- 9 Eylül 2018
- 5.495
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Aaaaa!! Üzüldüm şimdi yine gelirsin inşAllah öpüyorum çok çokEternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli @KahveTelvesii mahperi hatun AnneAslan @_Silent Scream_ @Ada duru T Tatlianne20 etiketlemedigim bikac kisi daha varsa onlara da sesleniyorum fistiklarim ben bi sure aranizdan ayriliyorum biraz uzak kalmam gerekiyor bu siteden sadece kizimla ilgilenmek istiyorum hesabimi kapaticam simdilik nezaman donerim bilmiyorum sizinle vakit gecirmek cok guzeldi sizleri coook seviyorum
Geri dondugumde tum gelismeleri bir bir anlatirim size kendinize cok iyi bakin
Yaaa kuzummmm ama seni çok ozlerim.ben yaaaEternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli @KahveTelvesii mahperi hatun AnneAslan @_Silent Scream_ @Ada duru T Tatlianne20 etiketlemedigim bikac kisi daha varsa onlara da sesleniyorum fistiklarim ben bi sure aranizdan ayriliyorum biraz uzak kalmam gerekiyor bu siteden sadece kizimla ilgilenmek istiyorum hesabimi kapaticam simdilik nezaman donerim bilmiyorum sizinle vakit gecirmek cok guzeldi sizleri coook seviyorum
İyide neden ? Eşin mi istemiyor yoksa, açıklama yap bariEternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli @KahveTelvesii mahperi hatun AnneAslan @_Silent Scream_ @Ada duru T Tatlianne20 etiketlemedigim bikac kisi daha varsa onlara da sesleniyorum fistiklarim ben bi sure aranizdan ayriliyorum biraz uzak kalmam gerekiyor bu siteden sadece kizimla ilgilenmek istiyorum hesabimi kapaticam simdilik nezaman donerim bilmiyorum sizinle vakit gecirmek cok guzeldi sizleri coook seviyorum
Yaaa keşke ayrilmasaydin dicem ama kuzunla vakit geçir canım unutma bizi hakkınızda hayırlısı olsunEternaaLLove ByNkoaLa B Brunello Cicinelli @KahveTelvesii mahperi hatun AnneAslan @_Silent Scream_ @Ada duru T Tatlianne20 etiketlemedigim bikac kisi daha varsa onlara da sesleniyorum fistiklarim ben bi sure aranizdan ayriliyorum biraz uzak kalmam gerekiyor bu siteden sadece kizimla ilgilenmek istiyorum hesabimi kapaticam simdilik nezaman donerim bilmiyorum sizinle vakit gecirmek cok guzeldi sizleri coook seviyorum
Bence bir moral bozukluğu var seroşum onun... Acaba Miray'ın rahatsızlığıyla mı kaynaklı. Aklıma takıldı bak.Yaaa keşke ayrilmasaydin dicem ama kuzunla vakit geçir canım unutma bizi hakkınızda hayırlısı olsun
Bebis için kafasininda dinlenmesi gerekiyomus kuzum hakkında hayırlısı olsun diyelim amaBence bir moral bozukluğu var seroşum onun... Acaba Miray'ın rahatsızlığıyla mı kaynaklı. Aklıma takıldı bak.
Bigun geri gelicem nezaman bilmiyorum ama gelicem bende ozlicemmYaaa kuzummmm ama seni çok ozlerim.ben yaaa
Dogru tahmin tubim vallahi helal olsun sana fistikim yaa ama buyuk bi mesele degil aramizdaki daha buyumeden onlem aliyim ki geri gelmesi kolay olsun dimi :)İyide neden ? Eşin mi istemiyor yoksa, açıklama yap bari
Unuturmuyum sizi hic cok ozlicem siziYaaa keşke ayrilmasaydin dicem ama kuzunla vakit geçir canım unutma bizi hakkınızda hayırlısı olsun
Abi çok akıllıyım nasıl hissiyatlı gacıyım ya. Tahmin ettiğim gibi... Arayı çok açma çukulatam bak özlerim. Özleriz hepimiz. Biliyosun.Bigun geri gelicem nezaman bilmiyorum ama gelicem bende ozlicemm
Dogru tahmin tubim vallahi helal olsun sana fistikim yaa ama buyuk bi mesele degil aramizdaki daha buyumeden onlem aliyim ki geri gelmesi kolay olsun dimi :)
Unuturmuyum sizi hic cok ozlicem sizi
O zaman gel ara ara. Eşin yokken gel. Açma öyle arayı...Sizi cok seviyorumm gercekten tum samimiyetimle soyluyorum
Biliyorum bende cok ozlicem sizi yaaAbi çok akıllıyım nasıl hissiyatlı gacıyım ya. Tahmin ettiğim gibi... Arayı çok açma çukulatam bak özlerim. Özleriz hepimiz. Biliyosun.
Oyle yapicam kuzumm benim siz bana cok iyi geliyosunuzzO zaman gel ara ara. Eşin yokken gel. Açma öyle arayı...
Eşin işteyken gel, ses et. Sonra git, sonra eşin işteyken bidaha gel. ahhaah dedim ya akıllı gacıyım planı kurdum hemen ahahOyle yapicam kuzumm benim siz bana cok iyi geliyosunuzz
Ayyy tühh geç gördüm mesajii. Merhabaaa güzel hanimlarrr şu an spagetti haşliyorum kendime fena aciktimmm uyumamissinizdir insallahh keyifler nasilllDiktorya Secret @_Silent Scream_ @KahveTelvesii @kahvesevmemben T Tatlianne20 @- Pudra Pembe - gelin bakalım kuzular. Nasılsınız iyi misiniz neler yapıyorsunuz, cumartesi akşamınız nasıl geçiyorrr?
Ben uyumadıysam kimse uyumamıştır kızAyyy tühh geç gördüm mesajii. Merhabaaa güzel hanimlarrr şu an spagetti haşliyorum kendime fena aciktimmm uyumamissinizdir insallahh keyifler nasilll
Bizde seni çok seviyoruz kuzummmSizi cok seviyorumm gercekten tum samimiyetimle soyluyorum
Hoşgeldinnnnnn, nabersiniyi geceler.
Eşin buraya üye olduğunu biliyor muydu.Bigun geri gelicem nezaman bilmiyorum ama gelicem bende ozlicemm
Dogru tahmin tubim vallahi helal olsun sana fistikim yaa ama buyuk bi mesele degil aramizdaki daha buyumeden onlem aliyim ki geri gelmesi kolay olsun dimi :)
Unuturmuyum sizi hic cok ozlicem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?