Yepis yeni geyik (:

EternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli @KahveTelvesii mahperi hatun AnneAslan @_Silent Scream_ @Ada duru T Tatlianne20 etiketlemedigim bikac kisi daha varsa onlara da sesleniyorum fistiklarim ben bi sure aranizdan ayriliyorum biraz uzak kalmam gerekiyor bu siteden sadece kizimla ilgilenmek istiyorum hesabimi kapaticam simdilik nezaman donerim bilmiyorum sizinle vakit gecirmek cok guzeldi sizleri coook seviyorum

Geri dondugumde tum gelismeleri bir bir anlatirim size kendinize cok iyi bakin

Aaaaa!! Üzüldüm şimdi yine gelirsin inşAllah öpüyorum çok çok

Yaaa kuzummmm ama seni çok ozlerim.ben yaaa

İyide neden ? Eşin mi istemiyor yoksa, açıklama yap bari

Yaaa keşke ayrilmasaydin dicem ama kuzunla vakit geçir canım unutma bizi hakkınızda hayırlısı olsun

Yaaa keşke ayrilmasaydin dicem ama kuzunla vakit geçir canım unutma bizi hakkınızda hayırlısı olsun
Bence bir moral bozukluğu var seroşum onun... Acaba Miray'ın rahatsızlığıyla mı kaynaklı. Aklıma takıldı bak.

Yaaa kuzummmm ama seni çok ozlerim.ben yaaa
Bigun geri gelicem nezaman bilmiyorum ama gelicem bende ozlicemm
İyide neden ? Eşin mi istemiyor yoksa, açıklama yap bari
Dogru tahmin tubim vallahi helal olsun sana fistikim yaa ama buyuk bi mesele degil aramizdaki daha buyumeden onlem aliyim ki geri gelmesi kolay olsun dimi :)
Unuturmuyum sizi hic cok ozlicem sizi

Abi çok akıllıyım nasıl hissiyatlı gacıyım ya. Tahmin ettiğim gibi... Arayı çok açma çukulatam bak özlerim. Özleriz hepimiz. Biliyosun.

Abi çok akıllıyım nasıl hissiyatlı gacıyım ya. Tahmin ettiğim gibi... Arayı çok açma çukulatam bak özlerim. Özleriz hepimiz. Biliyosun.
Biliyorum bende cok ozlicem sizi yaa Cok acmaya niyetim yok arayi fistigim benim

Oyle yapicam kuzumm benim siz bana cok iyi geliyosunuzz
Eşin işteyken gel, ses et. Sonra git, sonra eşin işteyken bidaha gel. ahhaah dedim ya akıllı gacıyım planı kurdum hemen ahah

Ayyy tühh geç gördüm mesajii. Merhabaaa güzel hanimlarrr şu an spagetti haşliyorum kendime fena aciktimmm uyumamissinizdir insallahh keyifler nasilll
Ben uyumadıysam kimse uyumamıştır kız Bu saatte spaghetti mi ? Cidden mi

Eşin buraya üye olduğunu biliyor muydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…