Yepis yeni geyik (:

Patlatan sen ol kuzum benim

Hoşgeldinnnn❤ ayy okurken darlandim bu tempoya yürek dayanmazzzz. Sonuçları almışsın eee nasil?
Hoşbuldum. Kuzum sorma karne zamanı yaklaştı fenalık basmaya başlıyor e okul işlemlerinden falan. Çok zor bir süreç. Kalp ağırısı ile gittim 2-3 gün sürdüm kalp krizi geçiriyorum sandımdı Kalbim yaşıyormuş da demir depolarım boşalmış bir de b12 alt sınıra düşmüş. Akdeniz anemisi var zaten bende. Kronik bir durum.

Ay dikkat et kendine örtmenimm hemen harnup pekmezi al gariii bol et yee çok üşürsün sen anemi varsa aman amann halsizlik yorgunlukta yapar bunlar geçmiş olsun güzellik ❤❤

Sağol meleğim. Ya karşı taraf nişan yapalım diyor bizimkiler biraz daha bekleyin bir sene hatta daha fazla sonra nişan olsun diyorlar ortada kaldim ne zor işmiş ya. Ellerine sağlık iyi yapmışsın
Sana tavsiyem nişanla düğünün arası maximum 6 ay olsun hatta 6 ay bile fazla ben 2 ay tuttum arayı. Eğer hemen evlenmeyecekseniz nişan falan yapmayın. Nişanlılık berbat bir evre. Tahmin bile edemezsin. Sen dinle Cici ablanı.

Daha bugün görümceciğimle görüştüm iyiler benimkiler galiba hiç kaynanalik yapacak birine benzemiyor tanıştım hepsiyle insallah bende öyle bir pürüz çıkmaz korkuyorumm
O işler hiç belli olmaz kuzum, en iyi kaynana ölü kaynanadır bunu hiçbir zaman unutma

Bizimkilerde öyle diyor iste benim düşüncemde o ama gelde anlat bir baskı bir baskı anlatamam şimdiden stresten sivilce bastı suratımı bugün konuştuk tekrar erkek arkadaşımın ablasiyla bir dahaki gelişinzde nişanlı olarak gelin hadi artık gelelim falan diyorlar of bunaldım valla

Hayatta hiçkimse sana istemediğin birşeyi yaptıramaz. Asla kendi kararlarından taviz verme. Onların amacı sizi nişanlandırmak değil sözlerini geçirmektir. Şimdi nişan yaptığınız zaman gelin bizi dinliyor olacak. Yarın öbür başka konularda da söz sahibi olmaya çalışacaklar ve bununla gurur duyacaklar. Yoksa sizin yapacağınız nişanın onlara hiçbir faydası yok kuzum maksat gelin bizi dinledi olsun. İlişkiler bir insan olsaydı nişanlılık evresi kesinlikle ergenlik olurdu. Artık sevgili de hissetmiyorsun, evli de değilsin, ortada kalmış bir süreç saçma sapan. Ailelerin herşeye burnunu soktuğu, kendilerini pek bi söz sahibi hissettikleri, sürekli gerilim yaşanan zıttırık pıttırık bir dönem. Biz 2 ay nişanlı kaldık az daha ayrılıyorduk düğün 3 ay sonra olsaymış muhtemelen hiç olmayacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…