- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
İzmirliyim canım benAcıktırırr valla yemeklerimiz güzeldir ona lafım yokksiz nerede oturuyorsunuz
Hoşgeldiniz yaşlı bayanÇenesi düşüklerle dolu burası...
Hziniza yetişemem , ben hasta ve yaşlı bir kadinim
Hoşgeldin.Hahaha çok iyiymisss cok memnunn oldummm
HosbuldummmHoşgeldiniz yaşlı bayan
Hayaller adana şalgam gerçekler kerevizAcıktırırr valla yemeklerimiz güzeldir ona lafım yokksiz nerede oturuyorsunuz
AnladimmEge bölgesinden bir yer
Yok ben normalde De gardas derm şiveyle alakası yok
Hoşbuldummm :)Hoşgeldin.
Mavişim napıyorsun ozledimmm :)Hayaller adana şalgam gerçekler kereviz
Siz sağlıklı besleniyorsunuz ne güzelll bizlerde yemekler kıpkırmızı olcak salçadan baharatlar bol olacak bende istemezmiydimmm kereviz enginarrr yemekkkHayaller adana şalgam gerçekler kereviz
Ooo izmirrrİzmirliyim canım ben
Kuzum bende özledim nerelerdesin bebiş nasılMavişim napıyorsun ozledimmm :)
Bebiş gayet iyi :) Taşındık biz de iste onlarla uğraşıyorum halaKuzum bende özledim nerelerdesin bebiş nasıl
Ya sus yiyon eti analı kizliyiSiz sağlıklı besleniyorsunuz ne güzelll bizlerde yemekler kıpkırmızı olcak salçadan baharatlar bol olacak bende istemezmiydimmm kereviz enginarrr yemekkk
Tabisi :)Ooo izmirrr
Valla ne yalan söylym yiyorummYa sus yiyon eti analı kizliyi
Baci Adana diyon kızValla ne yalan söylym yiyorummanalı kızlı değil de içli köfte daha güzel gelinnn ağarlayayımm siziiidee
Aaaa ciddi mi kız mı yoksaBebiş gayet iyi :) Taşındık biz de iste onlarla uğraşıyorum hala
Hahaha. Yaa misafirperverim mesaji veriyorum istee olur ya yolunuz düşer falan hayattBaci Adana diyon kız
2 aylık daha canım. Belli değil :)) Hafiften kiloları almaya başlayacağız herhalde.Aaaa ciddi mi kız mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?