- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Toligin hayırlı olsun balım kahveler kimden bakım kin ne etmis kim ne yapmış bakam:)Topiğimiz hayırlı olsunnnnnnBu üçlü setin topiği olmasa olmazdı. Hadi tüm sevdiklerimiz gelin bakalım muhabbete; nasılsınız kuzular, gününüz nasıl geçti? @imzaben @_Silent Scream_ @Finr @Aveline @AnneAslan T Tatlianne20 Oeksuez
ve adını bulmayı beceremediklerim
Hoşgeldin, yeni üyelere bayılırızKapı açıktı bende geleyim dedim :)Hem de yeni üye
Hoşgeldin kuzum.Kapı açıktı bende geleyim dedim :)Hem de yeni üye
Kahveler de topikte üçlü setten be tatlı anam kimden olcak ahaha Seroştan benden bide Gülodan, yani en sevdiğinToligin hayırlı olsun balım kahveler kimden bakım kin ne etmis kim ne yapmış bakam:)
canım bende burda ki kızlarda öğrendim bakımı ama tembelim ve bakımı da çok severimKuzum aramıza hoşgeldin. Bizde böyle topiklerde tanışıp kaynaştık zaten İzmirli güzeli. Demek bakımlısın. Bize de öğret acık yav.Öğrencisin sanırım ne okuyorsun ? Anlat bakam accuk kendini. Kaynaşalım
2 çocuğum var bekarım çalışıyorum ve Ege’de küçük turistik bir sahil şehrinde yaşıyorumHoşgeldin, yeni üyelere bayılırızTanıt bakalım kendini
Teşekkür ederim hoşbuldummmHoşgeldin kuzum.
Ellerinize sağlık bol köpüklü alayım ben napim kuzu ev isi pazar gördüm bugün temizlik falan anca bu aralar firsat bulamadim yemekleri yaptım şimdi oturdum adamı bekliyom. Siz naptiniz kızlar.Kahveler de topikte üçlü setten be tatlı anam kimden olcak ahaha Seroştan benden bide Gülodan, yani en sevdiğinNasılsın anam, tatlışanam görüşmeyeli ?
2 çocuğum var bekarım çalışıyorum ve Ege’de küçük turistik bir sahil şehrinde yaşıyorum
Hoşgeldin canım2 çocuğum var bekarım çalışıyorum ve Ege’de küçük turistik bir sahil şehrinde yaşıyorum
Nasılsın kzuummTeşekkür ederim hoşbuldummm
Gayet iyiyim şükürler olsun siz nasılsınız bende sizi tanımıyorum tanımak isterimNasılsın kzuumm
HoşbuldummmmHoşgeldin canım
Biz evlenirken polis değildi ama olmak için uğraşıyordu nasıl cesaret ettim bende bilmiyorum. Evlendikten sonrada kazandı zaten hayallerine kavuştu. O hayallerine kavuştu da ben adama kavuşamadım iyi mi. Adam hiç yanımda olamıyor, eğitimde şimdide. Ocakta gelecek, polis eşi olmak= kocaya hasret kalmakcanım bende burda ki kızlarda öğrendim bakımı ama tembelim ve bakımı da çok severim
canım hem öğrencilik hem iş hayatı benim ki
sende maşallah öğretmensin.güzel meslek.polisle evlenmek zor nasıl cesaret ettin
Maşallah maşallah... Amma Ege'li doldu yav buralar :) Bekar anne olmak zordur, Allah yardımcın olsun kuzum. Nasıl geçiyor hayatın ?2 çocuğum var bekarım çalışıyorum ve Ege’de küçük turistik bir sahil şehrinde yaşıyorum
Şükür iyiyim kuzum alisrsan birakaman zaten burayı bağımlı yapıyor özlüyoruz arkadaşları ben ev hanımı 5 senelik evliyim cocugum yok :)Gayet iyiyim şükürler olsun siz nasılsınız bende sizi tanımıyorum tanımak isterim
Ne güzel ya adamın var eve gelen. Bak şimdi gene derde bağlayacağım ahah bu topikler hep beni dertlendiriyor vallaEllerinize sağlık bol köpüklü alayım ben napim kuzu ev isi pazar gördüm bugün temizlik falan anca bu aralar firsat bulamadim yemekleri yaptım şimdi oturdum adamı bekliyom. Siz naptiniz kızlar.
Kuzum saglikli olsun haklısın ama inşallah bigun evine gidip gelip görevi olur üzülme balım ellerine sağlık kuzu.Ne güzel ya adamın var eve gelen. Bak şimdi gene derde bağlayacağım ahah bu topikler hep beni dertlendiriyor vallaEv işi yaptın madem, kahve iyi gider
Zor tabiki ama ne bileyim Allah galiba bana yardım etti ilahi bir güç olabilir ancak diyorum.O kadar çirkin şeyler yaşadım ama çok şükür çocuklarımla birlikte çok çok mutluyum arkadaş çevremi seviyorum hiç yanlız kalmadım sosyal bir insanım kendimle mutluluğu yakaladım aslında bazen tabiki daha çok yeni ne yaşadım diye boşluğa düşüyorum ama toparlanmam kısa sürüyorMaşallah maşallah... Amma Ege'li doldu yav buralar :) Bekar anne olmak zordur, Allah yardımcın olsun kuzum. Nasıl geçiyor hayatın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?