Yepis yeni geyik (:

Toligin hayırlı olsun balım kahveler kimden bakım kin ne etmis kim ne yapmış bakam:)
Kahveler de topikte üçlü setten be tatlı anam kimden olcak ahaha Seroştan benden bide Gülodan, yani en sevdiğin Nasılsın anam, tatlışanam görüşmeyeli ?

canım bende burda ki kızlarda öğrendim bakımı ama tembelim ve bakımı da çok severim
canım hem öğrencilik hem iş hayatı benim ki
sende maşallah öğretmensin.güzel meslek.polisle evlenmek zor nasıl cesaret ettin

Kahveler de topikte üçlü setten be tatlı anam kimden olcak ahaha Seroştan benden bide Gülodan, yani en sevdiğin Nasılsın anam, tatlışanam görüşmeyeli ?
Ellerinize sağlık bol köpüklü alayım ben napim kuzu ev isi pazar gördüm bugün temizlik falan anca bu aralar firsat bulamadim yemekleri yaptım şimdi oturdum adamı bekliyom. Siz naptiniz kızlar.

Biz evlenirken polis değildi ama olmak için uğraşıyordu nasıl cesaret ettim bende bilmiyorum. Evlendikten sonrada kazandı zaten hayallerine kavuştu. O hayallerine kavuştu da ben adama kavuşamadım iyi mi. Adam hiç yanımda olamıyor, eğitimde şimdide. Ocakta gelecek, polis eşi olmak= kocaya hasret kalmak

2 çocuğum var bekarım çalışıyorum ve Ege’de küçük turistik bir sahil şehrinde yaşıyorum
Maşallah maşallah... Amma Ege'li doldu yav buralar :) Bekar anne olmak zordur, Allah yardımcın olsun kuzum. Nasıl geçiyor hayatın ?

Gayet iyiyim şükürler olsun siz nasılsınız bende sizi tanımıyorum tanımak isterim
Şükür iyiyim kuzum alisrsan birakaman zaten burayı bağımlı yapıyor özlüyoruz arkadaşları ben ev hanımı 5 senelik evliyim cocugum yok :)

Ellerinize sağlık bol köpüklü alayım ben napim kuzu ev isi pazar gördüm bugün temizlik falan anca bu aralar firsat bulamadim yemekleri yaptım şimdi oturdum adamı bekliyom. Siz naptiniz kızlar.
Ne güzel ya adamın var eve gelen. Bak şimdi gene derde bağlayacağım ahah bu topikler hep beni dertlendiriyor valla Ev işi yaptın madem, kahve iyi gider

Ne güzel ya adamın var eve gelen. Bak şimdi gene derde bağlayacağım ahah bu topikler hep beni dertlendiriyor valla Ev işi yaptın madem, kahve iyi gider
Kuzum saglikli olsun haklısın ama inşallah bigun evine gidip gelip görevi olur üzülme balım ellerine sağlık kuzu.

Maşallah maşallah... Amma Ege'li doldu yav buralar :) Bekar anne olmak zordur, Allah yardımcın olsun kuzum. Nasıl geçiyor hayatın ?
Zor tabiki ama ne bileyim Allah galiba bana yardım etti ilahi bir güç olabilir ancak diyorum.O kadar çirkin şeyler yaşadım ama çok şükür çocuklarımla birlikte çok çok mutluyum arkadaş çevremi seviyorum hiç yanlız kalmadım sosyal bir insanım kendimle mutluluğu yakaladım aslında bazen tabiki daha çok yeni ne yaşadım diye boşluğa düşüyorum ama toparlanmam kısa sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…