- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.101
Çok sevindim canim benim gibi saklı girenlerden misin :) aa bugün 19 u ne oldu gittiniz mi dr a ?Pembeemzik EternaaLLove ByNkoaLa @mahperi hatun Silent Scream @AnneAslan @Brunello Cicinelli hesabimi dondurmaktan vazgectim herifimin yaninda kk’ya girmedigim surece sikinti yok bacilarim
Canimmmmm❤Silent Scream cool hatunum
Ben geldinmmm @Brunello Cicinelli uyuyan güzelimByNkoaLa yine misafir yine misafir @imzaben cikolatam @Oeksuez kaçak @Nnuurrr nazlı gelin A Aveline tatlisim @_nurunnisa_ bidigim @Finr taze annis @gulse14 cadimm @kahvesevmemben fıstığım Pembeemzik telveciii @AnneAslan kayiipp @tatlianne şekerim @mahperi hatun canikom
Nerdesiniz sen !! Çağırmadan gelmiyonCanimmmmm❤
Hoşbuldum bernosHosgeldinnnnnn serrosum
Canim kız zor uyudu tv izledim biraz az sonra kacicam zaten biseyler yiyip ibadet edeceğim inşallah Allah kabul ederse niyet edicem.Nerdesiniz sen !! Çağırmadan gelmiyon
Oy kuzum op yerime minnaki beni unutmaCanim kız zor uyudu tv izledim biraz az sonra kacicam zaten biseyler yiyip ibadet edeceğim inşallah Allah kabul ederse niyet edicem.
Allah kabul etsin canimCanim kız zor uyudu tv izledim biraz az sonra kacicam zaten biseyler yiyip ibadet edeceğim inşallah Allah kabul ederse niyet edicem.
Öperim canim .Ilk sen varsin sırada ❤Oy kuzum op yerime minnaki beni unutma
Inşaallah canim cumlemizinkini Rabbim kabul etsin.Allah kabul etsin canim
AminnInşaallah canim cumlemizinkini Rabbim kabul etsin.
Oy yerim seniÖperim canim .Ilk sen varsin sırada ❤
Sana da hayirli geceler ve hayirli kandillerHayirli geceler hayirli kandiller ♡♡♡
Sanada hayırlı kandiller kuzuHayirli geceler hayirli kandiller ♡♡♡
Ne demek canim ❤Oy yerim senisaol kuzum yüreğine sağlık şimdiden
Nasilsin canim ,hastaligin nasil oldu iyi misin biraz daha ?Sanada hayırlı kandiller kuzu
Ooo supermis o zaman :)Pembeemzik EternaaLLove ByNkoaLa @mahperi hatun Silent Scream @AnneAslan @Brunello Cicinelli hesabimi dondurmaktan vazgectim herifimin yaninda kk’ya girmedigim surece sikinti yok bacilarim
Vallahi yine misafir yine misafir yaaa cidden bnde YoruldumBen geldinmmm @Brunello Cicinelli uyuyan güzelimByNkoaLa yine misafir yine misafir @imzaben cikolatam @Oeksuez kaçak @Nnuurrr nazlı gelin A Aveline tatlisim @_nurunnisa_ bidigim @Finr taze annis @gulse14 cadimm @kahvesevmemben fıstığım Pembeemzik telveciii @AnneAslan kayiipp @tatlianne şekerim @mahperi hatun canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?