- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.361
İyiyim Gülom benimmNasılsın balimm
Daha aşırı bellilik yok :))İyiyim hamis sen nasilsin
Karnın belli oldu mu :)
Hahahah ilahii. Her türlüüüü kapişşşşşAmin kuzumda ben yine totosu garantiye alim dedim Ankara'da dayimiz yok ama kurumda arkadaşımız var diyelimkapış
İlahii mavişimmmm. Her türlü kapişşşşşAmin kuzumda ben yine totosu garantiye alim dedim Ankara'da dayimiz yok ama kurumda arkadaşımız var diyelimkapış
HahahahahhhhaHahahah ilahii. Her türlüüüü kapişşşşş
İlahii mavişimmmm. Her türlü kapişşşşş
Ben geldimmmKimse yok mu ya@RosSsS B Brunello Cicinelli uyudun sen gerçi kuzum ama A Aveline @_Silent Scream_ AnneAslan Pembeemzik T Tatlianne20 Finrod Felagund @kahvesevmemben @_nurunnisa_ mahperi hatun
Hoşgeldin azizosumBen geldimmm
Neyin var bakım hamişimBende geldim ama moralim bozuk...
Sinirimi bozdu, tartıştık biraz...Neyin var bakım hamişim
HosgeldinBende geldim
Hoşbuldummm nasılsın serrammHoşgeldin azizosum
Stress yapma kendine sakin ol bebiş etkilenmesin ne oldu ki böyle:/Sinirimi bozdu, tartıştık biraz...
Anlatmak istermisin kuzuSinirimi bozdu, tartıştık biraz...
Hoşgeldinnn nasılsınnnBende geldim
İyiyim gibi ay değilim valla azize :/Hoşbuldummm nasılsın serramm
Ay hayirdir inşallah ne olduuuİyiyim gibi ay değilim valla azize :/
Hamile halimle çalışıyorum, bir yandan ev işlerine yetişmeye, bir yandan ona yetişmeye çalışıyorum. Beyefendi spordan geldi akşam, bende uzanıyordum. Nerede kaldın dedim, söyledi. Sonra erken gelsek nolcak birlikte bir şey mi yaptığımız, düzgün bir akşam yemeğimi yediğimiz var diyerek söylendi. Bende çok istiyorsan git annen yapsın dedim. Düzgün konuş vb. deyip ileri geri konustu. Ben de yalnız bırak beni dedim gitti az önce.Anlatmak istermisin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?