- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hayırlı geceler canmm Allaha emanet olKızlar benım netimle sizin hızınıza yetişemiyorum ben kacıyoring size hayırlı geceler. Kandilimiz mübarek olsun bereketli olsun inşAllah. Rabb'im hastalara şifa,dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin . Hadi Allah'a emanet
SifrelesmesenizEvet şeyi diyorumbende çok öpüyorum ❤❤❤
Naber gözlerini sevdiğimCanimmmm
Yok canım ne sifrelesmesi .Sifrelesmeseniz
Oy kuzu seninde kandilin mübarek olsun seninde allaha sende emanet olKızlar benım netimle sizin hızınıza yetişemiyorum ben kacıyoring size hayırlı geceler. Kandilimiz mübarek olsun bereketli olsun inşAllah. Rabb'im hastalara şifa,dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin . Hadi Allah'a emanet
İyi bidigim türbe nari yiyorumNaber gözlerini sevdiğim
Aklımıza kotu şeyler geliyorYok canım ne sifrelesmesi .
Şeyden bahsediyoruz..
Afiyet olsun kuzummmİyi bidigim türbe nari yiyorum
Yok yok gelmesinAklımıza kotu şeyler geliyor
Ne şeyiYok canım ne sifrelesmesi .
Şeyden bahsediyoruz..
Timam o zamanYok yok gelmesin
Saol meleğimAfiyet olsun kuzummm
Ne niyeti kuzumm oruç mu tutcan ben konuya uzak kalmismSaol meleğimrabbim kabul etsin niyetimi
GeliyiiiiiYok yok gelmesin
Kuzu kv bi turbeden nar niyet etmiş koparmış bana göndermiş yiyim diye onu yedimNe niyeti kuzumm oruç mu tutcan ben konuya uzak kalmism
Himm anladım kuzummm o zaman hem Allah kabul etsin hem afut olsunKuzu kv bi turbeden nar niyet etmiş koparmış bana göndermiş yiyim diye onu yedim
Oy saol minigim benimHimm anladım kuzummm o zaman hem Allah kabul etsin hem afut olsun
Saol ablacim :) öyle vallaallah gönlüne göre versin canım
kimi hasretle bekler, kimi kıymetini bilmezzz ,ee bununda vardır bir hikmeti
sıkma canını hayırlısı ile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?