Yepis yeni geyik (:

3 bebeyle aksamii zor ediyorum kafayi yiyerek
Onlari uyuttuktan sonra kafami dinliyorum biraZ ,aslinda deli gibi uykum var,gozlerim ikili goruyor
haklisin vala ben tekiyle zor ugrasyom Allah yardimcin olsun.. benimde gozlerim segiriyor sabah uyumadigim icin pisman olcagmi bile bile uyumuyorum delilikkk

Al bendende o kadar:
Bebisin ne kadarlik?
8 aylik olcak 16sinda 8 aydir uykuyu unuttum simdi senin 3 tanee kimbilirr uykuya nasi hasretsindirr.. her cocuk bir olmuyor diyolar kimisi uyuyo sakin oluyo benim kiz tam cadi aksama kadar kucakta gecede saat basi uyanarak mafediyo benii ama coook seviyorum o ayrii senin melekler nekadar

Benim en buyuk 7 yaş olacak canim 2 ay sonra ,okula gidiyor,kücügü de 5 yaş olacak : en kücügümde kiz 8 bucuk aylik ♡♡♡
Oğlanlarin sıkıntısi yok Allaha sükür buyüdüler biraz . Benim kiziminda uyku ile arasi yok bu aralar düzen kurmaya calisiyorum :)

Masalah Allah bagislasin.. demeki bi kizlarda var bi cadilik uyku egitimimi veriyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…