- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Eşim uyuyor kuzum buraya uyeligimi bilmiyor.Ahhhhh niye ki kuzum? Türkiyede suan saat 3esin kizmiyor kizzz
Aaaa gercekten mi?Eşim uyuyor kuzum buraya uyeligimi bilmiyor.
Ben yeni üye sayilirim burda :) 27 yasindayim ve almanyadan katiliyorum :)İyi valla senden kimsin kimlerdensin bakım
Yok kuzum yanında pek almam pek kadinlar kulunde bisilere arastirdigimi biliyor kadinsal seylere bakiyom diyom arada goris yapmadan bakimca sormuyor .
Aaaa gercekten mi?Hic mi sormuyor napiyorsun telefonda neler bakiyorsun diye
Hoşgeldin canım aramıza.Ben yeni üye sayilirim burda :) 27 yasindayim ve almanyadan katiliyorum :)
Zaten bilse ne yaptim ne yazdim ne ediyom kizar bode araştırır özel seylerim var paylasimlarim asla izin vermezdi.
Aaaa gercekten mi?Hic mi sormuyor napiyorsun telefonda neler bakiyorsun diye
Hmm yeni üye en sevdigimizdenBen yeni üye sayilirim burda :) 27 yasindayim ve almanyadan katiliyorum :)
Sağol canım.. aslında ilk başlarda düşünmüyordum 2. Yi mesafe uzayınca üşendim açıkçası ama kızımın bi kardeşi olmalı diye yaptık bakalım teyzesi çok huysuz bi kızım var.... zaten ilk kızım ı 18 yaşında doğurdum bu da 30 ....Maşallah Allah bağışlasın.
Yaş farkı neden bu kadar fazla acaba ?
Canim cocuklari uyuturken bende sizmişim :)) nasilsin bakim ? ❤Nerelerdesin be sen karizmatik cool kadın ?
Aman iyi sakla o zamanZaten bilse ne yaptim ne yazdim ne ediyom kizar bode araştırır özel seylerim var paylasimlarim asla izin vermezdi.
Kardes cokk önemliSağol canım.. aslında ilk başlarda düşünmüyordum 2. Yi mesafe uzayınca üşendim açıkçası ama kızımın bi kardeşi olmalı diye yaptık bakalım teyzesi çok huysuz bi kızım var.... zaten ilk kızım ı 18 yaşında doğurdum bu da 30 ....
Maşallah canımsimdi evin prensesi dur, 3 koldan nazlanacak,Sağol canım.. aslında ilk başlarda düşünmüyordum 2. Yi mesafe uzayınca üşendim açıkçası ama kızımın bi kardeşi olmalı diye yaptık bakalım teyzesi çok huysuz bi kızım var.... zaten ilk kızım ı 18 yaşında doğurdum bu da 30 ....
Yormasın seni seniiiBenii beniii yordu beni
Ne sınavı canım?Benim de 4 yaşında kızım.var, bir sınava hazirlanmayi planlıyorum, eğer hazirlanirsam arada yaş farkı 6 olacak, fazla yaş farkı mı var diye vicdan yapıyorum, ama bu sınavda benim hayatım için çok çok önemli.
Yakaladimmmm !!!!Anladım fıstığım valla tubiyle gulo bilmiyorlardı kk ya gircegimi uyucam dediydim
Oooh iyi oldu haber verdigin kuzumZeytintanem kuzim burdalar artik.
osggeldin hamisOooh iyi oldu haber verdigin kuzum
Tunaydın :))Gunaydiinnn :)
KuzucummmYakaladimmmm !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?