- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Sifrelesmeseniz
günaydın ,kusura bakma canım cevap yazarken çocukların uyumadığını fark ettimMaşallah kac tane kac yaslarindalar ?benim oglan 4 e gidiyor kız 11 aylik
Olsun canim ne kusuru :) maşallah Allah bağışlasın kuzulari❤günaydın ,kusura bakma canım cevap yazarken çocukların uyumadığını fark ettimbenimkiler oğlan 11 yaşında kız 6 sına gireli 4 gün oldu:)
Ayy tatlişim ben sen beni etiketlediğinde uyumuştum bile dün çok yorucu geçti benim için ev temizliği derken erkwnden akşam uyuya kalmışım
2 aydamı aldın 7 kiloyu. CAnım bende haziran anneleri haMileler gurubundayım senide bekleriz56 kiloydum. 64'e kadar cıktım. Her yedigim kilo yapıyor, saglıklı beslenmeye calısıyorum, program falan yaptım. Bulantı oluyor arada canım.
Valla ne kadar güzel kendimi tanıtayım o zaman . 26 yaşındayım Üniversitesi mezunuyum 17 aylık evliyiz işimden istifa ettim herkesten uzakta gurbetteyiz
Tünaydın tatlımGunaydinlar
Nasılsın canmmmTünaydın tatlım
GunaydnGünaydın kızlar....
Tatlıanne niye uctu ya gece burda birakmıştik
Bi bakınayım nolmus ne bitmiş gecelere kim akmışGunaydn
Benim haberm yok canm en son burada konuşuyordu snra baktm gri olmuş :)
Bir bilgiye ulaşırsan bize de haberdar etBi bakınayım nolmus ne bitmiş gecelere kim akmış
Baktım da...ee hicbisey yok banlanacakBir bilgiye ulaşırsan bize de haberdar et
Hadi yaaaBaktım da...ee hicbisey yok banlanacak
Hadi ya ...kötü olmuş...bilmiyormuydu ban sebebi oldugunu acaba ?
ban sebebimi? bende bilmiyodum..hatta banlanmanın ne olduğunuda yeni öğrendimHadi ya ...kötü olmuş...bilmiyormuydu ban sebebi oldugunu acaba ?
Içerik silmekten uyarı almış .O neyse anlamadimGünaydın kızlar....
Tatlıanne niye uctu ya gece burda birakmıştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?