- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.261
Yorgunum bitkinim. Her günün sonunda böyle oluyorum. Tembellik yapmaya ihtiyacım var ama evin işi bitmiyor. Hayat çok zor.Minnoşlarımmm... @RosSsSEternaaLLove Pembeemzik @kahvesevmemben @imzaben mahperi hatun @_Silent Scream_ @Aveline @Ada duru @Tatlianne20 @sedanur91 @LknrNkz @AnneAslan @Madammor @Misss_laviniaaa @Lunaparkedisii @_nurunnisa_ ve çikolata kistli derttaşım sende aramıza katılabilirsin böylece daha iyi tanışmış oluruz @chloen
Nasılsınız kuzularım gününüz nasıl geçti anlatın bakalım
Umut kuşum bana mı seslendi.
Napiyon kuzuHiccc :)
Terk etmeden bensizlik hissini yaşattım ve trip her derdin devasidir benim katnem suratimi çekemediKesinlikle katılıyorum aynısını söyledim bende. Nasil yaptınnnn nasıl nasıl nasılllll
Hoşgeldin perimYorgunum bitkinim. Her günün sonunda böyle oluyorum. Tembellik yapmaya ihtiyacım var ama evin işi bitmiyor. Hayat çok zor.
Umut kuşum bana mı seslendi.
Napim tv bı yandan kk bı yandan kahve içiyorum canım sen napiyosun :)Napiyon kuzu
Dediğine benzer şeyler bende yaptım bakalım ne olacam mavişim inşallah aşabiliriz bizdeTerk etmeden bensizlik hissini yaşattım ve trip her derdin devasidir benim katnem suratimi çekemediilk elbisemi kıskançlık tartışmamız da aldı aslında ne hep benim nede hep onun dediği oldu önemli olan arayida bulmak aslında o bize fedakarlık gosteriyosa bende etek boyumu dizimin altına indirdim hiçte bişi olmadı tamam her yerde her zaman kadın milleti eşinden bı tik daha sık olmalı fakat ilişkiyi zedelemeden bu konuları aşa aşa olgunlasiyoun kuzum taktik vermem ne kadar işler bilemedim
MerhabaaaaMirhabaaaakadinlar k.nün " Prensesleriiii , kraliceleri , patroniceleri , sultanlari , hürremleri "
Napiyorsun canmmMerhabaaaa
Geçtim yatağıma aldım elime telefonuuu kk'dayımmm şekerimmm sen ne yapiyorsun bakalımmmm❤Napiyorsun canmm
Uykunu kacirmasin bu saatte kahveNapim tv bı yandan kk bı yandan kahve içiyorum canım sen napiyosun :)
Bu nasıl bir tatlı giristir böyle :)Mirhabaaaakadinlar k.nün " Prensesleriiii , kraliceleri , patroniceleri , sultanlari , hürremleri "
Bu nasıl bir tatlı giristir böyle :)
Hiç aynı ev işi felan yaptımDediğine benzer şeyler bende yaptım bakalım ne olacam mavişim inşallah aşabiliriz bizdeeee ne yaptın bugün bakalımmmm
Kolay gelsin sanaUykunu kacirmasin bu saatte kahve
Bende napayim kuzum seroşumu uyutmaya calisiyorum.
Hoşgeldin esesim
Kahve candır gerisi yalandır pembikUykunu kacirmasin bu saatte kahve
Bende napayim kuzum seroşumu uyutmaya calisiyorum.
Merhaba can nasılsınHoşgeldin esesim
İyidir canım sen nasılsınMerhaba can nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?