- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.341
Çay içiyorum balım çok şükür iyiyim sen nasılsın ❤@kahvesevmemben napiyorsun nasilsin
Hadi yaaa üzüldümBir haftadir kotuydum aslinda kotu bir hbr almistim.ama bugun biraz daha iyiyim cok sukur.bu arada amerikadan esim grldi gecen cuma.mutluyum nispeten.sen neler yspiyorsun bakalim?
Eee nasılsınnn iyimisinn bakalimm miniklerde iyilermiiAnlar canm anlar ins
İyiyimmm bugün daha iyiler ötekinin ateşi yokEee nasılsınnn iyimisinn bakalimm miniklerde iyilermii
Aman iyi olsunlar :) bende sınav sonuçlarıma baktım şimdi itirazda bulundum ablamlarla çay içiyorum gülom ❤İyiyimmm bugün daha iyiler ötekinin ateşi yok
Küçük da bugün daha iyi çok şükür canm :)
Sen nasılsın neler yapiyorsn
Ne sınavı balım ben o detayı kacirmism sanırımAman iyi olsunlar :) bende sınav sonuçlarıma baktım şimdi itirazda bulundum ablamlarla çay içiyorum gülom ❤
Sosyal hizmetler okuyorum ikinci sınıfım gülom sınavım vardı ama sonucu yanlış beklediğim gibi değilNe sınavı balım ben o detayı kacirmism sanırım
Ohh afyt olsun bende bicirigi almaya gidicem birazdan
Anaaa itirazm var yalan kâğıtlara hocam deSosyal hizmetler okuyorum ikinci sınıfım gülom sınavım vardı ama sonucu yanlış beklediğim gibi değilayy kreşemi gidiyor yoksa tatlişkooo
Dedimmm dedim gülomm bakalim ne cevap gelecekAnaaa itirazm var yalan kâğıtlara hocam de
Anaokulu balım büyük olan küçükle evdeyizseneye ins küçük de baslayavak
Kız çabuk o sınavı kazan banada bı bebi yollaSosyal hizmetler okuyorum ikinci sınıfım gülom sınavım vardı ama sonucu yanlış beklediğim gibi değilayy kreşemi gidiyor yoksa tatlişkooo
Dedimmm dedim gülomm bakalim ne cevap gelecekAy ayy yirimm onları yirimmm maşallahhh
Bebi mi yollaymKız çabuk o sınavı kazan banada bı bebi yolla
Hahahah yesinler kuzucuklarrrrr
Onlar da seni yer valla canavar gbiler ahahhaha
Sosyal hizmetler sınavım var demedin mi oradan çocuk esirgemeden bebek yolla dedim ehey ehey sende mi brutusBebi mi yollaym
Allahhh seni ne etmesinn giiii anlamadim valla. Rabbim sana çocuğunu kucağına almayi nasip etsin insallah böyle maviş senin gibii tatliii iyi niyetli gönlü güzellll hayırlııııı nasil istiyorsan en güzelini en iyisini amin amin aminSosyal hizmetler sınavım var demedin mi oradan çocuk esirgemeden bebek yolla dedim ehey ehey sende mi brutus
coookkk coook aminnnnAllahhh seni ne etmesinn giiii anlamadim valla. Rabbim sana çocuğunu kucağına almayi nasip etsin insallah böyle maviş senin gibii tatliii iyi niyetli gönlü güzellll hayırlııııı nasil istiyorsan en güzelini en iyisini amin amin amin
Nasılsın balimmKuzumm
Amin kuzumda ben yine totosu garantiye alim dedim Ankara'da dayimiz yok ama kurumda arkadaşımız var diyelimAllahhh seni ne etmesinn giiii anlamadim valla. Rabbim sana çocuğunu kucağına almayi nasip etsin insallah böyle maviş senin gibii tatliii iyi niyetli gönlü güzellll hayırlııııı nasil istiyorsan en güzelini en iyisini amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?