- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.221
Bencede en iyisi bu.Hem kendime hem arkadaslar hep yabanciladi :)
Hosgeldin canimhuu huuu kimler burada
aynen bu iyyBencede en iyisi bu.Hem kendime hem arkadaslar hep yabanciladi :)
hosbuldum cnm bebis uyudu bnde uyuyayim diyorum uyuyamiyrum bi saga bi sola dön artik bünye alisiyorHosgeldin canim
3 bebeyle aksamii zor ediyorum kafayi yiyerekaynen bu iyy3 bebisli anne hla uyumamis ben tek bebisle mes dusuyorum ahah:
Aynen bunye alisiyor bir sure sonra, tecrubeyle sabittirhosbuldum cnm bebis uyudu bnde uyuyayim diyorum uyuyamiyrum bi saga bi sola dön artik bünye alisiyor
Şu anki geliyorHangisi tanidik geliyor nicklerimin
Cok nick degistirdim bu aralar .Ama özume döndüm en sonunda
haklisin vala ben tekiyle zor ugrasyom Allah yardimcin olsun.. benimde gozlerim segiriyor sabah uyumadigim icin pisman olcagmi bile bile uyumuyorum3 bebeyle aksamii zor ediyorum kafayi yiyerek
Onlari uyuttuktan sonra kafami dinliyorum biraZ ,aslinda deli gibi uykum var,gozlerim ikili goruyor
GizemHee iyi o zaman
Fatma ben bu arada
Al bendende o kadar:haklisin vala ben tekiyle zor ugrasyom Allah yardimcin olsun.. benimde gozlerim segiriyor sabah uyumadigim icin pisman olcagmi bile uyumuyorumdelilikkk
Cok memnun oldum Gizem ♡♡
8 aylik olcak 16sinda 8 aydir uykuyu unuttum simdi senin 3 tanee kimbilirr uykuya nasi hasretsindirr.. her cocuk bir olmuyor diyolar kimisi uyuyo sakin oluyo benim kiz tam cadi aksama kadar kucakta gecede saat basi uyanarak mafediyo benii ama coook seviyorum o ayriiAl bendende o kadar:
Bebisin ne kadarlik?
Bende :)Cok memnun oldum Gizem ♡♡
Benim en buyuk 7 yaş olacak canim 2 ay sonra ,okula gidiyor,kücügü de 5 yaş olacak :8 aylik olcak 16sinda 8 aydir uykuyu unuttum simdi senin 3 tanee kimbilirr uykuya nasi hasretsindirr.. her cocuk bir olmuyor diyolar kimisi uyuyo sakin oluyo benim kiz tam cadi aksama kadar kucakta gecede saat basi uyanarak mafediyo benii ama coook seviyorum o ayriisenin melekler nekadar
Masalah Allah bagislasin.. demeki bi kizlarda var bi cadilikBenim en buyuk 7 yaş olacak canim 2 ay sonra ,okula gidiyor,kücügü de 5 yaş olacak :en kücügümde kiz 8 bucuk aylik ♡♡♡
Oğlanlarin sıkıntısi yok Allaha sükür buyüdüler biraz . Benim kiziminda uyku ile arasi yok bu aralar düzen kurmaya calisiyorum :)
seninkidemi kiz :)Benimki de 29 haftalık :))
Evet :)seninkidemi kiz :)
ahh bu kizlar yokmu prenses olcaklari yerde cadi oluyolarr kuzucuklar :)))Evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?