- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Yok kuzum biz dün seninle denk gelmedik sanırım. Ben çıktığımda girmişsindir senDün ben de 1-2 şey yazdım. O teyze ben miyim yoksa
Yok canım başka biri var o durDün ben de 1-2 şey yazdım. O teyze ben miyim yoksa
HahahjajaFosforlu cevriye olsun
Bidakine öyle konusucazHahahjaja
Size fosfor lu takımımı giycem
Yarın bekliyoruz o zaman fosforlum benimmmHahahjaja
Size fosfor lu takımımı giycem
HahahahahaYarın bekliyoruz o zaman fosforlum benimmm
Size renkli saclarmla konuscam hahahahaBidakine öyle konusucaz
Buyuralım
HahahahahhhhaHahahahaha
Bekle beni
Size renkli saclarmla konuscam hahahaha
İyidir nurum senden hoşgeldinBuyuralımnaber kuzular..
Hosgrldn canmm iyiyim sn nasilsinBuyuralımnaber kuzular..
Hhahaha çok cilgin fikirler var kafamda mavism ahhahahaHahahahahhhhadört gözle bekliyoruz Gülom
Aynen ondanizOooo hayırlı olsun topiğiniz kuzular yoksa üç ruh bir beden mi diyeyimEternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli
Ouyyy kuzucuk teşekkür ederiz tanımlama için iyiydi vallaOooo hayırlı olsun topiğiniz kuzular yoksa üç ruh bir beden mi diyeyimEternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli
Çok iyiyim canim sağolasın...Hosgrldn canmm iyiyim sn nasilsin
Aynen nurum öyle vallaOooo hayırlı olsun topiğiniz kuzular yoksa üç ruh bir beden mi diyeyimEternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli
Hoşbuldum topiğinizi , iyiyim canım sağolasın var mi cayınız kahveniz???Ouyyy kuzucuk teşekkür ederiz tanımlama için iyiydi vallaNasılsın kuzum, hoşgeldin topiğimize
Çılgın seniiHhahaha çok cilgin fikirler var kafamda mavism ahhahaha
Aşk olsun olmaz mı sana kahve pişsin hemen servis ediyimHoşbuldum topiğinizi , iyiyim canım sağolasın var mi cayınız kahveniz???
Benimkisi az şekerli olsun.. :))Aşk olsun olmaz mı sana kahve pişsin hemen servis ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?