- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hee taaam sustumEee kardeş dedik boru mu dedik
Eee napiyosun pembik taniymdim valla seniHee taaam sustum
Basliyim miAhhahahahaha anlat beni bana anlat amahahahahaha
Hahaha valla övülecek pek bir tarafi yok bana göre bende sevmiyorum inanAdana deme bana yaaa buraya yeni taşınan bi adanalı arkda var adana da şöyle değil boyle değil su şöyle bu boyle diip duruyor vallahi adanadan sogudum
Çokk hosbuldummm ismim azizeee :) bende sizleri tanimak isterimm hanimlarrrOhh sedan olsun ozaman hoşgeldin canım isim ne
Ya şirdani varmış nasıl acaba merak ediyorum kebap hastasıyım ama şirdan ne canım merak ediyorum vallaHahaha valla övülecek pek bir tarafi yok bana göre bende sevmiyorum inanyemeklerini övüyordur genelde heralde
Ben Serra canım hastada söylediğim gibi bu iki zillinin en nazlisiyimÇokk hosbuldummm ismim azizeee :) bende sizleri tanimak isterimm hanimlarrr
Napim canim cok yorgunum bu aralar kizim hic durmuyor surekli ilgi istiyor uyumuyorEee napiyosun pembik taniymdim valla seni
Kuzu yada dananin midesinin bir bölümü şekli itibariyle cok alay konusu ve önyargi var olsada tadi cok güzelll pirinç ve çeşitli baharatlar var iç harcinda yaninda tursuuu ayrann ohhh. Amaa adana kebabi gibi olamaz o ayriYa şirdani varmış nasıl acaba merak ediyorum kebap hastasıyım ama şirdan ne canım merak ediyorum valla
Ay evet benmmmBasliyim miuykucu muzipim benim
Valla kahve hastası olarak beğendim de pembeemzige alıştırmistin milletiNapim canim cok yorgunum bu aralar kizim hic durmuyor surekli ilgi istiyor uyumuyor
Esti birden dedim degistireyim nasil olmus nick
Ayyy kocam sunu sevmedi bunu sevmedi yok çarşısı güzel değil buranın yok bilmem nesi kotu en son dedm git adamaya don gardas asabimi bozma dedmHahaha valla övülecek pek bir tarafi yok bana göre bende sevmiyorum inanyemeklerini övüyordur genelde heralde
Hahaha çok iyiymisss cok memnunn oldummmBen Serra canım hastada söylediğim gibi bu iki zillinin en nazlisiyim
Allah seni napmasin acıktım yaKuzu yada dananin midesinin bir bölümü şekli itibariyle cok alay konusu ve önyargi var olsada tadi cok güzelll pirinç ve çeşitli baharatlar var iç harcinda yaninda tursuuu ayrann ohhh. Amaa adana kebabi gibi olamaz o ayri
Donerim belki yine.Valla kahve hastası olarak beğendim de pembeemzige alıştırmistin milleti
İyi etmişsinizzz ama gardaşşş diye dilinizde kalmış adana şivesiiAyyy kocam sunu sevmedi bunu sevmedi yok çarşısı güzel değil buranın yok bilmem nesi kotu en son dedm git adamaya don gardas asabimi bozma dedm
Acıktırırr valla yemeklerimiz güzeldir ona lafım yokkAllah seni napmasin acıktım ya
Bende canımHahaha çok iyiymisss cok memnunn oldummm
Ege bölgesinden bir yerİyi etmişsinizzz ama gardaşşş diye dilinizde kalmış adana şivesiisiz nerede oturuyorsunuz nereyle kiyaslamis adanayi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?