- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.241
Vermeye calisiyorum daha dogrusu güzel gidiyor bakalim.Sallanmayi biraktik,kendi kendine uyumasini sağladim bir suredir insallah devam edebilirizMasalah Allah bagislasin.. demeki bi kizlarda var bi cadilikuyku egitimimi veriyosun.
hadiiya neguzel benimkide memede uyuyor bitek sorada salliyorum nasil yaptin nasil biraktirdin sallanmayi benimde cok ihtiyacim var bunaVermeye calisiyorum daha dogrusu güzel gidiyor bakalim.Sallanmayi biraktik,kendi kendine uyumasini sağladim bir suredir insallah devam edebiliriz
Canim oncelikle gunde 3 kere uyuyordu onu 2 ye dusurdum.3 kere uyudugu zaman gunduZ uykuyu aldigi icin gece asla uyumuyordu. Simdi gunde iki kere uyuyorve uyku araligini uzun tutuyorum biraz.Uzun uyumasi icin yatacagi zaman karninin tok olmasina cok dikkat ediyorum.Cunku tok okunca daha uzun uyiyabiliyor ve kendi kendine uyumasi icin iyice uykusunum gelmesini bekliyorum artik dayanamayacak kivama geldigi zaman besigine koyup yan cevirip sirtini sivazliyorum hemen uyuyor..1 haftadir boyleyiz bizhadiiya neguzel benimkide memede uyuyor bitek sorada salliyorum nasil yaptin nasil biraktirdin sallanmayi benimde cok ihtiyacim var buna
neguzel ya benimkinin uykusu geldiginde deliye dönüyo dayanamiycagi gibi olsada emmeden uyumuyo ya dogdugundan beri 3 4 defa kendi kendine uyumusdur ozman dünyalar benin oluyo sanki.. hergun uyutana kadar iskence ya cok zorrCanim oncelikle gunde 3 kere uyuyordu onu 2 ye dusurdum.3 kere uyudugu zaman gunduZ uykuyu aldigi icin gece asla uyumuyordu. Simdi gunde iki kere uyuyorve uyku araligini uzun tutuyorum biraz.Uzun uyumasi icin yatacagi zaman karninin tok olmasina cok dikkat ediyorum.Cunku tok okunca daha uzun uyiyabiliyor ve kendi kendine uyumasi icin iyice uykusunum gelmesini bekliyorum artik dayanamayacak kivama geldigi zaman besigine koyup yan cevirip sirtini sivazliyorum hemen uyuyor..1 haftadir boyleyiz biz
aleykum selam cnmSelaaaammmmm
Allah yardimcimiz olsun kuzum.neguzel ya benimkinin uykusu geldiginde deliye dönüyo dayanamiycagi gibi olsada emmeden uyumuyo ya dogdugundan beri 3 4 defa kendi kendine uyumusdur ozman dünyalar benin oluyo sanki.. hergun uyutana kadar iskence ya cok zorr
Aleykum selam kuzumSelaaaammmmm
aynen hic sabirli bi insan degilim ama anne olunca hersey degisiyor iste ☺ buyudukce düzelir diye umut ediyorum ama büyüdükce dha cok bozuluyor sankiAllah yardimcimiz olsun kuzum.
Duzelecek elbet hep boyle gidecek degil ya,annelik iste sabretmeyi ögreniyorsun..
Balımmm nabıyorsunnnSelaaaammmmm
Bozulmayacak kuzum.Buyudukce toparliyor bebeler kendilerini.aynen hic sabirli bi insan degilim ama anne olunca hersey degisiyor iste ☺ buyudukce düzelir diye umut ediyorum ama büyüdükce dha cok bozuluyor sanki
insallah pembisimm sen daha iy blirsin tabi tecrubelisinBozulmayacak kuzum.Buyudukce toparliyor bebeler kendilerini.
Sadece biraz sabirr...
Az cok kuzum iste ama hep ayni gitmiyor emin ol.Ilk oglum 1 sene uyku nedir bilmedi benim de acemiligime geldi sanirim.insallah pembisimm sen daha iy blirsin tabi tecrubelisin
benimde 1 yasindan soraya kaldi umutlarim.. ☺Az cok kuzum iste ama hep ayni gitmiyor emin ol.Ilk oglum 1 sene uyku nedir bilmedi benim de acemiligime geldi sanirim.
1 sene uyumadim diyebilirim
1 yasindan sonra bir duzeldi gece asla uyanmadi.
Kuzum sifira vurmakmiş jilete vurmakmiş falan filan ..bunlarin hepsi deli saçmasi inan bana ....1 yasindaki coxugin ne kadar saci olabilir kiii ...benimde 1 yasindan soraya kaldi umutlarim.. ☺
bide 1 yasinda saci sifira vuruyorlarya daha gür ciksin diye bazilari bi degisiklik olmuyo diyo bende kararsiz kaldim napsam diye.
Benim yengem cocuklarınınkini vurdurmuştu ve saç uzarken daha güzel çıkmaya başladı. Etkisi var mı bilmiyorum ama ben kendi çocuğuma yaparım sanırım. Batıl inançtan da ibaret olabilir ancak.bide 1 yasinda saci sifira vuruyorlarya daha gür ciksin diye bazilari bi degisiklik olmuyo diyo bende kararsiz kaldim napsam diye.
dimi ya bende kiyamam zaten simdi bile 3 5 tel saci var her goren erkek saniyor kiz dmekten yoruldum bastan asagi pembe giydiryom hala erkekmi diyolarKuzum sifira vurmakmiş jilete vurmakmiş falan filan ..bunlarin hepsi deli saçmasi inan bana ....1 yasindaki coxugin ne kadar saci olabilir kiii ...
Benim oglumunda saci cok seyrekti ve jilete vurduk defalarca ,degisen hicbise olmadi.Buyudukce sıklaşiyor zaten saçlari.
iste annemde boyle diyo daha gür daha guzel cikar diye bnde kime sorsam biri kes biri kesme diyo.Benim yengem cocuklarınınkini vurdurmuştu ve saç uzarken daha güzel çıkmaya başladı. Etkisi var mı bilmiyorum ama ben kendi çocuğuma yaparım sanırım. Batıl inançtan da ibaret olabilir ancak.
Bence alakasi yok ama siz bilirsiniz tabikii kuzum ..dimi ya bende kiyamam zaten simdi bile 3 5 tel saci var her goren erkek saniyor kiz dmekten yoruldum bastan asagi pembe giydiryom hala erkekmi diyolaresimde kiyamiyo kestirmeyelim diyoda annem tuturmus kestir sizinkileri hep kestim ben daha gür cikcak flan.
Benimki daha karnımda ablası :)iste annemde boyle diyo daha gür daha guzel cikar diye bnde kime sorsam biri kes biri kesme diyo.
seninde kizin vardi dimi sen naptin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?