- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Merhaba aaa böyle bir topik mi vardı ilk defa gördümtuce_tuce sohbete buyur kuzum
Canim benim kendine haksızlık etme kaybetmekde güzel bişi yeterki umudunu kaybetme saglikli ol şükür yine girersin basarirsin umarım amacına u L alırsın canım kizimizi öp bende şükür evle ugrasugrasiyorum çocuk yokİyi çok şükür.
Can sikici geçiyor günlerim.
Bir süre kpss sınavına hazırlanmıştıim, sınav hazırlığı ev işleri kızım derken günlerim hızlı geçiyordu. Sınavdan sonra heyecanlı bir bekleyişim.vardi onun hayalleriyle geçiyordu günlerim.
Geçen hafta çok umutlu olduğum bir mulakattan elenme haberi aldım ve, 1 haftadır çökük vaziyetteyim. Bıktım başarısızlıktan
Sizde durumlar nasıl ?
Ay kuzu hayırlı olsun ya sağlıkla al bol bol ye bulantı varmıBenim cocuk yok, ama 2 aylık hamisim.
Geyik sohbetleri var kuzim benim de varda bunuda arkadaşım açmış buraya sohbet edelim dedik herkesi çağırırim ben maksat beraber güzel vakit geçirmek soh et etmek:) özel alanMerhaba aaa böyle bir topik mi vardı ilk defa gördüm
56 kiloydum. 64'e kadar cıktım. Her yedigim kilo yapıyor, saglıklı beslenmeye calısıyorum, program falan yaptım. Bulantı oluyor arada canım.Ay kuzu hayırlı olsun ya sağlıkla al bol bol ye bulantı varmı
Oh maşallah kuzum yarasin benee 4 aya çok bulantı olmuştu geçti 48 de hamile kalmistim 64 de doğum yaptım ama düzgün yiyememistim bebek 3 700 doğdu.56 kiloydum. 64'e kadar cıktım. Her yedigim kilo yapıyor, saglıklı beslenmeye calısıyorum, program falan yaptım. Bulantı oluyor arada canım.
Valla ne kadar güzel kendimi tanıtayım o zaman . 26 yaşındayım Üniversitesi mezunuyum 17 aylık evliyiz işimden istifa ettim herkesten uzakta gurbetteyizGeyik sohbetleri var kuzim benim de varda bunuda arkadaşım açmış buraya sohbet edelim dedik herkesi çağırırim ben maksat beraber güzel vakit geçirmek soh et etmek:) özel alan
Oh neguzel hosgeldin aramıza 21 yasindayim 5 senelik evliyim cocuk yok ev hanimi gurbetciyim bemde:)Valla ne kadar güzel kendimi tanıtayım o zaman . 26 yaşındayım Üniversitesi mezunuyum 17 aylık evliyiz işimden istifa ettim herkesten uzakta gurbetteyiz
İnşallah canimCanim benim kendine haksızlık etme kaybetmekde güzel bişi yeterki umudunu kaybetme saglikli ol şükür yine girersin basarirsin umarım amacına u L alırsın canım kizimizi öp bende şükür evle ugrasugrasiyorum çocuk yok
Ay kuzu hayırlı olsun ya sağlıkla al bol bol ye bulantı varmı
5 sene olcak kuzumİnşallah canim
Ne kadarlık evlisin ?
Maşallah baya erken evlenmişsinOh neguzel hosgeldin aramıza 21 yasindayim 5 senelik evliyim cocuk yok ev hanimi gurbetciyim bemde:)
Canım cok zayıfmıssın ya.Oh maşallah kuzum yarasin benee 4 aya çok bulantı olmuştu geçti 48 de hamile kalmistim 64 de doğum yaptım ama düzgün yiyememistim bebek 3 700 doğdu.
Elhamdülillah canım. Sen nasılsın
Ben esimin memeleketine yakin yere tasindim safranbolu bartinlilar koye yakin sevdoginden ikimizin aileler ankarada aksrabalar var esimin ama nadir gidip geliriz tek sayilirimMaşallah baya erken evlenmişsin
Bende gurbetçiyim
Yaşadığımız şehirde hiç akrabamiz yok
Kiz suan 60 kiloyum du gü mdan sonra iştah açıldı baya.Canım cok zayıfmıssın ya.
Şükür kuzum bizde iyiyiz takiliyoz sohbet davet edeyim dedim kuzum.Elhamdülillah canım. Sen nasılsın
Esin ne iş yapıyor canım .Valla ne kadar güzel kendimi tanıtayım o zaman . 26 yaşındayım Üniversitesi mezunuyum 17 aylık evliyiz işimden istifa ettim herkesten uzakta gurbetteyiz
Böyle iyi canım :) Yarasın:)Kiz suan 60 kiloyum du gü mdan sonra iştah açıldı baya.
Selam canım senle de tanısalım :)Esin ne iş yapıyor canım .
Hoşgeldin kuzum. Aramiza♥Bende geliyimi
Aynen bende yakistiriyorum kendimiBöyle iyi canım :) Yarasın:)
Selam canım senle de tanısalım :)
Kuzum.Iyi gecelr gece kuşları ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?