- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.561
Ahhahaha yaaa bugün bana ne dedi bir bilsen koptummmm resmenNe çektin be GülomSen bu adamı eterle bayıltıp psikiyatr servisinin kapısına bırakıp kaç en iyisi. Olmayacak öbür türlüsü
Ne dedi gülom kesin hayırsız bişey demiştirAhhahaha yaaa bugün bana ne dedi bir bilsen koptummmm resmen
psikologa gidersem üçüncüyü yapar miyiz dediNe dedi gülom kesin hayırsız bişey demiştir
Yaosam da anlamıyor bu cinsEtki tepki istiyor o zaman. Yap da görsün gününü.
Ulan yemin ederim yaşanan herşeyden sonra bir de 3. çocuk diyebilmek anca akrebin yapabileceği birşeydir olsa olsapsikologa gidersem üçüncüyü yapar miyiz dedi
Hahahahahaa
Dedm sen bi düzel ikiz dogurcam emin ol dedim kahkaha atiyo manyak
Ona gore yasanan birşey yokkiUlan yemin ederim yaşanan herşeyden sonra bir de 3. çocuk diyebilmek anca akrebin yapabileceği birşeydir olsa olsa2020'de deseydin
Tam İstanbullu gelindeki adem yemin ederim. Onu benzettiğim ünlüde karakter olarak adem ahahahaOna gore yasanan birşey yokki
Daha arabadan inerken gullusum şunu verir misn dio dedm sus hasta kafalı
Tamam 2020 ikimizin tarihi olsun cicimm
HahahahahahaTam İstanbullu gelindeki adem yemin ederim. Onu benzettiğim ünlüde karakter olarak adem ahahaha
Evet 2020 bizim tarihimiz olacak. 2019 Seroşumuzun tarihi olacak.
İşte nasıl ki kuduz biri su görmeye dayanamazsa ve bu onun kuduz olduğunu gösterirse, akrep de psikolog görünce dayanamıyor ve bu onun psikolojisinin bozuk olduğunu gösteriyor malesef. Hiç hiç kızmasınHahahahahaha
Ayyy ademi de hic sevmiyor haaa
Bazen psikolog çıkıo yasa kapatıyor hemen hahahah
Maalesef kuzum aynen oyleee ben bir çaresini bulup yollucam zaten az kaldı çocuklar için gerekli en azından kendmden geçtimİşte nasıl ki kuduz biri su görmeye dayanamazsa ve bu onun kuduz olduğunu gösterirse, akrep de psikolog görünce dayanamıyor ve bu onun psikolojisinin bozuk olduğunu gösteriyor malesef. Hiç hiç kızmasın
işte geldimm burdayımm etiketini yediğimm kıyamam sana sıcak su torbası yap tubişimm ayaklarına sar bigüzelİlla etiket mi yapalım gelin diye yahu.EternaaLLove ByNkoaLa Diktorya Secret Finrod Felagund A Aveline Pembeemzik @mahperi hatun @kahvesevmemben
Nasıl geçti günleriniz bakalım ? Ben çok üşüdüm bugün. Kar yok ama kar soğuğu var. Ayaklarım ısınmıyor ne giyersem giyeyim. Karnım ağrıyorOralarda hava nasıl ?
İzmir'deydin dimi kuzum. Nasıl olur kışın orası ? Deniz kenarı ya buz gibidir kesin
Sabah 10 da kalktim elimi yuzumu yikadim,İlla etiket mi yapalım gelin diye yahu.EternaaLLove ByNkoaLa Diktorya Secret Finrod Felagund A Aveline Pembeemzik @mahperi hatun @kahvesevmemben
Nasıl geçti günleriniz bakalım ? Ben çok üşüdüm bugün. Kar yok ama kar soğuğu var. Ayaklarım ısınmıyor ne giyersem giyeyim. Karnım ağrıyorOralarda hava nasıl ?
Grip oldu oksuruge çevirdi buhar verdik hala veriyoruz sürekli hastanede geçti günlerimiz.Hadi ya. Noldu kuzum hayırdır? Nesi var miniğimizin?
Geçmiş olsun siyah hatunum yaGrip oldu oksuruge çevirdi buhar verdik hala veriyoruz sürekli hastanede geçti günlerimiz.
Grip oldu oksuruge çevirdi buhar verdik hala veriyoruz sürekli hastanede geçti günlerimiz.Hadi ya. Noldu kuzum hayırdır? Nesi var miniğimizin?
Kuzum cok gecmisolsun :-(Grip oldu oksuruge çevirdi buhar verdik hala veriyoruz sürekli hastanede geçti günlerimiz.
Çok sağol canimGeçmiş olsun siyah hatunum ya
sağol canim moralin sıfır oluyor çocuklar hastalaninca aynen antibiyotik olmazsa toparlanması zor olurdu kuzumun.Sizeede cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsunKuzum cok gecmisolsun :-(
Ayni durum bizde de var ,bronsit olmus kizim gunleedir hava veriyorum + Antibiyotik :-((
Iyi olurlar insallah..
Çok geçmiş olsun kuzum. Toparlanacaktır. Hep öyle hastalıklarla büyüdük. Özellikle ben. Evden daha çok hastahanede yatmışımdır herhalde. Şifa diliyorum minik kuzuyaGrip oldu oksuruge çevirdi buhar verdik hala veriyoruz sürekli hastanede geçti günlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?