Yepis yeni geyik (:

Canim benim kendine haksızlık etme kaybetmekde güzel bişi yeterki umudunu kaybetme saglikli ol şükür yine girersin basarirsin umarım amacına u L alırsın canım kizimizi öp bende şükür evle ugrasugrasiyorum çocuk yok
Benim cocuk yok, ama 2 aylık hamisim.
Ay kuzu hayırlı olsun ya sağlıkla al bol bol ye bulantı varmı

Merhaba aaa böyle bir topik mi vardı ilk defa gördüm
Geyik sohbetleri var kuzim benim de varda bunuda arkadaşım açmış buraya sohbet edelim dedik herkesi çağırırim ben maksat beraber güzel vakit geçirmek soh et etmek:) özel alan

56 kiloydum. 64'e kadar cıktım. Her yedigim kilo yapıyor, saglıklı beslenmeye calısıyorum, program falan yaptım. Bulantı oluyor arada canım.
Oh maşallah kuzum yarasin benee 4 aya çok bulantı olmuştu geçti 48 de hamile kalmistim 64 de doğum yaptım ama düzgün yiyememistim bebek 3 700 doğdu.

Geyik sohbetleri var kuzim benim de varda bunuda arkadaşım açmış buraya sohbet edelim dedik herkesi çağırırim ben maksat beraber güzel vakit geçirmek soh et etmek:) özel alan
Valla ne kadar güzel kendimi tanıtayım o zaman . 26 yaşındayım Üniversitesi mezunuyum 17 aylık evliyiz işimden istifa ettim herkesten uzakta gurbetteyiz

Valla ne kadar güzel kendimi tanıtayım o zaman . 26 yaşındayım Üniversitesi mezunuyum 17 aylık evliyiz işimden istifa ettim herkesten uzakta gurbetteyiz
Oh neguzel hosgeldin aramıza 21 yasindayim 5 senelik evliyim cocuk yok ev hanimi gurbetciyim bemde:)

İnşallah canim
Ne kadarlık evlisin ?

Maşallah baya erken evlenmişsin
Bende gurbetçiyim
Yaşadığımız şehirde hiç akrabamiz yok
Ben esimin memeleketine yakin yere tasindim safranbolu bartinlilar koye yakin sevdoginden ikimizin aileler ankarada aksrabalar var esimin ama nadir gidip geliriz tek sayilirim
Canım cok zayıfmıssın ya.
Kiz suan 60 kiloyum du gü mdan sonra iştah açıldı baya.
Elhamdülillah canım. Sen nasılsın
Şükür kuzum bizde iyiyiz takiliyoz sohbet davet edeyim dedim kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…