Yepis yeni geyik (:

Eşin buraya üye olduğunu biliyor muydu.

Hoşbulduk iyidir sen nasılsın
İyiyim kuzum bende. Yani imzabeni tanıdığım ve hissiyatıma güvendiğim kadarıyla eşi biliyodur. Gizli birşey yapacağını sanmam. Ama imzanın kuzusunun bir rahatsızlığı var. Geçici birşey inşallah. Ondan dolayı eşi burda vakit geçirmesini kendisini ve kızını ihmal ediyor gibi algılamış olabilir. Ondan tepki göstermiş olabilir.

Evett çok direnndimmm amaaa pess ettimmmm yapıyorum
Canan karatay 1 ben 2 yim. Yeme. Ye-me. Bu saatte yeme. Eşime 18 kilo verdirmiş insanım ben Canan hanım beni görse mesleği bırakır

Canan karatay 1 ben 2 yim. Yeme. Ye-me. Bu saatte yeme. Eşime 18 kilo verdirmiş insanım ben Canan hanım beni görse mesleği bırakır
Hahah bende dikkat ederim ama ayni zamanda boğazıma da düşkünüm biraz siz ne yapiyorsunuz hanimefendiciğimm

Hahah bende dikkat ederim ama ayni zamanda boğazıma da düşkünüm biraz siz ne yapiyorsunuz hanimefendiciğimm
Ne yapayım. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Sonra eve geldim. Ondan beri buralarda işte. Haftasonu malum. I love haftasonu

Ne yapayım. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Sonra eve geldim. Ondan beri buralarda işte. Haftasonu malum. I love haftasonu
Ne güzel. Bana haftasonlari çok kasvetli geliyor nedense havalardanmıdır nedir üzerimde bir melankoli var size de öyle oluyormu

Eşin işteyken gel, ses et. Sonra git, sonra eşin işteyken bidaha gel. ahhaah dedim ya akıllı gacıyım planı kurdum hemen ahah
Oyle yapicam fistigim canimsin yaa :)))
Bizde seni çok seviyoruz kuzummm

Eşin buraya üye olduğunu biliyor muydu.
Evet :)
Bizde seni cikolatam
Canimsiniz benim kuzumm ozlicem sizi

Ne güzel. Bana haftasonlari çok kasvetli geliyor nedense havalardanmıdır nedir üzerimde bir melankoli var size de öyle oluyormu
O haftasonları bana külçe altın etkisi yapıyor kız ne kasveti Tüm hafta beklediğim tek şey haftasonunun gelmesi. Bide tabi kocamın gelmesi ama onu saymama gerek yok artık sağır sultan bile öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…