Yepis yeni geyik (:

Eve yeni geldim bende, selam canım ^^ Nasıl geçti günün

Bende çok üşüyorum. İşten çıkıp arabaya binene kadar bile donmak mümkün öyle bir soğuk var Dünde hafif kar yağmıştı İstanbul'a. Evi ısıttım, kendim de kalın kalın giyindim oturuyorum şimdi. Hasta olmayalım bebişle :)

Dikkat et canım sende cidden kuru soğuk var. Sıkı sıkı giyin

Çook dikkat et kendine de bebişine de. Sen bize de, bebişe de lazımsın Sabah okula gitmek için çıktığımda burnum düşecekti soğuktan inan. Bu nasıl bir soğuk ya. Neyin laneti bu Okulda da kalorifer sistemi bozuldu şansımıza. Okul buz gibiydi tüm gün. Montlarla durduk ama yine de olmadı. Karnım deli gibi ağrıyor ve işin kötüsü akıntım da başladı. Öyle sanıyorum ki hapı ciddi derecede yutmuş bulunmaktayım.

Sağ ol canım sizde aynı şekilde değerlisiniz Şansızlığa bak ya çocuklar da üşümüştür okuldaki. Aman dikkat et sende böyle dolaşmayalım sonra ortalıklarda

Nasilsin canim.ben de dondum bugun.bir de sabah 7 den ogleden sonra 4 e kadar disardaydim.burda da kar sogugu var.dondum dondum.simdi de uzas ndim yorgsnin altindayim isinamiyorum bir turlu ya.seninle ayni durumdayim yani

Sağ ol canım sizde aynı şekilde değerlisiniz Şansızlığa bak ya çocuklar da üşümüştür okuldaki. Aman dikkat et sende böyle dolaşmayalım sonra ortalıklarda
Dondu çocuklarda sorma Bebiş nasıl, cinsiyeti ne zaman belli olacak ?

Nasilsin canim.ben de dondum bugun.bir de sabah 7 den ogleden sonra 4 e kadar disardaydim.burda da kar sogugu var.dondum dondum.simdi de uzas ndim yorgsnin altindayim isinamiyorum bir turlu ya.seninle ayni durumdayim yani
İzmir'deydin dimi kuzum. Nasıl olur kışın orası ? Deniz kenarı ya buz gibidir kesin

Kız sen nerelerdesin, yaşıyor musun ? Ben mi rastlamıyorum sana, sen mi yoksun cidden.

Hello canım benim. Yeni misin ?
Yaşamak buysa yaşıyorum.Kızım çok hastalandı onunla uğraştım netim de sıkıntı vardı gelemedim bi süre.

Yok eşimin anasigile

Dun akşam bakarız dedm sabah aramış ayarlamış demekki bnde ayni şeyi yapmalıyım anladın sen onu
Uuuu al canını Gülom Benim için tek matmazel babannen ahahah 2 tel boyalı saçına kurban olduğum. Ondan başkasına matmazel deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…