- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.081
Hahahahahaha
Onu hep diorm
İvet benimgüloo gülooooo
Bnce cııısssssniye ya korkutmayın beni o kadarmı cıss evlilikkk
Patlatan sen ol kuzum benimKuzularım ben geldimmmmm. Anca eve geldim bugün. Kurs vardı sonra hastahaneye gittim sonuçlarımı almaya derken geldim. Birazdan da sınav hazırlayıp sınav okuma faslı yapacağımSonra çocukların verdikleri cevaplara sinirlenip dün gece olduğu gibi EternaaLLove ve ByNkoaLa a patlayacağım ve darlayacağım onları ahahaha
YessssOnlar kim olakiii? Immm düşüneyimmm eşinin ailesinden birileridir muhtemelen doğrumu
Sorma bu aralar şekerli ,zararlı herşeyi yiyorumKız kışın dondurma yenirmi hastami Olcan:))))
Eşinden ötürü değil ailesinden ötürü cissssniye ya korkutmayın beni o kadarmı cıss evlilikkk
Off cok zor işler yaaİvet benim
Bnce cııısssss
Yaşamadan bilemezsn canm herkesin hayati karakteri çok farklı
Daha bugün görümceciğimle görüştüm iyiler benimkiler galiba hiç kaynanalik yapacak birine benzemiyor tanıştım hepsiyle insallah bende öyle bir pürüz çıkmaz korkuyorummEşinden ötürü değil ailesinden ötürü cissss
Immmm bildimmmm. Hasta hasta bide uğraşacaksın deseneYessss
Hoşbuldum. Kuzum sorma karne zamanı yaklaştı fenalık basmaya başlıyor e okul işlemlerinden falan. Çok zor bir süreç. Kalp ağırısı ile gittim 2-3 gün sürdüm kalp krizi geçiriyorum sandımdıHoşgeldinnnn❤ ayy okurken darlandim bu tempoya yürek dayanmazzzz. Sonuçları almışsın eee nasil?
Ay dikkat et kendine örtmenimm hemen harnup pekmezi al gariii bol et yee çok üşürsün sen anemi varsa aman amann halsizlik yorgunlukta yapar bunlar geçmiş olsun güzellik ❤❤Hoşbuldum. Kuzum sorma karne zamanı yaklaştı fenalık basmaya başlıyor e okul işlemlerinden falan. Çok zor bir süreç. Kalp ağırısı ile gittim 2-3 gün sürdüm kalp krizi geçiriyorum sandımdıKalbim yaşıyormuş da demir depolarım boşalmış bir de b12 alt sınıra düşmüş. Akdeniz anemisi var zaten bende. Kronik bir durum.
Sana tavsiyem nişanla düğünün arası maximum 6 ay olsun hatta 6 ay bile fazla ben 2 ay tuttum arayı. Eğer hemen evlenmeyecekseniz nişan falan yapmayın. Nişanlılık berbat bir evre. Tahmin bile edemezsin. Sen dinle Cici ablanı.Sağol meleğim. Ya karşı taraf nişan yapalım diyor bizimkiler biraz daha bekleyin bir sene hatta daha fazla sonra nişan olsun diyorlar ortada kaldim ne zor işmiş ya. Ellerine sağlık iyi yapmışsın
O işler hiç belli olmaz kuzum, en iyi kaynana ölü kaynanadır bunu hiçbir zaman unutmaDaha bugün görümceciğimle görüştüm iyiler benimkiler galiba hiç kaynanalik yapacak birine benzemiyor tanıştım hepsiyle insallah bende öyle bir pürüz çıkmaz korkuyorumm
Daha yolun basndasinOff cok zor işler yaa
Iyilik canim sen nasilsin ? :)
Bizimkilerde öyle diyor iste benim düşüncemde o ama gelde anlat bir baskı bir baskı anlatamam şimdiden stresten sivilce bastı suratımı bugün konuştuk tekrar erkek arkadaşımın ablasiyla bir dahaki gelişinzde nişanlı olarak gelin hadi artık gelelim falan diyorlar of bunaldım vallaSana tavsiyem nişanla düğünün arası maximum 6 ay olsun hatta 6 ay bile fazla ben 2 ay tuttum arayı. Eğer hemen evlenmeyecekseniz nişan falan yapmayın. Nişanlılık berbat bir evre. Tahmin bile edemezsin. Sen dinle Cici ablanı.
Oyyy anamm oyyyDaha yolun basndasin
Bende iyiyim çok şükür ay nickini bulana kadar canım çıktıIyilik canim sen nasilsin ? :)
Evlendikten sonra belli olur onlar öncesinde hep pamuklarDaha bugün görümceciğimle görüştüm iyiler benimkiler galiba hiç kaynanalik yapacak birine benzemiyor tanıştım hepsiyle insallah bende öyle bir pürüz çıkmaz korkuyorumm
Hayatta hiçkimse sana istemediğin birşeyi yaptıramaz. Asla kendi kararlarından taviz verme. Onların amacı sizi nişanlandırmak değil sözlerini geçirmektir. Şimdi nişan yaptığınız zaman gelin bizi dinliyor olacak. Yarın öbür başka konularda da söz sahibi olmaya çalışacaklar ve bununla gurur duyacaklar. Yoksa sizin yapacağınız nişanın onlara hiçbir faydası yok kuzum maksat gelin bizi dinledi olsun. İlişkiler bir insan olsaydı nişanlılık evresi kesinlikle ergenlik olurdu. Artık sevgili de hissetmiyorsun, evli de değilsin, ortada kalmış bir süreç saçma sapan. Ailelerin herşeye burnunu soktuğu, kendilerini pek bi söz sahibi hissettikleri, sürekli gerilim yaşanan zıttırık pıttırık bir dönem. Biz 2 ay nişanlı kaldık az daha ayrılıyorduk düğün 3 ay sonra olsaymış muhtemelen hiç olmayacakmışBizimkilerde öyle diyor iste benim düşüncemde o ama gelde anlat bir baskı bir baskı anlatamam şimdiden stresten sivilce bastı suratımı bugün konuştuk tekrar erkek arkadaşımın ablasiyla bir dahaki gelişinzde nişanlı olarak gelin hadi artık gelelim falan diyorlar of bunaldım valla
Afiyet bal seker şooolsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?