- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.781
Amannn Allah'ımmm bu nasıl birr jesttt ❤❤❤
1.64 boyumAslan bi annetarif et accik kendini
Sen nasilsin bakimm nen var nolduu diyom cevap bile vermiyonnbenide bi hayal edin bakim ben nasil bisiyim ic sezileriniz ne diyor
Kiz ne ara yaptın çocukları :)) Allah bağışlasın :)1.64 boyumiki aslan annesiyim biri aslan biri çinar
24 yaşima eylulde adim atmis bulunmaktayim. Kumralım açık kayfee gözlüyüm.Etli butlu mutluyum başak burcuyum.
Kimm unutuyoo senii mavisimm sen unutulcak kadinmisin vesselammBak arada unutuluyorum hissediyorum beni unutanlarin boyu devrilsin emi
Hmmm taş bı hatun gözümde belirdi :)1.64 boyumiki aslan annesiyim biri aslan biri çinar
24 yaşima eylulde adim atmis bulunmaktayim. Kumralım açık kayfee gözlüyüm.Etli butlu mutluyum başak burcuyum.
Yüzme bilmiyorum kiCascade_ su çok güzel gelsene
Orjinmiişaçlarım bakır
18 yasimda ewlendim konusmadik mi kuzum bizKiz ne ara yaptın çocukları :)) Allah bağışlasın :)
Bende başak burcuyum :)1.64 boyumiki aslan annesiyim biri aslan biri çinar
yokk beybi keşkemm... bayiliyorum bu renge sık boya istiyo amaOrjinmii
Ay kuzum.yapma ya gel katıl açılırsin azıcık. Biraz daha iyi misin?Yüzme bilmiyorum ki
Var var nuroşum içimde öyle bir his varKimm unutuyoo senii mavisimm sen unutulcak kadinmisin vesselamm
Ahaha karıştırıyorsun beni biriyle :))18 yasimda ewlendim konusmadik mi kuzum bizne ara unuttun ayşenuru nu
Beyaz tenlisin sennyokk beybi keşkemm... bayiliyorum bu renge sık boya istiyo ama
Bak arada unutuluyorum hissediyorum beni unutanlarin boyu devrilsin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?