- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Est benm öyle dikkatimi çekti canmTamam ben kaçtım madem ://
Ay iki muhabbet ediverdikk dokunmadim kimseyeeBenim olanlara dokunmadayeni üyeleri severik gardaş
AynenBu saatte uyanik kalmasi mucizee
Uçlu sete dokunmaAy iki muhabbet ediverdikk dokunmadim kimseyeespotumuzz sevelim sevilelim eyvallahhh bacımm
Cuma geceleri geç uyuyo genelde pazar erken uyur bide hafta içiBu saatte uyanik kalmasi mucizee
Kusulmez öyle
Küstüm umuda
Eee kimsin kimlerdensinAy iki muhabbet ediverdikk dokunmadim kimseyeespotumuzz sevelim sevilelim eyvallahhh bacımm
O değil de biz kocasından daha iyi biliyoruz yatış kalkış saatini hahahahahahhaahahCuma geceleri geç uyuyo genelde pazar erken uyur bide hafta içi
Kusura bakma ama çok taslayici geldin bana yaTamam ben kaçtım madem ://
Ezberlemissn uyku saatleriniCuma geceleri geç uyuyo genelde pazar erken uyur bide hafta içi
Valla öyle sus senide anlatırımO değil de biz kocasından daha iyi biliyoruz yatış kalkış saatini hahahahahahhaahah
Etiketlenmedigim için yapmıştım topik açtığın için değil di sanırım yanlış anlasildim :// iyi gecelerKusura bakma ama çok taslayici geldin bana ya
Ahhahahahaha anlat beni bana anlat amaValla öyle sus senide anlatırımhahahah dinine küfreden müslüman müslüman olsa içinizi biliyom
Eee kardeş dedik boru mu dedikEzberlemissn uyku saatlerini
Kız seninde topigin var hic bizi etiketlemiyon o zaman bizde sanaEtiketlenmedigim için yapmıştım topik açtığın için değil di sanırım yanlış anlasildim :// iyi geceler
Bennn 22 yaşındayım aöf sosyal hizmetler bölümü 2. sınıf öğrencisiyimm adanada yaşıyorumm. Immm sonraaa hayatımdaki insanların gercek yüzünü ögrendigim bu zamanlarda kk'ya üye oldumm bakınıyorum kaynaşmaya çalışıyorumEee kimsin kimlerdensin
Seni fazla tanımıyorum ki tanisak emin ol etiketliler arasında olurdun tanışmaya gelmiş bir hal içinde değildin ki ne bekliyodun anlamıyorum burda yeni konuştuğumuz bu çok kadın var ve bu tepkiyle gelmediler iyi geceler sizedeEtiketlenmedigim için yapmıştım topik açtığın için değil di sanırım yanlış anlasildim :// iyi geceler
Adana deme bana yaaa buraya yeni taşınan bi adanalı arkda var adana da şöyle değil boyle değil su şöyle bu boyle diip duruyor vallahi adanadan sogudumBennn 22 yaşındayım aöf sosyal hizmetler bölümü 2. sınıf öğrencisiyimm adanada yaşıyorumm. Immm sonraaa hayatımdaki insanların gercek yüzünü ögrendigim bu zamanlarda kk'ya üye oldumm bakınıyorum kaynaşmaya çalışıyorum
Ohh sedan olsun ozaman hoşgeldin canım isim neBennn 22 yaşındayım aöf sosyal hizmetler bölümü 2. sınıf öğrencisiyimm adanada yaşıyorumm. Immm sonraaa hayatımdaki insanların gercek yüzünü ögrendigim bu zamanlarda kk'ya üye oldumm bakınıyorum kaynaşmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?