- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Saol canimAllah kabul etsin canim
Bebeee olsunn insallahhhh ...
Gecmis olsun Allah acil sifalar versinHiç iyi değilim maalesef babam dün gece kalpkrizi geçirdi dua edin iyi olsun
Geçmiş olsun canım yaHiç iyi değilim maalesef babam dün gece kalpkrizi geçirdi dua edin iyi olsun
Bugün bende vardım ondan olduOhaaa ne ara 94 olmuş maşallah çeneye bak
Çok geçmiş olsunHiç iyi değilim maalesef babam dün gece kalpkrizi geçirdi dua edin iyi olsun
Oyu ne güzel iyi yaomissin blavk hemşireBugün bende vardım ondan oldu
Doktor yurt dışına seminere gitmiş canım bide Mart gibi dusunuyorumNe zaman gideceksin doktora gun belli mi?
Iyilik canim be ne olsun yatmaya hazırlanıyorum bendeOyu ne güzel iyi yaomissin blavk hemşire
Nasılsın cnmm
Gece daha yeni basliyooorIyilik canim be ne olsun yatmaya hazırlanıyorum bende
Kız mesajını yeni gördum..Iyilik canim be ne olsun yatmaya hazırlanıyorum bende
Sabahın 6 sında uyandıran 2 canavar var ondan :) öpüyorum sizi iyi sohbetler ❤Gece daha yeni basliyooor
İyi geceler canmmmSabahın 6 sında uyandıran 2 canavar var ondan :) öpüyorum sizi iyi sohbetler ❤
Ne kusuru canim opreim seni ❤Kız mesajını yeni gördum..
Kusura bakma ya..
Dedim ya ben o uygulamayı kullanmıyorum diye.. mesaj da ekrana dusmuyo..Ne kusuru canim opreim seni ❤
Size de kuzum ❤İyi geceler canmmm
Tatlı rüyalar
Ha şeyi diyorsun anladım :) normalden atarım o zaman optum çok ❤Dedim ya ben o uygulamayı kullanmıyorum diye.. mesaj da ekrana dusmuyo..
Evet şeyi diyorumHa şeyi diyorsun anladım :) normalden atarım o zaman optum çok ❤
Canimmmm@umudu beklemek
B Brunello Cicinelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?