- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Canım onlar 4 ye uyudular daha uyanmakmislardirAbovvvv 2:45 miii ben bu saattee ohooogüloo hanimmmmm memnun oldummm
Hoşgeldin canım sanada günaydın :)Günaydın kızlar
Hey maşallahhhCanım onlar 4 ye uyudular daha uyanmakmislardir
2 den aşa uyanmaz benim gardaslarimHey maşallahhhtahmin etmiştim uyuduklarını
Ooo2 den aşa uyanmaz benim gardaslarim
Yaaa ne çekiyorum ben bunlardan bir bilsen yattilarmi kalkmak bilmiyolar kalktılar mi uyumak bilmiyolar
Vahh vahhh işinnn iş vallaaYaaa ne çekiyorum ben bunlardan bir bilsen yattilarmi kalkmak bilmiyolar kalktılar mi uyumak bilmiyolar
Geldim bile
HoşgeldinGeldim bile
YaaaaVahh vahhh işinnn iş vallaa
Hojbuldummm :)) topikciğin de hayırlı olsun :) arada sohbetinizin ortasina gelir dalarımHoşgeldin
Gel gelHojbuldummm :)) topikciğin de hayırlı olsun :) arada sohbetinizin ortasina gelir dalarım
Evet tanışmadan anlaştık biz seninleeee oyle bir şarkı mı vardi sanki ? :))Gel gelbiz tanismadik seninle ya konuştuk ama
HahahahahhhhaEvet tanışmadan anlaştık biz seninleeee oyle bir şarkı mı vardi sanki ? :))
Ben melisagillerden 1 adet 28 lik kova hatunu :)geyikseverlere selam eder sevgilerimi yollar tanıştığima memnun ederimHahahahahhhhabilmem ben Serra burçdasim sen kimsin kaç yaşındasın bakem
HahahahahhhhaBen melisagillerden 1 adet 28 lik kova hatunu :)geyikseverlere selam eder sevgilerimi yollar tanıştığima memnun ederim
Arada geliyorlarHahahahahhhhaanladım sende bizden yani hunigillerdensin
Aşk olsun ya ben hiç cikarmamArada geliyorlargörmezden gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?