- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Daha gelmeden bana diğer eğitimlerinin tarihi verdi. 2 sene sonraki 8 ay olacakmış. Bu sene içinde birsürü eğitimi olacakmış kalmalı etmeli. Ay dedim ne iyi ettin daha gelmeden bunları bana söyleyerekKuzum saglikli olsun haklısın ama inşallah bigun evine gidip gelip görevi olur üzülme balım ellerine sağlık kuzu.
Kıyamam canım ya sana canım gittiği yerler ayni mi farklı mi keske aynı yer olsa sende giderdin.Daha gelmeden bana diğer eğitimlerinin tarihi verdi. 2 sene sonraki 8 ay olacakmış. Bu sene içinde birsürü eğitimi olacakmış kalmalı etmeli. Ay dedim ne iyi ettin daha gelmeden bunları bana söyleyerek
Ah be kuzucuk dertlisin sende... 2 çocukla böyle güçlü durmaya cesaret ettiysen cidden kötü şeyler yaşamış olmalısınZor tabiki ama ne bileyim Allah galiba bana yardım etti ilahi bir güç olabilir ancak diyorum.O kadar çirkin şeyler yaşadım ama çok şükür çocuklarımla birlikte çok çok mutluyum arkadaş çevremi seviyorum hiç yanlız kalmadım sosyal bir insanım kendimle mutluluğu yakaladım aslında bazen tabiki daha çok yeni ne yaşadım diye boşluğa düşüyorum ama toparlanmam kısa sürüyor
Farklı be tatlışanam. Yatılı eğitim oluyor bunlar. Benim gitmem mümkün değil sokmazlar zaten. Şimdi ocakta görev başı yapacak tayin olacağız. Birimi belli olacak, o birimle alakalı eğitimleri olacak. 2 sene sonrada yardımcı komiserlik için 8 ay eğitim alacakmış. Ben ömrümce bekleyen modda yaşayacağım sanırım. Napalım size sararım bende...Kıyamam canım ya sana canım gittiği yerler ayni mi farklı mi keske aynı yer olsa sende giderdin.
Çok memnun oldum herşey gönlünüzce olsun.Valla ben sevdim zaten burayı yatakta bile telefon elimde uyuyorum bazenŞükür iyiyim kuzum alisrsan birakaman zaten burayı bağımlı yapıyor özlüyoruz arkadaşları ben ev hanımı 5 senelik evliyim cocugum yok :)
Kıyamam ya iyi yönden bak aşk hep taze hep flört halindesinizFarklı be tatlışanam. Yatılı eğitim oluyor bunlar. Benim gitmem mümkün değil sokmazlar zaten. Şimdi ocakta görev başı yapacak tayin olacağız. Birimi belli olacak, o birimle alakalı eğitimleri olacak. 2 sene sonrada yardımcı komiserlik için 8 ay eğitim alacakmış. Ben ömrümce bekleyen modda yaşayacağım sanırım. Napalım size sararım bende...
Aaaa selammmmmmmm. Ben seni etiketledim ama seni hiç tanımıyorum. Tanışak mı ?Naber genjlikkkk
Ooo sende yepis yenisin yaniKapı açıktı bende geleyim dedim :)Hem de yeni üye
Hoşgeldin aynen kapı çok açıkKapı açıktı bende geleyim dedim :)Hem de yeni üye
Vallahi orası öylede bu iyi birşey mi onun kararsızlığını yaşıyorum kızKıyamam ya iyi yönden bak aşk hep taze hep flört halindesiniz
Ben dizi izleyecektmKuzularim topigimiz size emanet misafir var sepetliyim gelicem
Dur kız durdugun yerde çay demleme den sesleniyorum sanaBen dizi izleyecektm
Bnde oyleyim duygulanmamak ne mümkünUykumdan andaki son dakikalarımsınız siz benim. Her gece size yazarken uyuyakalıyorum. Düşünün artık. Gözümü kaparken siz, açarken siz. Öyle bir aşk var. Hadi duygulan
Hay sizin misafirlerinize be Seroşum ne misafirperver gardaşlarım var. Birinin misafiri gitse diğerininki geliyor. Bekliyorum bak özlerim kov gel.Kuzularim topigimiz size emanet misafir var sepetliyim gelicem
Gelem minigim gelcemHay sizin misafirlerinize be Seroşum ne misafirperver gardaşlarım var. Birinin misafiri gitse diğerininki geliyor. Bekliyorum bak özlerim kov gel.
Dur kız durdugun yerde çay demleme den sesleniyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?