yokmu hani gozlemledigim ve denedigim uzere gerek yok gibi ustelik miss gibi de kokuyo camasirlar siz ne dusunuyosunuz acabaa bu konuda
Uzun zamandır bende sıvı deterjan kullanıyorum eğer çok çamaşır koyduysam mutlaka yumuşatıcı da koyuyorum ama normal koyduysam gerek duymuyorum bendeKizlar yaa bisi danismak istiyorum size ben simdik onceden toz deterjan kullanirdim yanin da yumusatici standart sekilde bildiginiz gibi :)) sivilar ciktigindan beridir de sivi deterjan kullaniyorum cok memnunum sivilardan fakat benim gozlemledigim kadariyla sivi kullandigimdan beridir camasirlarim sertlesmiyor ve kolay kolay yipranmiyor yumusaticiyla da kullandim yumusatici kullanmadan da denedim cokda memnun kaldim sizce normalde de sivi deterjanlarda yumusatici kullanilmiyoduda benmi kullaniyodum bilmeden acaba diye kafama takildi yani sivi deterjanla yumusatici kullaniliyomu yoksa yumusaticiya gerek yokmu hani gozlemledigim ve denedigim uzere gerek yok gibi ustelik miss gibi de kokuyo camasirlar siz ne dusunuyosunuz acabaa bu konuda
yumuşatıcı kullanılıyo yani ozaman yanılmıyomuşum tmm fındığım ozaman bırakmıyım yumuşatıcıyı benYani sira yumuşatıcı kullanabilirsin nuroşum deterjan ve yumuşatıcı ayrı ben her ikisinide kullanıyorum
yumuşatıcı aslında önemli çamaşırları deterjanın yıpratmasına karşın koruyor öyle bi görev görüyor mis gibi de koku bırakıyor saç kremi gibi görevi aslında saç kremi saçı yıpranmaya karşı koruyup nası yumuşatıyosa yumuşatıcı da çamaşırlar için öyle bi görev görüyor gibi galibaa ben bırakmıyım ozaman yumuşatıcı kullanmayıUzun zamandır bende sıvı deterjan kullanıyorum eğer çok çamaşır koyduysam mutlaka yumuşatıcı da koyuyorum ama normal koyduysam gerek duymuyorum bende
Devam et nuroşum oh miss ben bayılıyorum valla yumusaticilara mis gibi kokuyo çamaşırlar perdeleryumuşatıcı kullanılıyo yani ozaman yanılmıyomuşum tmm fındığım ozaman bırakmıyım yumuşatıcıyı ben
Bende oyle kuzum kokmayinca temizmis gibi gelmiyo bana da miss gibi kalici yumusatici kokusuna bayiliyorum bendeeDevam et nuroşum oh miss ben bayılıyorum valla yumusaticilara mis gibi kokuyo çamaşırlar perdelermis mis kokmayinca temizlenmemiş gibi geliyor bana okadar ki Vileda yaptığım suya dahi yumuşatıcı koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?