Yepis yeni geyik (:

Hay onun boyu devrilsin emi Allah'ım ya hem hamilesin hormonlar çalışman bı yana bide senden bisiler mi bekliyomus Allah'ım ya bisiler yapmak istiyorsa organize etsin beyfendi sporda ne işi varmış

Saçımı çok kesti kuaför kuzu ya belimdeki saç omuzuma geldi besleme oldum
Ayy şu kuaförler bu huyundan hiç vazgeçmiyor yaa ne sinir bozucu bir şey başta iyice ikaz etseydin keşke üzülme mavişim ya değişiklik olmus olur yaza kadar toparlar uzar yine saçların hızlımı uzar yoksa yavaşmı bende sabırla bekliyorum tekrar belime gelmesini

Hay onun boyu devrilsin emi Allah'ım ya hem hamilesin hormonlar çalışman bı yana bide senden bisiler mi bekliyomus Allah'ım ya bisiler yapmak istiyorsa organize etsin beyfendi sporda ne işi varmış
Oyle iste kuzu sinirimi bozdu, yarın da gönlümü almaya calısır boyle...

Valla azizecim hızlı uzasin diye yılan yağı camterebentin yağı aldım sampuana döktüm ama ne zaman eski haline gelir bilemedim uçlarından alalım dedim baya baya kesti kenara koydu

Valla azizecim hızlı uzasin diye yılan yağı camterebentin yağı aldım sampuana döktüm ama ne zaman eski haline gelir bilemedim uçlarından alalım dedim baya baya kesti kenara koydu
Vallaa kıyamadığın gözün gibi baktığın saçlarını hatır hutur kesiveriyorlarr vicdansızlar bende çok denedim ama dışardan uygulanan şeylerin saça iyi geldiğini düşünmüyorum ya bol bol dut pekmezi harnup pekmezi falan ye seroşum beline 7 8 aya gelir anca sabret. Eminim her türlü güzelsindirrrr sıkma tatlı canını

Alisicaz artık azizos sen neler yaptın bakalım ben besleme oldum işte

Yok daha nelerr ne beslemesiii gııı ne yapayım bea boş boş evdeyim bu aralar aklima gelmişken bende zeytinyağı süreyim saçlarıma gece
Kızım çık azcik dışarı çık evlenince hepten evden cikmican bak zeytin yağı Hindistan cevizi yağı zeytin yağı yumurta maskesi yap baayilcan

Kızım çık azcik dışarı çık evlenince hepten evden cikmican bak zeytin yağı Hindistan cevizi yağı zeytin yağı yumurta maskesi yap baayilcan
Normalde çıkıyorum da bu aralar canim istemiyiiii hep yağmur zaten kapali yerlerdede bana gına geliyor. Müslüme gitcem keyfimi bekliyorum gelsinde hayırlısıyla bir gitmeyen ben kaldım heralde evet hindistan cevizi yağını hep duydumda bir türlü almadım nedense çıktığımda ilk işim almak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…