- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Kuzum hoşgeldin uykuya geçiş modundayim benimkiler burda görseler yerler beni uyudum sanıyorlar :)Napiyonuz bakalım ne kaynatiyonuz.
Eder eder benim yaşam koçum
Yoookkk anaaaaaamKiz ne hamileligi yoksam hamismisin.
Ahaha ya bizimkiler hep aynı ilkkez adamdan ayri yatiyok icerde uyudu kaldirmadim basima bole ilkkez geldi ben sok biraz tartistik.Kuzum hoşgeldin uykuya geçiş modundayim benimkiler burda görseler yerler beni uyudum sanıyorlar :)
Hadi yaaa banada lazim öyle biriEder eder benim yaşam koçum
Ahahha kiz bendede göbek kaldı 42 kilo ben 64 kilo dogum yaptım suan 60 kiloyum ve ben şok yiyorum yedikce bayaYoookkk anaaaaaamdogumhanede can veririm doguramam hahaha bebegim 9 aylik o hamilelikten daha kilolar yaneee kiz bilmion mu beni türkcwm kitttt
Anladım fıstığım valla tubiyle gulo bilmiyorlardı kk ya gircegimi uyucam dediydimAhaha ya bizimkiler hep aynı ilkkez adamdan ayri yatiyok icerde uyudu kaldirmadim basima bole ilkkez geldi ben sok biraz tartistik.
AmiiiinnnRabbim Hayirlisini nasip etsin kuzum,Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun insallah,
Uykusuz gecelerr heryerin kusmukk evin darmadaginik ... Bu duygulari sende yasa artik bence
Uf can bigazdan gelir yemek yemek benim yasam sevincimmmm bosverrrrAhahha kiz bendede göbek kaldı 42 kilo ben 64 kilo dogum yaptım suan 60 kiloyum ve ben şok yiyorum yedikce baya
Ahaha bende yakalamış oldun :)Anladım fıstığım valla tubiyle gulo bilmiyorlardı kk ya gircegimi uyucam dediydim
Aynen boşver ama esim begeniyor bole tam ideal diyor çok zayoftim:))Uf can bigazdan gelir yemek yemek benim yasam sevincimmmm bosverrrr
Sen hepppp güzelsinnnAynen boşver ama esim begeniyor bole tam ideal diyor çok zayoftim:))
Kuzu uyudunmu tatlım senin güzelliğin kuzum canım benim.Sen hepppp güzelsinnn
Hayir canim ben daha uyumadim bdv‘ye biraz bakiyorum yorumluyorum sen napiosun :)Kuzu uyudunmu tatlım senin güzelliğin kuzum canım benim.
Yine bdvlerdesin desene grilesme aman bende bakiniyom ole uyku yok bugün.Hayir canim ben daha uyumadim bdv‘ye biraz bakiyorum yorumluyorum sen napiosun :)
Ahhhhh niye ki kuzum? Türkiyede suan saat 3Yine bdvlerdesin desene grilesme aman bende bakiniyom ole uyku yok bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?