Yepis yeni geyik (:

Kuzum saglikli olsun haklısın ama inşallah bigun evine gidip gelip görevi olur üzülme balım ellerine sağlık kuzu.
Daha gelmeden bana diğer eğitimlerinin tarihi verdi. 2 sene sonraki 8 ay olacakmış. Bu sene içinde birsürü eğitimi olacakmış kalmalı etmeli. Ay dedim ne iyi ettin daha gelmeden bunları bana söyleyerek

Daha gelmeden bana diğer eğitimlerinin tarihi verdi. 2 sene sonraki 8 ay olacakmış. Bu sene içinde birsürü eğitimi olacakmış kalmalı etmeli. Ay dedim ne iyi ettin daha gelmeden bunları bana söyleyerek
Kıyamam canım ya sana canım gittiği yerler ayni mi farklı mi keske aynı yer olsa sende giderdin.

Ah be kuzucuk dertlisin sende... 2 çocukla böyle güçlü durmaya cesaret ettiysen cidden kötü şeyler yaşamış olmalısın Ama çok güçlü bir kadın olduğu çok belli inan...

Kıyamam canım ya sana canım gittiği yerler ayni mi farklı mi keske aynı yer olsa sende giderdin.
Farklı be tatlışanam. Yatılı eğitim oluyor bunlar. Benim gitmem mümkün değil sokmazlar zaten. Şimdi ocakta görev başı yapacak tayin olacağız. Birimi belli olacak, o birimle alakalı eğitimleri olacak. 2 sene sonrada yardımcı komiserlik için 8 ay eğitim alacakmış. Ben ömrümce bekleyen modda yaşayacağım sanırım. Napalım size sararım bende...

Şükür iyiyim kuzum alisrsan birakaman zaten burayı bağımlı yapıyor özlüyoruz arkadaşları ben ev hanımı 5 senelik evliyim cocugum yok :)
Çok memnun oldum herşey gönlünüzce olsun.Valla ben sevdim zaten burayı yatakta bile telefon elimde uyuyorum bazen malum annemin dediği gibi çorba yok taşçak koca yok kızacak

Kıyamam ya iyi yönden bak aşk hep taze hep flört halindesiniz

Kıyamam ya iyi yönden bak aşk hep taze hep flört halindesiniz
Vallahi orası öylede bu iyi birşey mi onun kararsızlığını yaşıyorum kız İnsan kocasıyla mesajlaşarak anlaşır mı, biz mesajlaşarak ömür geçiriyoruz. O da eğitimin ilk 2 ayında telefon yasaktı. Haber alamadan yaşadım. Şimdi biraz biraz esnettiler çok şükür eğitimin sonuna geliyorlar diye de mesajlaşabiliyoruz bari yatmadan önce. Flört mode on

Uykumdan andaki son dakikalarımsınız siz benim. Her gece size yazarken uyuyakalıyorum. Düşünün artık. Gözümü kaparken siz, açarken siz. Öyle bir aşk var. Hadi duygulan
Bnde oyleyim duygulanmamak ne mümkün BN seni gördüğümde bile dilinden şiirler akıyor nehir gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…