- 28 Ocak 2009
- 34.579
- 58.372
- 1.123
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hoşbulduk iyidir sen nasılsınHoşgeldinnnnnn, nabersin
Evett çok direnndimmm amaaa pess ettimmmm yapıyorumBen uyumadıysam kimse uyumamıştır kızBu saatte spaghetti mi ? Cidden mi
Eşin buraya üye olduğunu biliyor muydu.
İyiyim kuzum bende. Yani imzabeni tanıdığım ve hissiyatıma güvendiğim kadarıyla eşi biliyodur. Gizli birşey yapacağını sanmam. Ama imzanın kuzusunun bir rahatsızlığı var. Geçici birşey inşallah. Ondan dolayı eşi burda vakit geçirmesini kendisini ve kızını ihmal ediyor gibi algılamış olabilir. Ondan tepki göstermiş olabilir.Hoşbulduk iyidir sen nasılsın
Canan karatay 1 ben 2 yim. Yeme. Ye-me. Bu saatte yeme. Eşime 18 kilo verdirmiş insanım ben Canan hanım beni görse mesleği bırakırEvett çok direnndimmm amaaa pess ettimmmm yapıyorum
Bizde seni cikolatamSizi cok seviyorumm gercekten tum samimiyetimle soyluyorum
Hahah bende dikkat ederim ama ayni zamanda boğazıma da düşkünüm birazCanan karatay 1 ben 2 yim. Yeme. Ye-me. Bu saatte yeme. Eşime 18 kilo verdirmiş insanım ben Canan hanım beni görse mesleği bırakır
Ne yapayım. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Sonra eve geldim. Ondan beri buralarda işte. Haftasonu malum. I love haftasonuHahah bende dikkat ederim ama ayni zamanda boğazıma da düşkünüm birazsiz ne yapiyorsunuz hanimefendiciğimm
Ne güzel. Bana haftasonlari çok kasvetli geliyor nedenseNe yapayım. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Sonra eve geldim. Ondan beri buralarda işte. Haftasonu malum. I love haftasonu
Yap Gülom yapSize oynak kas yapım mi
Ahhahahsh
Oyle yapicam fistigim canimsin yaaEşin işteyken gel, ses et. Sonra git, sonra eşin işteyken bidaha gel. ahhaah dedim ya akıllı gacıyım planı kurdum hemen ahah
Bizde seni çok seviyoruz kuzummm
Evet :)Eşin buraya üye olduğunu biliyor muydu.
Canimsiniz benim kuzumm ozlicem siziBizde seni cikolatam
Hahahah aynennHerşeyin sorumlusu havalar
Nasıl unutam sizi ahah nete bakıyordum öyle bir yandan seroşum. Bir de bdv ye girsem mi accıkın diyorum ahahhaB Brunello Cicinelli kizzzz unuttun mu bizi
O haftasonları bana külçe altın etkisi yapıyor kız ne kasvetiNe güzel. Bana haftasonlari çok kasvetli geliyor nedensehavalardanmıdır nedir üzerimde bir melankoli var size de öyle oluyormu
AslaaaNasıl unutam sizi ahah nete bakıyordum öyle bir yandan seroşum. Bir de bdv ye girsem mi accıkın diyorum ahahha
AhhahaYap Gülom yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?