- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.321
Bismillahi yeni yaptım kuzum akşama doğru gelirler gelmezlerse silah kullanalım biz gelenlerSaol bitanem yokmu kimse gülom
Aynn valla kuzu heyyyyytttttt gelinnnn lennnn burayaaaaBismillahi yeni yaptım kuzum akşama doğru gelirler gelmezlerse silah kullanalım biz gelenler
Fazlada korkutmayalim amaAynn valla kuzu heyyyyytttttt gelinnnn lennnn burayaaaa
Fazlada korkutmayalim ama
Hosbuldum canım, nasılsın?Oy hoşgeldin jennakusum
Aaaa deli su tabancasiyla hücum etcez seni de feda etmim şimdikimseye silah cekmek yokkk kafama sikarim ben
İyiyim güzelim bu eve hapis olma olayaydi daha iyiydim sen nasılsınHosbuldum canım, nasılsın?
Yakında biter inşallah canımİyiyim güzelim bu eve hapis olma olayaydi daha iyiydim sen nasılsın
Allahh iyiligini vereAaaa deli su tabancasiyla hücum etcez seni de feda etmim şimdiolmadı profillerine torpil bırakırız olmamı zararsız ziyansiz
Geç olsun ama samimi olsun diyelim kuzumHosbuldum canimm valla ben ictenim samimiyim de iste herkes oyle olmazsa cok uzuluyorum sonra hemen isinirim ortama sorun degilde ...
Hep iyi ol kuzum benimYakında biter inşallah canımÇok şükür,fena değilim ben de :)
HoşgeldinGeldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?