- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Valla da toparlamadim ki kendimi ama şuanda 56 yım :)Hm ..
Sen napiyorsun nasilsin baska ...
Spora devam mi :)
Cok degil ki aslinda 56 boyun da varsa biraz normal ...Valla da toparlamadim ki kendimi ama şuanda 56 yım :)
Bende kilo vermeliyimmmmmValla da toparlamadim ki kendimi ama şuanda 56 yım :)
Hemen sporaBende kilo vermeliyimmmmm
Var canım da düzgün olalım demiCok degil ki aslinda 56 boyun da varsa biraz normal ...
Yaaaaaa nur squad yapiyorduuuu bende yapiyim dedim vallahi 3 gün merdiven inip cikamadimHemen spora
Ayyyy hadi insallahhhh ya :))))Var canım da düzgün olalım demihamile kalınca zaten siscez
Kuzummm gözün aydin sen dogum yaptin galiba ...Kızlar huhu
Allah sabır versin ama güzel bir aşk bekleyiş.Farklı be tatlışanam. Yatılı eğitim oluyor bunlar. Benim gitmem mümkün değil sokmazlar zaten. Şimdi ocakta görev başı yapacak tayin olacağız. Birimi belli olacak, o birimle alakalı eğitimleri olacak. 2 sene sonrada yardımcı komiserlik için 8 ay eğitim alacakmış. Ben ömrümce bekleyen modda yaşayacağım sanırım. Napalım size sararım bende...
Hoşgeldin ozaman tekrardannnnÇok memnun oldum herşey gönlünüzce olsun.Valla ben sevdim zaten burayı yatakta bile telefon elimde uyuyorum bazenmalum annemin dediği gibi çorba yok taşçak koca yok kızacak
Kuzum bebeğim vefat etti.
Jippiiiinapiosun tatlisannneeee :)) aramizda bi cok hamile vardi pirtlattiniz mi kizzz
Var canım da düzgün olalım demihamile kalınca zaten siscez
2 ay oldu yapali ama 1 ay yaşadı kuvezde kaldi vefat etti 1 ay önce.Kuzummm gözün aydin sen dogum yaptin galiba ...
Cok özür dilerim birtanem ... basin sagolsunAllah sabır versin ama güzel bir aşk bekleyiş.
Hoşgeldin ozaman tekrardannnn
Kuzum bebeğim vefat etti.
Hahahhaaha isincan kuzu yavaş yavaşYaaaaaa nur squad yapiyorduuuu bende yapiyim dedim vallahi 3 gün merdiven inip cikamadim
Motive et beniiiiiHahahhaaha isincan kuzu yavaş yavaş
Düşünüyoruz canım bakalım yakında haber veririm ama büyük gün bu gün diyeAyyyy hadi insallahhhh ya :))))
Tekrar mi gidicen doktora ?
Onun için B Brunello Cicinelli lazımMotive et beniiiii1.64 boyum kilom 63 hala 8 kilo hamilelikten gitmiyor anam gitmiyoorrr
Kilo konusuyoruzNapiyonuz bakalım ne kaynatiyonuz.
Kiz ne hamileligi yoksam hamismisin.Motive et beniiiii1.64 boyum kilom 63 hala 8 kilo hamilelikten gitmiyor anam gitmiyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?