- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hoş bulduk canımHoşgeldin :)
Tanisiriz hem de hemen :)
Taze üye kokusu alıyorumOoo en sevdiğim yeni üye gel gel kahve pişiyor közde
Bulamıyomki kimseyi yav @ yapıyom çıkmıyolar sonra da beni unuttunuz diyecekler. Adlarımı değişmiş yav ahahaCicinellam super etiketledi az önce
Kayseri'de oturuyorum bir oğlum var tam bir çakı bu yıl 1. Sınıf sorma halimi yani sen kimlerden son pekiHoşgeldinnnnn hadi tanışıp kaynaşalım. Kimlerdensinnnn ? :)
Hahaha bazen nickleri ezberlemekten beynm sulanıyorBulamıyomki kimseyi yav @ yapıyom çıkmıyolar sonra da beni unuttunuz diyecekler. Adlarımı değişmiş yav ahaha
Canım ben bakımlı ve olmak için arada uğrar yoğun bir i hayatı okul hayatı olan.evliliğe yakın bir İzmir GüzeliKimsin bakalım tanıyalım bi hemşerim
Kayseri'de oturuyorum bir oğlum var tam bir çakı bu yıl 1. Sınıf sorma halimi yani sen kimlerden son peki
Normal canım ben akşam yediğimi unutuyorum bu aralarHahaha bazen nickleri ezberlemekten beynm sulanıyor
İzmir den bu yaz buraya geldim bende canım ciglide oturuyordumCanım ben bakımlı ve olmak için arada uğrar yoğun bir i hayatı okul hayatı olan.evliliğe yakın bir İzmir Güzeli
Oyy Allah bağışlasın kuzummm. Bende evliyim. Evliyim ama kocam yok, koca yolu bekliyorum. Dertliyim ondan acık. Sınıf öğretmeniyim. Kadın Klübünün uykucusu derler bana ahahaKayseri'de oturuyorum bir oğlum var tam bir çakı bu yıl 1. Sınıf sorma halimi yani sen kimlerden son peki
HahahahaTaze üye kokusu alıyorum
Ahhahaha
Bende ciglide biraz kalmistim 6 ay falanİzmir den bu yaz buraya geldim bende canım ciglide oturuyordum
Evet bizimsin senOyy Allah bağışlasın kuzummm. Bende evliyim. Evliyim ama kocam yok, koca yolu bekliyorum. Dertliyim ondan acık. Sınıf öğretmeniyim. Kadın Klübünün uykucusu derler bana ahahaByNkoaLa ve EternaaLLove i alana beni eşantiyon olarak bedava veriyorlar. Üçlü setiz biz Tanıştığımıza memnun oldummm
Bu ara bende unutuyorm herşeyiNormal canım ben akşam yediğimi unutuyorum bu aralar
Hemserimsin yaniiCanım ben bakımlı ve olmak için arada uğrar yoğun bir i hayatı okul hayatı olan.evliliğe yakın bir İzmir Güzeli
Sen bizim uykucumuzsunOyy Allah bağışlasın kuzummm. Bende evliyim. Evliyim ama kocam yok, koca yolu bekliyorum. Dertliyim ondan acık. Sınıf öğretmeniyim. Kadın Klübünün uykucusu derler bana ahahaByNkoaLa ve EternaaLLove i alana beni eşantiyon olarak bedava veriyorlar. Üçlü setiz biz Tanıştığımıza memnun oldummm
Kuzum aramıza hoşgeldin. Bizde böyle topiklerde tanışıp kaynaştık zaten İzmirli güzeli. Demek bakımlısın. Bize de öğret acık yav.Kızlar bur da herkes birbirini tanıyor maşallah sevindim
Uykumdan andaki son dakikalarımsınız siz benim. Her gece size yazarken uyuyakalıyorum. Düşünün artık. Gözümü kaparken siz, açarken siz. Öyle bir aşk var. Hadi duygulanSen bizim uykucumuzsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?