Yepis yeni geyik (:

psikologa gidersem üçüncüyü yapar miyiz dedi
Hahahahahaa
Dedm sen bi düzel ikiz dogurcam emin ol dedim kahkaha atiyo manyak
Ulan yemin ederim yaşanan herşeyden sonra bir de 3. çocuk diyebilmek anca akrebin yapabileceği birşeydir olsa olsa 2020'de deseydin

Ulan yemin ederim yaşanan herşeyden sonra bir de 3. çocuk diyebilmek anca akrebin yapabileceği birşeydir olsa olsa 2020'de deseydin
Ona gore yasanan birşey yokki
Daha arabadan inerken gullusum şunu verir misn dio dedm sus hasta kafalı

Tamam 2020 ikimizin tarihi olsun cicimm

Ona gore yasanan birşey yokki
Daha arabadan inerken gullusum şunu verir misn dio dedm sus hasta kafalı

Tamam 2020 ikimizin tarihi olsun cicimm
Tam İstanbullu gelindeki adem yemin ederim. Onu benzettiğim ünlüde karakter olarak adem ahahaha
Evet 2020 bizim tarihimiz olacak. 2019 Seroşumuzun tarihi olacak.

Tam İstanbullu gelindeki adem yemin ederim. Onu benzettiğim ünlüde karakter olarak adem ahahaha
Evet 2020 bizim tarihimiz olacak. 2019 Seroşumuzun tarihi olacak.
Hahahahahaha
Ayyy ademi de hic sevmiyor haaa
Bazen psikolog çıkıo yasa kapatıyor hemen hahahah

Hahahahahaha
Ayyy ademi de hic sevmiyor haaa
Bazen psikolog çıkıo yasa kapatıyor hemen hahahah
İşte nasıl ki kuduz biri su görmeye dayanamazsa ve bu onun kuduz olduğunu gösterirse, akrep de psikolog görünce dayanamıyor ve bu onun psikolojisinin bozuk olduğunu gösteriyor malesef. Hiç hiç kızmasın

İşte nasıl ki kuduz biri su görmeye dayanamazsa ve bu onun kuduz olduğunu gösterirse, akrep de psikolog görünce dayanamıyor ve bu onun psikolojisinin bozuk olduğunu gösteriyor malesef. Hiç hiç kızmasın
Maalesef kuzum aynen oyleee ben bir çaresini bulup yollucam zaten az kaldı çocuklar için gerekli en azından kendmden geçtim

Ben giderken öyle dedi anne babanın tutarsız davranışları ve gevimsizlikleri yüzünden ilerde çocuklar etkileniyor ve pedagog pedagog gezersnz dedi bunu duydu bi de ama hiç duymamış gbi davraniyor

işte geldimm burdayımm etiketini yediğimm kıyamam sana sıcak su torbası yap tubişimm ayaklarına sar bigüzel

İzmir'deydin dimi kuzum. Nasıl olur kışın orası ? Deniz kenarı ya buz gibidir kesin

Evet canim izmirdeyim.vallahi nem cok yuksek oldugu icin sogugu hissettik baya bugun.normalde guzeldir kışı şimdi diger yerlere gore kiyaslarsak ama su iki gundur soguk.kar yagcakmis yuksek kesimlere onun sogugu geldi.

Sabah 10 da kalktim elimi yuzumu yikadim,
Hemen cay koydum
Sonra yataklari topla,oglanin kalan odevlerini yaptir,sonra kahvalti falan.
Oglani okula göturdum.Totom dona dona eve geldim..Ev topla yemek yap evi supur ahanda aksam oldu Simdi de kizimla cay iciyoruz

Grip oldu oksuruge çevirdi buhar verdik hala veriyoruz sürekli hastanede geçti günlerimiz.
Kuzum cok gecmisolsun :-(
Ayni durum bizde de var ,bronsit olmus kizim gunleedir hava veriyorum + Antibiyotik :-((
Iyi olurlar insallah..

Geçmiş olsun siyah hatunum ya
Çok sağol canim
Kuzum cok gecmisolsun :-(
Ayni durum bizde de var ,bronsit olmus kizim gunleedir hava veriyorum + Antibiyotik :-((
Iyi olurlar insallah..
sağol canim moralin sıfır oluyor çocuklar hastalaninca aynen antibiyotik olmazsa toparlanması zor olurdu kuzumun.Sizeede cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun

Grip oldu oksuruge çevirdi buhar verdik hala veriyoruz sürekli hastanede geçti günlerimiz.
Çok geçmiş olsun kuzum. Toparlanacaktır. Hep öyle hastalıklarla büyüdük. Özellikle ben. Evden daha çok hastahanede yatmışımdır herhalde. Şifa diliyorum minik kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…