- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.041
Hoşgeldinnnn❤ ayy okurken darlandim bu tempoya yürek dayanmazzzz. Sonuçları almışsın eee nasil?Kuzularım ben geldimmmmm. Anca eve geldim bugün. Kurs vardı sonra hastahaneye gittim sonuçlarımı almaya derken geldim. Birazdan da sınav hazırlayıp sınav okuma faslı yapacağımSonra çocukların verdikleri cevaplara sinirlenip dün gece olduğu gibi EternaaLLove ve ByNkoaLa a patlayacağım ve darlayacağım onları ahahaha
Onlar kim olakiii? Immm düşüneyimmm eşinin ailesinden birileridir muhtemelen doğrumuİnsan görünümlü hayvanlar gelcek kuzu
Bende iyiyim :)Iyiyim azizecim sen nasilsin?
HahahahahaAyyy güldürdün beniii Allah iyiliğini versinnnneş kişisine bak sen hem karnım doysun hem pastam dursun hesabi yada öyle değil mi bu deyim hangi durum içindi buraya olmadimi anlam dışınamı çıktı babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Sorma mavism Delirdim artikSorma Gülom ya geberazente
Hahahahaha BN çok eglenmostim şahsenKuzularım ben geldimmmmm. Anca eve geldim bugün. Kurs vardı sonra hastahaneye gittim sonuçlarımı almaya derken geldim. Birazdan da sınav hazırlayıp sınav okuma faslı yapacağımSonra çocukların verdikleri cevaplara sinirlenip dün gece olduğu gibi EternaaLLove ve ByNkoaLa a patlayacağım ve darlayacağım onları ahahaha
Gecmis olsun yaparsın kuzu aileyi ikna edemedinmi kiz bende biraz topladim ortalığı mutfağı temizledim ustten topladım oturdum.Ayy havalarda soğuk ya insann iyice üşeniyorr :/ ne yapim ben bir yandan sınav stresi yaşıyorum bir yandan sevdiceğimle artık adım atmak için ailemi ikna etmeye çalışıyorum birde hastalandim üzerine reglydi griptiii imdatttt diyesim geldialdım çayımı şöyle düşünme biraz diye kendimi tezkin ediyorum
Bana geri ver hastaligimi:)Ahahahha
Şimdi bana geçti sendeki hastalık
Hahahaha al kuzum al senin olsun bende eğrelti durduGecmis olsun yaparsın kuzu aileyi ikna edemedinmi kiz bende biraz topladim ortalığı mutfağı temizledim ustten topladım oturdum.
Bana geri ver hastaligimi:)
Bugün biraz topladim şükür yarin genel yaparım temizlik. Yok yok razi olmam ben temiz ol:)Hahahaha al kuzum al senin olsun bende eğrelti durdu
Ben pisliğin içinde boğulmaya gidiyirm hahahhaha
Vallahi bezdim benBugün biraz topladim şükür yarin genel yaparım temizlik. Yok yok razi olmam ben temiz ol:)
Ay ne oldu ne beş günü anlat gülom merak ettimHahahahaha
Ayy az önce yine cinnet geçirdim
Off bi beş gün nasıl geçecek
Eee okadar cocukla normal ahahahVallahi bezdim ben
Sağol meleğim. Ya karşı taraf nişan yapalım diyor bizimkiler biraz daha bekleyin bir sene hatta daha fazla sonra nişan olsun diyorlar ortada kaldim ne zor işmiş ya. Ellerine sağlık iyi yapmışsınGecmis olsun yaparsın kuzu aileyi ikna edemedinmi kiz bende biraz topladim ortalığı mutfağı temizledim ustten topladım oturdum.
Akrep yıllık izinde 5 günAy ne oldu ne beş günü anlat gülom merak ettim
Hahahahaha gören de 9 dogurdum sancak ahhahaEee okadar cocukla normal ahahah
ben yemek şeysindeyim tatlim beni maruz gorunEternaaLLove @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @imzaben @Pembeemzik T Tatlianne20 @mahperi hatun @Lilaseverr @Finr AnneAslan veee diğer hatunlarrrr nirelerdesinizzz bakalımmm inşallah doğru şeyetmişimdirr
Oovvv Allah yardımcın olsun erkeklerin evde olması çok sinir bozucu yaaAkrep yıllık izinde 5 gün
Afiyet bal seker şooolsuunben yemek şeysindeyim tatlim beni maruz gorun
Hahah tamam tamam kolay gelsinben yemek şeysindeyim tatlim beni maruz gorun
Benm ko evden gitmiyor ki hicOovvv Allah yardımcın olsun erkeklerin evde olması çok sinir bozucu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?