- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.301
Hayırlısı elimizden birşey gelmiyorCan sıkmak yok unutma
Evet kuzucum ama bizde de sabır ve dirayet gerek biliyosun dimiHayırlısı elimizden birşey gelmiyor
Mevlam neyler neylerse güzel eyler
AmennaaEvet kuzucum ama bizde de sabır ve dirayet gerek biliyosun dimi
İyi geceler canım görüşürüz
Hoşbuldum seroşumHoşgeldin nurum
KuzuuuSana da iyi geceler güzellikEternaaLLove
Napiyosun bakım sen bu saatte :)Hoşbuldum seroşum
Ne yapayım, bakınıyorum söyle biNapiyosun bakım sen bu saatte :)
Uykum kaçtı kuzum bisiler bisiler düşünürken uyuyamadım :)Sen niye uyumadın bakayımEternaaLLove
İyi yapiyosun kuzum da bebiş zaten gündüzleri yoruyor seni ee gecede uyumuyosun yorulmuyomusun kiNe yapayım, bakınıyorum söyle bi
Hindi gibi düşün düşün dur :) neymiş o bişiler??Uykum kaçtı kuzum bisiler bisiler düşünürken uyuyamadım :)
Bebiş :/ öyle yapıyorum zatenHindi gibi düşün düşün dur :) neymiş o bişiler??
İnsan alışıyor canim ya!! Her zaman böyle değilim canim , bazen ..İyi yapiyosun kuzum da bebiş zaten gündüzleri yoruyor seni ee gecede uyumuyosun yorulmuyomusun ki
İnşAllah kuzum , senin ve senin gibi olanlar icin her zaman duaciyim, en yakın zamanda mutlu haberler verirsin inşAllah.. amiin..Bebiş :/ öyle yapıyorum zatenhayal ediyorum onu felan filan işte
Yormada kendiniİnsan alışıyor canim ya!! Her zaman böyle değilim canim , bazen ..
Amin kuzucumİnşAllah kuzum , senin ve senin gibi olanlar icin her zaman duaciyim, en yakın zamanda mutlu haberler verirsin inşAllah.. amiin..
Ben akrebi öyle buktum hahahaEmin misinn işe yararmııı şımarmasınnn gülommm
Simar BN seni her turlu severimBak simarcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?