- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.261
aa deldirdinmi sen bende deldirmek istiyorum da surekli kulagini flan cekiyor korkuyorum kupeyi ceker kanar diye gerçi top kupe ama bilemedim bide 2 yasindan once deldirmeyin diyo doktorlar.. kupelide cok dadli oluyolar yaBence alakasi yok ama siz bilirsiniz tabikii kuzum ..
Benim kizimda ayni erkek gibi
Allahtan kupeleri var
pardon cnm ya bende 29 aylik zannettim gebelik takvimide yokya ayy masalah ya saglikla gelsin insallah dunyaya Rabbim bi nefesde kurtarsinBenimki daha karnımda ablası :)
5 aylikken deldirdim canim ben :-Daa deldirdinmi sen bende deldirmek istiyorum da surekli kulagini flan cekiyor korkuyorum kupeyi ceker kanar diye gerçi top kupe ama bilemedim bide 2 yasindan once deldirmeyin diyo doktorlar.. kupelide cok dadli oluyolar ya
Evet, ilk olacakpardon cnm ya bende 29 aylik zannettim gebelik takvimide yokya ayy masalah ya saglikla gelsin insallah dunyaya Rabbim bi nefesde kurtarsin10 hafta flan kalmis ilk bebismi
evet ya kupeleri var da nezman deldirsem bilemedim benim kizimda biraz kepcük nasil durur acaba5 aylikken deldirdim canim ben :-D
Hic zor olmadi ,
Buyudukce zor olur diye dusunuyorum ben ,en iyisi bebek anlamadan yaptirmak ,anlayinca.korkuyorlar ve zaptetmek zor oluyor.
Benimki de öyleevet ya kupeleri var da nezman deldirsem bilemedim benim kizimda biraz kepcük nasil durur acaba
bi ara cok takmisdim hani ilerde dalga gecerler flan kepce kulak bandanasi aldim ama sevmiyo takiyorum bazen cikarinca bakiyom kulagi kizariyo bende kiyamiyorum takmiyom pek bari saclari olsa kapatirda biraz oda yok keltosBenimki de öyle
Ama.cok tatli oluyorlar ya
Kuzum buyuk olsa ceker de daha kucuk cekmez diye dusunuyorum.bi ara cok takmisdim hani ilerde dalga gecerler flan kepce kulak bandanasi aldim ama sevmiyo takiyorum bazen cikarinca bakiyom kulagi kizariyo bende kiyamiyorum takmiyom pek bari saclari olsa kapatirda biraz oda yok keltos
acaba deldirsemmi bende kulagiyla cok oynuyo cekermi :/
yaa oylemi diyosunn bi bakim bahar olsunda deldirrim olmadi :))Kuzum buyuk olsa ceker de daha kucuk cekmez diye dusunuyorum.
Bizim.kitabimizda kardeslik oyle yaziyor azizem:*EternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli kiz tamam siz 3'lü setsiniz dee biriniz aktif kullanmama kararı aldı diye sizdemi bize cevap vermiyorsunuz
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için di mi :) Biz birlikte kullanırız ya da birlikte kullanmayız di mi GülomBizim.kitabimizda kardeslik oyle yaziyor azizem:*
Kardesliginize bir şey diyen yok gülomm şakkadanak bıraktınız çektiniz elinizi ayağınızıBizim.kitabimizda kardeslik oyle yaziyor azizem:*
Yesssss balimBirimiz hepimiz, hepimiz birimiz için di mi :) Biz birlikte kullanırız ya da birlikte kullanmayız di mi Gülom
Azizem zaten bn cok yogundum baya bayaKardesliginize bir şey diyen yok gülomm şakkadanak bıraktınız çektiniz elinizi ayağınızı
Ben çektim kuzum. Ben çekince bağlılık göstergesi olarak onlar da çekti. Onlarla ilgili bir durum değil. Benimle ilgili. Bağımsız hareket edip girebilirlerdi, girmemeyi tercih ettiler.Kardesliginize bir şey diyen yok gülomm şakkadanak bıraktınız çektiniz elinizi ayağınızı
Anladımm canımAzizem zaten bn cok yogundum baya baya
Cici de kirlinca sen gelmzsen bnde gelmem dedim
Hahahahahshah
Oooo kimleri görüyoruz. Evet bende bundan bahsettim sorduğumda bu duruma bağlamadılar ama bariz belli olduğu için söyledim zaten.Ben çektim kuzum. Ben çekince bağlılık göstergesi olarak onlar da çekti. Onlarla ilgili bir durum değil. Benimle ilgili. Bağımsız hareket edip girebilirlerdi, girmemeyi tercih ettiler.
Belki de bağlı değildir de ben yanlış anlamışımdır. Olamaz mı, olabilirOooo kimleri görüyoruz. Evet bende bundan bahsettim sorduğumda bu duruma bağlamadılar ama bariz belli olduğu için söyledim zaten.
Benm gelmeyişim hem yogunluk hem cici kim ona baglamamis anlayamadmOooo kimleri görüyoruz. Evet bende bundan bahsettim sorduğumda bu duruma bağlamadılar ama bariz belli olduğu için söyledim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?