- 4 Haziran 2018
- 267
- 283
- 23
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.521
Kız sen nerelerdesin, yaşıyor musun ? Ben mi rastlamıyorum sana, sen mi yoksun cidden.Slm kızlar nabersiniz bakim❤
Hello canım benim. Yeni misin ?Helloooo
Eve yeni geldim bende, selam canım ^^ Nasıl geçti gününİlla etiket mi yapalım gelin diye yahu.EternaaLLove ByNkoaLa @imzaben Finrod Felagund A Aveline Pembeemzik @mahperi hatun @kahvesevmemben
Nasıl geçti günleriniz bakalım ? Ben çok üşüdüm bugün. Kar yok ama kar soğuğu var. Ayaklarım ısınmıyor ne giyersem giyeyim. Karnım ağrıyorOralarda hava nasıl ?
Çook dikkat et kendine de bebişine de. Sen bize de, bebişe de lazımsınEve yeni geldim bende, selam canım ^^ Nasıl geçti günün
Bende çok üşüyorum. İşten çıkıp arabaya binene kadar bile donmak mümkün öyle bir soğuk varDünde hafif kar yağmıştı İstanbul'a. Evi ısıttım, kendim de kalın kalın giyindim oturuyorum şimdi. Hasta olmayalım bebişle :)
Dikkat et canım sende cidden kuru soğuk var. Sıkı sıkı giyin
Sağ ol canım sizde aynı şekilde değerlisinizÇook dikkat et kendine de bebişine de. Sen bize de, bebişe de lazımsınSabah okula gitmek için çıktığımda burnum düşecekti soğuktan inan. Bu nasıl bir soğuk ya. Neyin laneti bu Okulda da kalorifer sistemi bozuldu şansımıza. Okul buz gibiydi tüm gün. Montlarla durduk ama yine de olmadı. Karnım deli gibi ağrıyor ve işin kötüsü akıntım da başladı. Öyle sanıyorum ki hapı ciddi derecede yutmuş bulunmaktayım.
İlla etiket mi yapalım gelin diye yahu.EternaaLLove ByNkoaLa @imzaben Finrod Felagund A Aveline Pembeemzik @mahperi hatun @kahvesevmemben
Nasıl geçti günleriniz bakalım ? Ben çok üşüdüm bugün. Kar yok ama kar soğuğu var. Ayaklarım ısınmıyor ne giyersem giyeyim. Karnım ağrıyorOralarda hava nasıl ?
Dondu çocuklarda sormaSağ ol canım sizde aynı şekilde değerlisinizŞansızlığa bak ya çocuklar da üşümüştür okuldaki. Aman dikkat et sende böyle dolaşmayalım sonra ortalıklarda
İzmir'deydin dimi kuzum. Nasıl olur kışın orası ? Deniz kenarı ya buz gibidir kesinNasilsin canim.ben de dondum bugun.bir de sabah 7 den ogleden sonra 4 e kadar disardaydim.burda da kar sogugu var.dondum dondum.simdi de uzas ndim yorgsnin altindayim isinamiyorum bir turlu ya.seninle ayni durumdayim yani
Burası da soğuk aksam için çok strestliym valla kuzu bütün gün asık surat gezdm nedenszİlla etiket mi yapalım gelin diye yahu.EternaaLLove ByNkoaLa @imzaben Finrod Felagund A Aveline Pembeemzik @mahperi hatun @kahvesevmemben
Ne vardı ki akşam ?Burası da soğuk aksam için çok strestliym valla kuzu bütün gün asık surat gezdm nedensz
Bir büyüğümüzü ziyarete gidicez saygı değer matmazelliNe vardı ki akşam ?
Babannen mi ahahahahahBir büyüğümüzü ziyarete gidicez saygı değer matmazelli
Yok eşimin anasigileBabannen mi ahahahahah
Cuma günü randevumuz var gidicez canım. Belli olacak gibi gözüküyorDondu çocuklarda sormaBebiş nasıl, cinsiyeti ne zaman belli olacak ?
Adana bilee buzzzz gerisini sen düşünnnnİlla etiket mi yapalım gelin diye yahu.EternaaLLove ByNkoaLa @imzaben Finrod Felagund A Aveline Pembeemzik @mahperi hatun @kahvesevmemben
Yaşamak buysa yaşıyorum.Kızım çok hastalandı onunla uğraştım netim de sıkıntı vardı gelemedim bi süre.Kız sen nerelerdesin, yaşıyor musun ? Ben mi rastlamıyorum sana, sen mi yoksun cidden.
Hello canım benim. Yeni misin ?
Uuuu al canını GülomYok eşimin anasigile
Dun akşam bakarız dedm sabah aramış ayarlamış demekki bnde ayni şeyi yapmalıyım anladın sen onu
Hadi ya. Noldu kuzum hayırdır? Nesi var miniğimizin?Yaşamak buysa yaşıyorum.Kızım çok hastalandı onunla uğraştım netim de sıkıntı vardı gelemedim bi süre.
Eeee siz misiniz güneşe ateş eden. Müstehak size ahahahahahaAdana bilee buzzzz gerisini sen düşünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?