- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.281
Bağlayanlar bağlamayanları asla unutmazlar, Gülo ile bağlan hayata, Cici ile bağlan KK’ya, bağlayabildiklerimizdenmisiniz yoksa bağlayamadıklarımızdanmısınızBenm gelmeyişim hem yogunluk hem cici kim ona baglamamis anlayamadm
Icimden okurken bie zorlandım disimdan okumama karari aldmBağlayanlar bağlamayanları asla unutmazlar, Gülo ile bağlan hayata, Cici ile bağlan KK’ya, bağlayabildiklerimizdenmisiniz yoksa bağlayamadıklarımızdanmısınız
Nasıl sloganlarım
Çözüm önerilerinin hastasıyımIcimden okurken bie zorlandım disimdan okumama karari aldm
Hahahahahahah
AhahahhahahahaÇözüm önerilerinin hastasıyım
Mavisten bahsettim sende yoğunluk falan dedin ya her neyse :)Benm gelmeyişim hem yogunluk hem cici kim ona baglamamis anlayamadm
İyi gidiyor sayılır iyi oldurmaya çalışıyorum diyelim sen nasılsın premses neler yapıyorsunBelki de bağlı değildir de ben yanlış anlamışımdır. Olamaz mı, olabilirNeyse naber bakalım nasıl gidiyor
İyiyim kuzum napayim. Eşim yaşadığımiz şehre atandı geldi. Düzen değişmedi. Sınavlara hazırlanıyorum bir yandan. Öyle... Sende ne var ne yok ?İyi gidiyor sayılır iyi oldurmaya çalışıyorum diyelim sen nasılsın premses neler yapıyorsun
Ne güzel sevindim senin adına :) bende bahar dönemi derslerimi verdim şimdi ikinci dönem başladı ders çalışıyorum bir yandan iş bakıyorum her şey aynı yani örtmenimİyiyim kuzum napayim. Eşim yaşadığımiz şehre atandı geldi. Düzen değişmedi. Sınavlara hazırlanıyorum bir yandan. Öyle... Sende ne var ne yok ?
:)))Kızlar ben geldim ama bakıyorum da kimsecikler yok T Tatlianne20 canım nerdesin bak uğradım ama sen yoksun
Gördüm gördüm bir cici gördümKimseyi etiketlemeyeceğim bakalım, gelip gören olacak mı ?Kimler burdaysa tıklatsın. Nasılsınız cicilerim?
Bazen kapatmak gerekir eski defterleri güncel güzel oluncaEskimiş tozlanmış topikcigim hey gidi hey kimler geldi geçti senden
❤Bazen kapatmak gerekir eski defterleri güncel güzel olunca
Gelebilir her yerden sizabilirim sana dogruuuuuuaaa bildirim gelmis burdan
Sende gel yemek topigi nefis sutlanan gidiyor kalan sağlar iyilerin❤Ne dersin yenisini mi açsak eski defterler zaten kapandı be mınigim gidenler gitti kalan saglar samimi olanlar bizimdir
Nerdeki kuzum ora ki ben yemek yapsam tel foto yuklemiyo kiSende gel yemek topigi nefis sutlanan gidiyor kalan sağlar iyilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?