- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Gel gel hoşgeldinBende geliyimi
Düştü kuzum gece hastaneye gittim saat 5te serum yedim iğne yedim biraz daha iyiyim bugün alışverişe bile çıktımEvet öyleymiş gerçekten bizzatt şahitt oldummmsen ne yapiyorsun iyimisin biraz daha ateşin düştü mü
Ooo biraz iyi olunca hemen atmışsın kendini dışarı aman dikkat et tekrarlamasın bir yandanda iyi yapmışsınDüştü kuzum gece hastaneye gittim saat 5te serum yedim iğne yedim biraz daha iyiyim bugün alışverişe bile çıktım
Hosboldukdaha taze üyeyim,biraz utangaçimGel gel hoşgeldin
Bende öyleyim utanma utanma burdaki bacılarrr çok samimiHosboldukdaha taze üyeyim,biraz utangaçim
Valla pahalı biraz ama ben apaçi mağazası buldum oradan eş.takimi aldımOoo biraz iyi olunca hemen atmışsın kendini dışarı aman dikkat et tekrarlamasın bir yandanda iyi yapmışsıneee nasil durumlar pahalımı hala her sey benimde çıkmam lazım üşeniyorum
Utanma utanma taze üye en sevdigimdenHosboldukdaha taze üyeyim,biraz utangaçim
Vayyy demek apaçi.mağazasıValla pahalı biraz ama ben apaçi mağazası buldum oradan eş.takimi aldımbaya hoşuma gitti büyük mağazalardan sıkıldım artık hep aynı şeylerin tekrarı var gibi geliyor bana
HoşgeldinnnnKizlar nasilsiniz? Napiyorsunuz?haftasonu yogundum giremedim.
Vayyy demek apaçi.mağazasıEvet ya bende öyle düşünüyorum hep aynı şeyler. Nasıldır tarzın daha çok klasikmi spormu yoksa kokoşş muu
Hosbuldum canim.sen de hosgeldinHoşgeldinnnn
Valla kuzum kafama göre takılıyorum bazen kokoş olurum bazen spor evde spor takilmayi seviyorum klasik fazla sevmiyorum canımVayyy demek apaçi.mağazasıEvet ya bende öyle düşünüyorum hep aynı şeyler. Nasıldır tarzın daha çok klasikmi spormu yoksa kokoşş muu
Hani böyle cok bilindik olmayan ama farkli parcalarin olduğu mağazalar olsa gerek bende bilemedimApaci magazasi ne olaki? Spor tarz seyler varsa bende bakayim:))
Var var spor mağazası zaten bernos ksk dede vardır bakApaci magazasi ne olaki? Spor tarz seyler varsa bende bakayim:))
Bende hoşbuldumm :)Hosbuldum canim.sen de hosgeldin
Hoşgeldin bernoşummmKizlar nasilsiniz? Napiyorsunuz?haftasonu yogundum giremedim.
Aynenn öyleValla kuzum kafama göre takılıyorum bazen kokoş olurum bazen spor evde spor takilmayi seviyorum klasik fazla sevmiyorum canım
Var var spor mağazası zaten bernos ksk dede vardır bak
Genelde benimde anladığım kadarıyla spor mağazası canım adidasin nike küçük süslü olan versiyonuHani böyle cok bilindik olmayan ama farkli parcalarin olduğu mağazalar olsa gerek bende bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?