- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.381
Hay onun boyu devrilsin emi Allah'ım ya hem hamilesin hormonlar çalışman bı yana bide senden bisiler mi bekliyomus Allah'ım ya bisiler yapmak istiyorsa organize etsin beyfendi sporda ne işi varmışHamile halimle çalışıyorum, bir yandan ev işlerine yetişmeye, bir yandan ona yetişmeye çalışıyorum. Beyefendi spordan geldi akşam, bende uzanıyordum. Nerede kaldın dedim, söyledi. Sonra erken gelsek nolcak birlikte bir şey mi yaptığımız, düzgün bir akşam yemeğimi yediğimiz var diyerek söylendi. Bende çok istiyorsan git annen yapsın dedim. Düzgün konuş vb. deyip ileri geri konustu. Ben de yalnız bırak beni dedim gitti az önce.
Gece gece sinirimi bozdu ya .((
Saçımı çok kesti kuaför kuzu ya belimdeki saç omuzuma geldiAy hayirdir inşallah ne olduuu
Ayy şu kuaförler bu huyundan hiç vazgeçmiyor yaa ne sinir bozucu bir şeySaçımı çok kesti kuaför kuzu ya belimdeki saç omuzuma geldibesleme oldum
Oyle iste kuzu sinirimi bozdu, yarın da gönlümü almaya calısır boyle...Hay onun boyu devrilsin emi Allah'ım ya hem hamilesin hormonlar çalışman bı yana bide senden bisiler mi bekliyomus Allah'ım ya bisiler yapmak istiyorsa organize etsin beyfendi sporda ne işi varmış
Valla azizecim hızlı uzasin diye yılan yağı camterebentin yağı aldım sampuana döktüm ama ne zaman eski haline gelir bilemedimAyy şu kuaförler bu huyundan hiç vazgeçmiyor yaa ne sinir bozucu bir şeybaşta iyice ikaz etseydin keşke üzülme mavişim ya değişiklik olmus olur yaza kadar toparlar uzar yine saçların hızlımı uzar yoksa yavaşmı bende sabırla bekliyorum tekrar belime gelmesini
Valla surundur hemen affetme huy edinmesin bu halinle onun nazini mi cekiceksin yaOyle iste kuzu sinirimi bozdu, yarın da gönlümü almaya calısır boyle...
Huy değil de arada ona da geliyorlar herhalde...Valla surundur hemen affetme huy edinmesin bu halinle onun nazini mi cekiceksin ya
Aaaa hamile olan senmisin o mu dikkat etsin az huyunaHuy değil de arada ona da geliyorlar herhalde...
Vallaa kıyamadığın gözün gibi baktığın saçlarını hatır hutur kesiveriyorlarr vicdansızlarValla azizecim hızlı uzasin diye yılan yağı camterebentin yağı aldım sampuana döktüm ama ne zaman eski haline gelir bilemedimuçlarından alalım dedim baya baya kesti kenara koydu
Alisicaz artık azizos sen neler yaptın bakalımVallaa kıyamadığın gözün gibi baktığın saçlarını hatır hutur kesiveriyorlarr vicdansızlarbende çok denedim ama dışardan uygulanan şeylerin saça iyi geldiğini düşünmüyorum ya bol bol dut pekmezi harnup pekmezi falan ye seroşum beline 7 8 aya gelir anca sabret. Eminim her türlü güzelsindirrrr sıkma tatlı canını
Hoşgeldin kuzumSelam kızlar♥
Yok daha nelerr ne beslemesiii gıııAlisicaz artık azizos sen neler yaptın bakalımben besleme oldum işte
Kızım çık azcik dışarı çık evlenince hepten evden cikmicanYok daha nelerr ne beslemesiii gıııne yapayım bea boş boş evdeyim bu aralar aklima gelmişken bende zeytinyağı süreyim saçlarıma gece
Normalde çıkıyorum da bu aralar canim istemiyiiii hep yağmur zaten kapali yerlerdede bana gına geliyor. Müslüme gitcem keyfimi bekliyorum gelsinde hayırlısıyla bir gitmeyen ben kaldım heraldeKızım çık azcik dışarı çık evlenince hepten evden cikmicanbak zeytin yağı Hindistan cevizi yağı zeytin yağı yumurta maskesi yap baayilcan
Iyiyim cok sukur Sen nasilsin?Hoşgeldinnn nasılsınnn
Iki kasimin tam ortasinda cikan kocaman sivilcemle HosbuldumHosgeldin
Iki kasimin tam ortasinda cikan kocaman sivilcemle Hosbuldum
Bende iyiyim sağolasın canimcimIyiyim cok sukur Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?