- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.101
Her zaman canm :*idare et rossum :*
Ayyy vazgececem heraldeEvlendikten sonra belli olur onlar öncesinde hep pamuklar
Ancak bu kadar güzel özetlenebilirdiHayatta hiçkimse sana istemediğin birşeyi yaptıramaz. Asla kendi kararlarından taviz verme. Onların amacı sizi nişanlandırmak değil sözlerini geçirmektir. Şimdi nişan yaptığınız zaman gelin bizi dinliyor olacak. Yarın öbür başka konularda da söz sahibi olmaya çalışacaklar ve bununla gurur duyacaklar. Yoksa sizin yapacağınız nişanın onlara hiçbir faydası yok kuzum maksat gelin bizi dinledi olsun. İlişkiler bir insan olsaydı nişanlılık evresi kesinlikle ergenlik olurdu. Artık sevgili de hissetmiyorsun, evli de değilsin, ortada kalmış bir süreç saçma sapan. Ailelerin herşeye burnunu soktuğu, kendilerini pek bi söz sahibi hissettikleri, sürekli gerilim yaşanan zıttırık pıttırık bir dönem. Biz 2 ay nişanlı kaldık az daha ayrılıyorduk düğün 3 ay sonra olsaymış muhtemelen hiç olmayacakmış
Sana şarkı söylüyorumAyyy vazgececem heralde
Ay içimm biii fenaaa oliiii güloooo bu şarki değil ağıt ağıttttSana şarkı söylüyorum
Vazgevtimmmmmm yana yana
Nisanlanmamayi agir oduyormmmm
Vazgectimmm gelinligimden sevgilimden
Hahahahahah
Bence direk nikah masasina oturAy içimm biii fenaaa oliiii güloooo bu şarki değil ağıt ağıtttt
Bana kalsa zaten öylee hiççç gerek yok nişana mişanaa meraklısı değilim kii artık 8 9 sene oldu mohuu çıkmasın diye istiyorum da ablamlar diplomanı al erken aileleri işin içine şimdi sokma diyor cok stresliyim ya üff hayırlısı olsunBence direk nikah masasina otur
İnan gerisi tefrruat
Diplomaya kac yıl varBana kalsa zaten öylee hiççç gerek yok nişana mişanaa meraklısı değilim kii artık 8 9 sene oldu mohuu çıkmasın diye istiyorum da ablamlar diplomanı al erken aileleri işin içine şimdi sokma diyor cok stresliyim ya üff hayırlısı olsun
Bu sene alıyorum inşallahDiplomaya kac yıl var
Bncede diplomano al once
Birşey kalmamış o zaman balım neden strese giriyorsun kiBu sene alıyorum inşallah
Yani bitince 23 oluyorum 1 sene nisanli kalsak ne bilim hep plan falan yapıyorum kendi kendime böyleBirşey kalmamış o zaman balım neden strese giriyorsun ki
Ohaaaa 1 sene nişanlı kalmak mi deli misn kızım senYani bitince 23 oluyorum 1 sene nisanli kalsak ne bilim hep plan falan yapıyorum kendi kendime böyle
İstee 25 imde falan istediğim için evliliği öyle plan yapmıştımOhaaaa 1 sene nişanlı kalmak mi deli misn kızım sen
25 yasında ikinci cocugm olmuştuİstee 25 imde falan istediğim için evliliği öyle plan yapmıştımne edemm bana akıl ver gülooo
Düşünüyorum tabi çok seviyorum onu25 yasında ikinci cocugm olmuştu
Eğer nişanlı kalacaksan uzun sure kalma tek tavsiyem bu çünkü nisnaliyken ayrılma noktasına çok cabuk gelebiliyorsun maalesef
8-9 yildir olan beraberligini bir sene daha uzatma eğer evlenmeyi dusunuyirsan
Düşünüyorum tabi çok seviyorum onu
Hadi bakalım hayırlısı olsun gülomm dua edin banao zaman evlen gitsin :)
Dimi dimi:)Her canlı kıyameti tadacaktır hihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?