- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Ya sorma valla bu haftadan fazla hastayım 4 tane pelisilin yedim geçmedi daha nane limon yaptım bidaAllahallaa bağışıklığınmı düştü acep.. hemen zencefil nane limon falan icseydin salgında var bu aralar kimi sorsam ishal mazallah. Soğan suyuda çok iyi geliyor bak
Oh iyi yapmışsınKocayi uyutup kaçtım ihaha :))
Ona rağmen geçmedi oooo baya kötü olmuş çok geçmiş olsunnnYa sorma valla bu haftadan fazla hastayım 4 tane pelisilin yedim geçmedi daha nane limon yaptım bida
Valla geçmedi ikinci haftaya girecek illet benle internetten sikayetime bakım dedim gırtlak kanseri çıktıOna rağmen geçmedi oooo baya kötü olmuş çok geçmiş olsunnn
Yok kuzum ne uyumasi :) napiosun nasilsinnnnnOeksuez uyudun mu
Artik duydunHayirrrr bunu duymamaliydimmm
Töbeee dee töbee. Zaten bu internet insanı daha bi hasta ediyor bende ilaclarin yan etkilerine falan bakıyorum bırakıyorum içmiyorum bakmamak lazim. Demek ki dikkat etmemişsin kendinee kapmışsın şifayı immmmValla geçmedi ikinci haftaya girecek illet benle internetten sikayetime bakım dedim gırtlak kanseri çıktıbida nane limon kaynattim
Hahah evet farkettimmArtik duydun
Merhaba :)Selam kizlar ..
Merhaba nasilsin ?Merhaba :)
İyiyimm sizleri gördüm daha iyi oldummmMerhaba nasilsin ?
Hamdolsun bende iyiyimİyiyimm sizleri gördüm daha iyi oldummmsenn nasılsın
İyidir canım sesin çıkmıyor hiçYok kuzum ne uyumasi :) napiosun nasilsinnnnn
Aynen canım nane limona devam :)Töbeee dee töbee. Zaten bu internet insanı daha bi hasta ediyor bende ilaclarin yan etkilerine falan bakıyorum bırakıyorum içmiyorum bakmamak lazim. Demek ki dikkat etmemişsin kendinee kapmışsın şifayı immmmuzun sürmüş baya ama nane limona istikrarla devam et sicak tut kendini
Eveettt yeniyim hemde çok yeniHamdolsun bende iyiyim
Sen yenisin sanirim
Biraz bdv‘ye takildim kuzum hastamisin? Tylohot bana iyi geliyorİyidir canım sesin çıkmıyor hiç
Yeni yeni en yeni üye benim en sevdiğimdenHamdolsun bende iyiyim
Sen yenisin sanirim
Saol kuzum valla fena kapmissim sifayi iylesemedim gerçi burun akintim bitti boğaz ağrım devam ediyoBiraz bdv‘ye takildim kuzum hastamisin? Tylohot bana iyi geliyorcok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?