Yepis yeni geyik (:

Bence alakasi yok ama siz bilirsiniz tabikii kuzum ..
Benim kizimda ayni erkek gibi
Allahtan kupeleri var
aa deldirdinmi sen bende deldirmek istiyorum da surekli kulagini flan cekiyor korkuyorum kupeyi ceker kanar diye gerçi top kupe ama bilemedim bide 2 yasindan once deldirmeyin diyo doktorlar.. kupelide cok dadli oluyolar ya

aa deldirdinmi sen bende deldirmek istiyorum da surekli kulagini flan cekiyor korkuyorum kupeyi ceker kanar diye gerçi top kupe ama bilemedim bide 2 yasindan once deldirmeyin diyo doktorlar.. kupelide cok dadli oluyolar ya
5 aylikken deldirdim canim ben :-D
Hic zor olmadi ,
Buyudukce zor olur diye dusunuyorum ben ,en iyisi bebek anlamadan yaptirmak ,anlayinca.korkuyorlar ve zaptetmek zor oluyor.

Benimki de öyle
Ama.cok tatli oluyorlar ya
bi ara cok takmisdim hani ilerde dalga gecerler flan kepce kulak bandanasi aldim ama sevmiyo takiyorum bazen cikarinca bakiyom kulagi kizariyo bende kiyamiyorum takmiyom pek bari saclari olsa kapatirda biraz oda yok keltos

acaba deldirsemmi bende kulagiyla cok oynuyo cekermi :/

Kuzum buyuk olsa ceker de daha kucuk cekmez diye dusunuyorum.

Kardesliginize bir şey diyen yok gülomm şakkadanak bıraktınız çektiniz elinizi ayağınızı
Ben çektim kuzum. Ben çekince bağlılık göstergesi olarak onlar da çekti. Onlarla ilgili bir durum değil. Benimle ilgili. Bağımsız hareket edip girebilirlerdi, girmemeyi tercih ettiler.

Ben çektim kuzum. Ben çekince bağlılık göstergesi olarak onlar da çekti. Onlarla ilgili bir durum değil. Benimle ilgili. Bağımsız hareket edip girebilirlerdi, girmemeyi tercih ettiler.
Oooo kimleri görüyoruz. Evet bende bundan bahsettim sorduğumda bu duruma bağlamadılar ama bariz belli olduğu için söyledim zaten.

Oooo kimleri görüyoruz. Evet bende bundan bahsettim sorduğumda bu duruma bağlamadılar ama bariz belli olduğu için söyledim zaten.
Belki de bağlı değildir de ben yanlış anlamışımdır. Olamaz mı, olabilir Neyse naber bakalım nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…